Autor Subiect: Cum sa scapi de sunetul enervant de la suportul de la numarul de inmatriculare  (Citit de 34749 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

A da, culmea e ca am si eu in casa, dar maro ! Am inteles ideea ! :good: Da, e B, dar am inteles oricum.(acum cateva zile am pus la un geam)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Vezi să nu aibe joc și să frece vopseaua acele coliere de plastic.
Chedere din acelea de etanșare am folosit și eu la SX4 dar au fost cu bandă adezivă.  nu trebuie să fie pe toată suprafata suportului de număr,  ajunge să le pui doar în câteva puncte..

Offline Catalln

E buna ideea cu banda de etansare, dar eu unul as fi pus spre margini doar prin lipire.

O alta solutie pe care am aplicat-o si deocamdata e ok, este o placa de plexiglas groasa de 4 mm, taiata la dimensiunea suportului de număr si banda dublu adeziva pe marginile suportului.

PS intr-un loc (dreapta sus) aveam frecat pana la tabla de marginea numarului.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Emilian Sohterus

Salut!
   Am si eu o intrebare: suportul numarului (pe spate) e prins cu holsuruburi sau cu surub + piulita? Adica e nevoie sa dau jos masca haionului?
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline ciubex

Suportul de numar e prins de un surub cu piulita, piulita pare sa fie lipita pe interiorul haionului, astfel nu a fost necesar sa desfac masca interioara.
(model S-Cross)
  • SX4 S-Cross

Offline Emilian Sohterus

Multumesc! >:D< Am sa ma apuc de ceva bricolat, dar sa se mai domoleasca un pic vipia de afara!

• Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline mivec

Hai sa vin si eu cu o metoda pe cate am folosit-o la masina mea: 2 sau mai multi magneti tip pastila, din aia super puternici, care au pe o parte dubluadeziv. Acestia i-am lipit de suportul de numar, inspre colturi unde sunt zone netede. Vibratia s-a redus cu 90% datorita faptului ca magnetii erau cam vechi si partea adeziva de la unul din ei nu a prins f bine. Urmeaza sa pun superglue ca sa lipesc magnetii de suport. Daca mai adaug un magnet pe mijloc, atunci nu va mai misca nimic.
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline ioanradu

Buna ziua, sunt nou pe forum si proaspat proprietar a unui Suzuki Vitara 2019 , am o intrebare: cum ati rezolvat cu suportul de numar inmatriculare de pe spate ca sa nu mai loveasca tabla atunci cand se inchide portbagajul, foarte aiurea face, mai exact ce anume ati folosit?
Multumesc frumos.
  • Suzuki Vitara Spirit 2019, 1.4T, 6MT, all grip, cool white pearl

Offline Blitzu

Zgomotul ala e cea mai mică problemă,cand jumate din parcare sunt cu ochii pe tine gandindu-se de ce trantesti hayonul de 5-6 ori ca un psihopat.  La asta nici fabricantul nu are solutie,d-apoi dealerul.
Mai rau e cand parchezi pe o zona denivelata,nu se mai închide nici la a 10-a încercare fără să "indoi" hayonul ca sa se alinieze cu caroseria torsionata.
Asa ca pana nu gasesc solutie la problema mare,nu o rezolv nici pe cea mica

Horsepower is how fast you hit the fence, torque is how far you take the fence with you

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: ntire2000, ciubex

Offline enicky

Buna ziua, sunt nou pe forum si proaspat proprietar a unui Suzuki Vitara 2019 , am o intrebare:
     Nu scrie mai sus, in postarile anterioare? Vezi ca gasesti mai multe metode.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip