Pentru inovatia lingvistica "daciizm" incerc sa te iert desi corect ar fi "s" in loc de "z"
Da' pt. treaba cu redresoru' si sudura te taxez - ce mama draqu vrei sa spui
Ce fel de figuri
1 Fiind inovatia mea, cred ca il pot "promulga" in varianta initial data
daciizm. Daca vrei, asta e al meu...cu tenta mai spre radacinile de la tara, iar tu il poti lua pe cel de oras
daciism 2 Pai masina nu o sa aiba nevoie si nu o sa foloseasca niciodata surplusul de amperi, care oricum se pierd prin folosinta curenta la primele drumuri cu masina (deoarece alternatorul nu poate sa incarce peste limita sa constructiva), iar daca incarci bateria ulterior la redresor poti sa sudezi cu surplusul de "rezerva" ceva...asa ca sa nu fie in van si sa vada lumea ce baterie mare si puternica ti-ai luat.
3 Figuri de batranete, adica sa tot fie de vreo 4-5-6 ani, in functie de calitatea acesteia si de modul de folosinta (preponderent, oras, drum lung, curse lungi si dese, rare si scurte, becuri uitate aprinse in mod repetat, etc).
A nu se intelege per total ca reneg utilitatea unui redresor la casa omului, este bun, dar in situatii pur ocazionale si la nevoie (ai uitat ceva consumatori/becuri aprinse; nu ai folosit masina o lunga perioada de timp, sau orice alt motiv care poate duce la descarcarea totala a acumulatorului).