salutare la toata lumea, sper sa primiti un nou membru printre voi.
Am cumparat si eu un Ignis adus din Germania cu aceeasi problema: cutia de viteze. In ne-cunostinta de cauza, am crezut ca e defect rulmentul de presiune (asa a spus cel care vindea masina) care facea zgomot de harshait/carait . Bineinteles, mergand mai mult cu ea, mi-am dat seama ca problema e mai nasoala, venind din cutie. La reprezentanta din Rm Valcea mi s-a spus ca reparatia ar putea costa intre 200-500 euro, in functie de cate probleme se vor gasi in cutie. Asa ca am apelat la un prieten de la tara, bun mecanic, care va desface cutia sa vedem de cati rulmenti e nevoie. Daca probleme sunt multe, voi cauta una la dezmembrari, sper sa gasesc pe plan "local" in Rm Valcea. Se pare ca e problema specifica acestor modele Suzuki ?!
Masina achizitionata este un Ignis 1.3 benzina, an fabricatie 2001, albastru metalizat.
In rest, imi place cum merge motorul, toate functiile electrice sunt ok (geamuri, oglinzi, AC). O singura problema se pare ca mai are: se aude la gropi un zgomot in dreapta foarte probabil o bucsa de la caseta de directie.