Autor Subiect: Stergator spate - arm assy  (Citit de 3448 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Stergator spate - arm assy
« Răspuns #10 : 12.Dec.2012, 11:50:50 a.m. »
crezi ca e asa bun?

Offline adrian_r5

« Răspuns #11 : 12.Dec.2012, 03:25:18 p.m. »
iar tija motorasului e si ea cat decat spalata de zimti.. desi mai sunt
Tija aia nu e demontabila  :-/  .... adica s-o dai de model unui strungar sa-ti faca alta.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #12 : 12.Dec.2012, 06:46:11 p.m. »
Tija aia nu e demontabila  :-/  ....
Nu e o simpla tija. E axul motorasului iar unde se fixeaza bratul e conic. O strangere mai tare a piulitei poate crapa bucsa. Atat bucsa cit si axul sint facute din zamac, un rahat de aliaj care nu se poate suda si nici rezistenta nu are.
Un ansamblu de bronz ar fi fost mai nimerit calitativ dar profitul face jocul.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline hugbear

« Răspuns #13 : 12.Dec.2012, 07:00:27 p.m. »
crezi ca e asa bun?
Ce te costa sa incerci? Hai sa zicem ca te tine doar o saptamana. E suficient cat sa te folosesti de Zuza in siguranta pana gsesti o solutie definitiva. Iar daca te tine mai mult, cu atat mai bine. Pune-i Poxi (sau Bison, sau Moment sau orice alt adeziv epoxidic) si a doua zi fa-i proba. Vorba aia: ori crapa ori scapa...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #14 : 12.Dec.2012, 07:58:44 p.m. »
nu vreau sa montez acolo decat un brat nou cu sau fara imbunatatiri(gaurire tija sau piulita cu nas.. sau ce o fi)
altfel risc sa se roada si dintii care au mai ramas pe tija.. ceea ce ma va duce si la inlocuirea motorului.. cu tija cu tot.

swift = sx4???

« Ultima Modificare: 12.Dec.2012, 08:13:36 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline miocrl

« Răspuns #15 : 15.Dec.2012, 08:12:50 p.m. »
da swift = sx4   :happy:  am masurat la un swift si am comparat cu al meu

in poza asta nu mi se pare ca ar exista zimti pe interior.

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 21.Dec.2012, 08:01:23 p.m. »
am luat brat nou strgator. 77 de lei de la Suzuki Arad(cu tot cu 5% reducere pt SCR :))
am ramas uimit sa vad ca .. intr-adevar nu exista zimti pe interior :) :( ceea ce inseamna ca puteam sa il strang bine pe cel vechi si gata. am studiat si zimtii de pe tija.. sunt intacti.

ce ati face in locul meu ati pune pe cel nou sau cel vechi? cel nou mi se pare ca are arcul mai subtire??!!

Offline adrian_r5

« Răspuns #17 : 21.Dec.2012, 09:07:58 p.m. »
Partea aceea metalica de pe brat cred ca este din zamac iar axul din otel. Dupa cum se stie ... cel mai destept cedeaza - in cazu' de fata zamacul fiind mai moale la alezajul conic de pe brat s-a modificat diametrul interior (de fapt conicitatea). Tu degeaba il "stringi bine" ... partea conica a alezajului nu se mai imbuca cu partea conica a arborelui.
Pune bratu' nou si o sa vezi ca nu se roteste in gol.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #18 : 22.Dec.2012, 08:26:45 a.m. »
Ok o sa il pun pe cel nou.

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #19 : 22.Dec.2012, 09:45:30 a.m. »
Tu degeaba il "stringi bine" ... partea conica a alezajului nu se mai imbuca cu partea conica a arborelui.
Poate cu ceva banda de teflon bandajat axul, se poate folosi si bratul vechi.

P.S. Ar fi interesant de confectionat si o bucsa de bronz cu conicitatea respectiva si montata pe brat in locul celei vechi.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein