Autor Subiect: Cum sa scapi de sunetul enervant de la suportul de la numarul de inmatriculare  (Citit de 34752 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariusl82

Sigur e schimbat? Eu cred ca e plin de dublu-adeziva.
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline enicky

Probabil au mai dat o gaura ma jos, intre cele 2 existente. Asta e si cauza trepidatiei.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

Ma uit zilele astea si va anunt.Nu este lipit nimic,si nici o alta gaura.Revin cu info clare cu poze
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline ariciul

De curand era sa raman fara numar, suportul de plastic se rupsese dintr-unul din cele doua puncte de prindere si mai atarna doar intr-unul! M-am dus cu el asa si cu inima cat un purice sa nu cada inca vreo 2 drumuri ca nu aveam timp sa-l schimb si a doua zi am cumparat suport nou si l-am schimbat. Acum nu se mai aude zbarnaitul ala de tabla! Trag concluzia ca suportul nou e mai bun decat  ceea ce am avut pana acum de la reprezentanta! Si nici macar nu i-am pus tampoane adezive suplimentare!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

Inseamna ca exista si suporti de numere mai buni, care nu flendura la primul soc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

Asa cred,vedeti ca am vazut pe un site suport de inox la 80 ron.
All grip

Offline chriss

All grip

Offline JMu

Ăla e plastic cromat, nu cred că e din metal complet. Ar mai fi și problema felului în care arată... Mai bine sa zdrăngăne decât așa kitsch.
Eu le-am rezolvat destul de simplu cu burete de izolație. E la rola, autocolant (doar pe o parte) și are cam 1cm grosime. Important este să îl puneți atât pe suport între bară și suport dar și pe număr efectiv, pentru că de multe ori și placa de înmatriculare face zgomot în suport.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline ariciul

Nu cred ca-i bun, eu am pus si dupa cateva spalari a inceput sa iasa bucati de sub numar, in plus aduna si mizerie si dupa spalatorie se scurge mizeria din el si arata nashpa zona respectiva! Asa ca am renuntat la varianta asta
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

A avut la lidl, dar cred ca se gaseste la orice magazin de birotica-papetarie, o banda dublu adeziva groasa de vreo 2mm care zic eu, ar fi cea mai buna.