Autor Subiect: concursul de 4x4: 27 - 29 martie 2009  (Citit de 20665 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: concursul de 4x4: 27 - 29 martie 2009
« Răspuns #60 : 20.Mar.2009, 01:27:07 p.m. »
Am rezervat intreaga Pensiune Rustic din Talmacel pentru perioada 27-29 Martie 2009.

pret: 90 lei/noapte/camera + mic dejun inclus

Nu trebuie platit avans. Am spus ca ajungem pe seara, dupa ora 20, si e ok, ne asteapta cineva. Daca dorim si alte mese decat cea inclusa nu e nici o problema, vorbim atunci.

Detaliile despre drum, ora de sosire in zona, daca dorim sau nu cina vineri seara etc cred ca e bine sa le discutam pe PM saptamana viitoare, miercuri, joi, astfel incat sa pot sa-i anunt din timp.
« Ultima Modificare: 20.Mar.2009, 01:29:22 p.m. de rexkroki »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #61 : 20.Mar.2009, 01:50:07 p.m. »
baieti pentru Sibiu...chiar daca nu va cunosc, ma bag si eu.Care sunteti din Bucuresti ..o sa treceti prin Valcea..asa ca ...nu ezitati si contact me.
O singura intrebare aveti idee cum e drumul?(stiu sunt din zona si nu cunosc:P)...adica...am un ignis dar nu e 4x4 si nu as vrea sa il hamalesc.....bafta!!!
La asta ma refeream cand am zis sa mai asteptati. Si s-ar putea sa mai apara  :angel:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #62 : 20.Mar.2009, 02:09:07 p.m. »
S-ar putea sa mai apara si dupa data concursului si sa nu citeasca toate postarile si sa zica ca ar vrea sa participe.

Unele lucruri trebuie planificate din timp, parere mea. Cred ca a fost timp suficient ca oricine sa se poate gandi daca vine sau nu.
E vorba doar de o cazare, concursul propriu-zis unde putem sa ne intalnim toti, si cei cu cazare la Talmacel si cei din zona ce vor sa vina doar sambata sau cei ce au gasit sau prferat alt loc de cazare, se tine la Valea Sadului.

Faptul ca la aceasta pensiune de la Talmacel suntem cazati doar trei membrii de pe acest forum nu sta in calea unei intalniri reusite si numeroase a membrilor suzuki-club.ro la concursul 4x4 de la Valea Sadului.

Am initiat acest topic cu speranta de a imbina doua lucruri placute: o intalnire a celor de pe suzuki-club.ro si vizionarea unui spectacol 4x4.  Situatia nu s-a schimbat nici acum si tine doar de noi sa realizam acest lucru.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #63 : 20.Mar.2009, 02:14:31 p.m. »
Un fel de ...ori o facem ca mine ori NU.
Totusi eu sper sa se mai gaseasca doritori pentru concursul de 4x4 a. i. prezenta noastra acolo sa fie cat mai numeroasa ;)
Enjoy!
  • #romaniaelectrica

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #64 : 20.Mar.2009, 02:41:14 p.m. »
Principalul e sa o facem. De initiative esuate nu ducem lipsa.

Altadata, altcineva, probabil ca se va descurca mai bine sa capteze interesul membrilor de pe forum.

Offline coq

« Răspuns #65 : 20.Mar.2009, 02:41:20 p.m. »
Hai ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar adevarul ca pentru cazare (mai ales daca vrei sa iei toata locatia)... stii cum este, trebuie sa vorbesti din timp.
Macar o saptamana inainte, plus ca de obicei ei mai stiu alte locatii apropiate de cazare "la o adica", care nu apar pe net, sunt chiar bucurosi sa-si paseze clienti de la unii la altii, ca-si fac relatii  ;)
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #66 : 20.Mar.2009, 02:49:43 p.m. »
daca luam toata vila .. putem sa stam si 25 in ea ... chiar daca ea este de 15 :) de exemplu. Nu cred ca ii dereanjeaza pe patroni. Doar pe cei care au camere sa nu ii deranjeze sa imparta "chiria" in mai multi :))
;
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline miocrl

« Răspuns #67 : 20.Mar.2009, 03:34:28 p.m. »
baieti de ce nu vreti sa va puneti frumos si cat mai repede in lista de mai jos?

nu va place tipul asta de liste?

daca nu aveti acces la ea, ziceti la cineva care are si va trec ei  pe lista

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pmWTcFmbssJ37Hc1xAbB3Lg

acusa o sa primesc BAN ca ma repet cu linkul asta :P
« Ultima Modificare: 20.Mar.2009, 03:40:51 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #68 : 20.Mar.2009, 04:31:45 p.m. »
Mie imi plac situatiile clare, nu in coada de peste.

miocrl si pexic va rog ca pana duminica seara sa confirmati sau sa infirmati aici pe forum daca sunteti sau nu de acord cu cazarea in aceasta formula (2 + 4 + 4 persoane), deci cate doua persoane in fiecare camera la Pensiunea Rustic din Talmacel.
Nu e nici un necaz daca nu agreati aceasta varianta, dar in cazul in care ea nu e confirmata eu anulez luni dimineata rezervarea astfel incat si omul acela sa aibe timp sa-si gaseasca clienti pentru week-endu viitor.

Multumesc si imi cer scuze daca mai mult am complicat lucrurile.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #69 : 20.Mar.2009, 04:52:30 p.m. »
Chill baietii. Pentru @rexkroki numai de bine pentru ca se agita si incearca sa organizeze iesirea asta cat mai bine. Stiu si eu cat este de greu sa multumesti pe toata lumea.
Eu rugasem sa se mai astepte (nu e tocmai sezon, e chiar o perioada mai "slaba") ca cei care nu sunt foarte siguri sa poata da un raspuns pana saptamana viitoare, sa zicem cel tarziu Marti, 24.03.2009. (si @coq ar fi vrut sa mearga dar nu e sigur poate, si @Stefan astepta leafa ca sa ne spuna exact unde si cum poatae sta, etc.)

Iesirile in natura sunt motiv de bucurie nu de incordat muschii si aratat care mai tare'n brand.

Parerea mea....care este!
  • #romaniaelectrica