Autor Subiect: Problema cutie de viteze  (Citit de 11471 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline flord

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • Gen: Bărbat
Re: Problema cutie de viteze
« Răspuns #10 : 16.Iun.2014, 09:19:35 p.m. »
Buna seara, am ajuns cu bine in capitala cu Suzuki care se aude ca un diesel. Va multumesc pentru postari. As dori un nr. de tel. al domnului Cornel de la Autonet daca este posibil acest lucru. Incer sa-mi reconditionez cutia de viteze pe care o port in portbagaj, dar nu sunt multi mecanici care se incumeta sa o desfaca. In fine vad ce mai pot face pana joi dimineata cand va trebui sa ma prezint la Gagu sa schimb cutiile intre ele.
Multumesc.
O seara frumoasa!
Toate bune,
Flavius

Offline AFR11

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Ignis 1.3 4x4
« Răspuns #11 : 16.Iun.2014, 11:55:10 p.m. »
Buna seara, am ajuns cu bine in capitala cu Suzuki care se aude ca un diesel. Va multumesc pentru postari. As dori un nr. de tel. al domnului Cornel de la Autonet daca este posibil acest lucru. Incer sa-mi reconditionez cutia de viteze pe care o port in portbagaj, dar nu sunt multi mecanici care se incumeta sa o desfaca. In fine vad ce mai pot face pana joi dimineata cand va trebui sa ma prezint la Gagu sa schimb cutiile intre ele.
Multumesc.
O seara frumoasa!
Aveţi mesaj privat.
Suzuki Ignis 1.3 4x4 Albastru metalizat 2005

Offline flord

• Newbie
  • *
« Răspuns #12 : 29.Iun.2014, 11:27:47 p.m. »
Buna seara, inca de la inceput tin sa va multumesc tuturor pentru tot ajutorul acordat prin acest forum!
Sa continuam nararea. Am luat legatura cu d-nul Cornel de la tinichigerie care m-a pus in legatura cu d-nul Ilie de la service. Am lasat cutia mea demontata la dumnealor joia trecuta, acum doua saptamani, dimineata pe la 9. Dupa amiaza mi-au comunicat ca trebuiesc inlocuiti 2 rulmenti din ea. La recomandarea lor am acceptat inlocuirea si celorlalti rulmenti de la trenul de rulare pentru a nu mai interveni alta data la acestia. Am procedat la inlocuirea celor 4 rulmenti pe original(2 rulmenti diferential, unul de la priza si altul de la arborele de intrare). In total 1170 cuTVA, manopera si garantie. Am remontat-o pe a mea cea reconditionata si am inapoiat-o pe cea defecta de la Gagu luandu-mi banutii inapoi. O testez de doua zile si parca zici ca-i alta masina. Foarte profesionisti cei de la Autonet de pe calea Giulesti dar la fel de parolisti si cei de la dezmembrari din Gagu!
Va multumesc, Flavius
Toate bune,
Flavius

Offline Leutz

« Răspuns #13 : 30.Iun.2014, 06:27:26 a.m. »
Bine ca s-a rezolvat intr-un final  :). Ar merita sa postat despre "bilele albe" acordate service-ului respectiv si in topicul dedicat, din sectiunea discutiilor despre service-uri si dealer-i. In general lumea acolo cauta opiniile despre calitatea serviciilor lor.

In acelasi timp, avem si rugamintea sa stergeti din profil datele firmei pe care o reprezentati. Nu este permis de regulament.
Daca doriti sa promovati o activitate comerciala puteti posta in sectiunea bursa la "oferte pentru membri", in conditiile regulamentului.
Multumim.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline calin.cosmin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #14 : 09.Oct.2014, 10:16:37 a.m. »
salutare la toata lumea, sper sa primiti un nou membru printre voi.
Am cumparat si eu un Ignis adus din Germania cu aceeasi problema: cutia de viteze. In ne-cunostinta de cauza, am crezut ca e defect rulmentul de presiune (asa a spus cel care vindea masina) care facea zgomot de harshait/carait . Bineinteles, mergand mai mult cu ea, mi-am dat seama ca problema e mai nasoala, venind din cutie. La reprezentanta din Rm Valcea mi s-a spus ca reparatia ar putea costa intre 200-500 euro, in functie de cate probleme se vor gasi in cutie. Asa ca am apelat la un prieten de la tara, bun mecanic, care va desface cutia sa vedem de cati rulmenti e nevoie. Daca probleme sunt multe, voi cauta una la dezmembrari, sper sa gasesc pe plan "local" in Rm Valcea. Se pare ca e problema specifica acestor modele Suzuki ?!
Masina achizitionata este un Ignis 1.3 benzina, an fabricatie 2001, albastru metalizat.
In rest, imi place cum merge motorul, toate functiile electrice sunt ok (geamuri, oglinzi, AC). O singura problema se pare ca mai are: se aude la gropi un zgomot in dreapta foarte probabil o bucsa de la caseta de directie.

Offline Dragos-gs

• Full Member
  • Mesaje postate: 105
« Răspuns #15 : 21.Apr.2015, 11:27:45 a.m. »
Ce ulei si cati l intra in cutie?
Suzuki Ignis 2008 1.3 benzina

Offline shpeedy

« Răspuns #16 : 21.Apr.2015, 11:58:35 a.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Dragos-gs

• Full Member
  • Mesaje postate: 105
« Răspuns #17 : 22.Apr.2015, 02:24:53 p.m. »
Ms mult, am vazut ca uleiul e 75W90 si se recomanda schimbarea la 3 ani sau 45.000 km
Suzuki Ignis 2008 1.3 benzina

Offline Flor1n3l

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Austria
« Răspuns #18 : 05.Iun.2020, 05:14:58 p.m. »
Salut ma poti ajuta cu un cod la rulmentul schimbat sau o poza
  • Suzuki ignis

Offline flord

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 05.Iun.2020, 07:54:32 p.m. »
Salutare, din pacate nu am nicio poza sau cod de la rulmenti, s-au ocupat cei de la service. Imi pare rau...
Toate bune,
Flavius