Autor Subiect: Cum sa scapi de sunetul enervant de la suportul de la numarul de inmatriculare  (Citit de 34751 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline JMu

Am avut la celelalte 2 mașini, mai bine de 3-4 ani pe fiecare. Nu se rupe, nu ies bucăți din bandă. Iar mizerie va strânge și așa, acolo unde se atinge suportul de caroserie, "la îmbinare" ca să zic așa. Când am schimbat numerele arăta foarte bine zona, nu avea nicio problemă vopseaua.
Fiecare până la urmă face cum vrea, eu voi aplica în continuare varianta asta, sunt la a 4 mașină (toate cu numărul pe hayon) și nu am avut vreo problemă.
Bandă adezivă de 2mm nu aș pune pentru că e mi se pare insuficientă grosimea pentru a permite un pic de elasticitate.
BTW, chiar dacă acel burete are 10mm nu înseamnă ca numărul va sta la 1cm de bară... cu șuruburile bine strânse el se va tasa, dar va ține plasticul într-o oarecare tensiune și astfel nu va mai vibra/lovi/zdrăngăni.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline chriss

• suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline chriss

asa arata modificarea la mine la numar.facuta in service la Union Cars Sv.Poate va ajuta cu ceva
nu se mai misca deloc,fara zgomot.
All grip

Offline emil_greus

Nu imi dau seama ce modificari au facut la prinderea suportului.

Din cate imi amintesc, bucatelele de cauciuc sunt pe toate masinile. Au adaugat ceva suplimentar sub suport?

Offline NicNic

Are doua suruburi de tabla, prinse direct pe tabla hayonului) cu care a fixat suportul, in colturile de jos.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: emil_greus

Offline chriss

da,au mai pus doua suruburi. problema nu-i grava,unde-s doua,mai merge doua!bine ca nu mai are zgomot
All grip

The following users thanked this post: emil_greus

Offline JMu

E bine că nu mai zdrăngăne... dar ai încredere că nu va ruginii la găuri? Eu nu aș da găuri în tablă sub nicio formă. Chiar și vopsită marginea găurii, tot cred că prinde rugină în câțiva ani.

Offline NicNic

Nu cred ca va rugini tabla masinii. La Dacia 1300 numarul era prins exact la fel. Si dupa 27 de ani acolo inca nu ruginise.
Parerea mea  e ca suruburile sunt cele ce vor rugini, daca nu sunt corespunzatoare utilizarii la exterior (sa fie zincate, cadmiate, etc.).

In caz ca apare rugina, exista un fel de vopsea/lac antirugina. Se acopera tot ce e acolo si nu vor fi probleme. Lacul este incolor, dar in zonele cu rugina reactioneaza cu aceasta si o face neagra. Nu ar arata foarte urat ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline chriss

daca rugineste a mea, atunci ruginesc toate! dar cele doua gauri standard nu ruginesc? E mai bine asa decat sa ai un numar care flutura ca un steag.
Sa tinem cont ca acele doua gauri au fost date in cunostinta de cauza chiar de catre cei de la Service-ul unde am garantia masinii.
All grip

Offline JMu

Cele 2 gauri "standard" nu ruginesc. Pentru ca este aplicat coating-ul anti-rugina dupa ce au fost date gaurile, pe piesa finala. Uitati-va pe la alte masini... in special pe la gaurile date pentru rezervorul de gaz - multe dintre ele, probabil lucrate neglijent au rugina acolo.
Oricum, eu nu voi continua discutia, ca nu are sens. Fiecare alege ce vrea, e bine ca macar sunt mai multe moduri de rezolvare.