Autor Subiect: Senzor parcare electromagnetic  (Citit de 9630 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
Re: Senzor parcare electromagnetic
« Răspuns #10 : 13.Iul.2009, 03:46:54 p.m. »
Bagati in bara....gaura cu carota

Offline miocrl

« Răspuns #11 : 28.Aug.2009, 07:37:25 p.m. »
cand intrebam daca sunt ingropati ma gandeam la modelul asta:

un pic offtopic pt ca cei din poza nu sunt electro magnetici

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 15.Mar.2010, 07:29:58 p.m. »
are cineva senzori electromagnetici? sunt curios cum merg

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 17.Apr.2010, 10:08:27 p.m. »
am eu acum.

am montat pe fata.

se da bumperul fata jos asa

se spala bine plasticul vopsit pe interior apoi se degreseaza.. eu cu spirt.
   daca stiam dadeam vopseaua jos ca sta foarte subred acolo.

am lipit banda din aluminiu cumva sa bata peste numar.. ma gandeam ca poate numarul influenteaza..

rola de aluminiu a fost mai lunga, asa ca roman fiind am pus in continuare.. dupa care am decis sa nu dezechilibrez sistemul si am dat jos ce a fost in +. vedeti cum s-a dus vopseaua.

contactul l-am lipit cu poxipol + un scoci f bun.. zicea prietenul meu.. dar am dat jos vopseaua intai.. si ciudat nu am reusit foarte usor sa dau jos vopseaua cu o carpa cu diluant, ci a mers mai bine lipind scoci din ala urat maro si taragand de el jos ca la epilat :P

de testat la fata locului am testat.. merg ok. o sa revin cu info pe parcurs.

i-am pus pe fata pentru ca pe spate aveam deja ultrasonici.

Offline Adyson1974

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #14 : 04.Iun.2010, 01:02:33 p.m. »
Senzori de parcare electromagnetici se gasesc si pe Okazii la preturi ceva mai mici.

Offline bogogica

« Răspuns #15 : 13.Iul.2010, 11:38:14 p.m. »
Deci? Cum se comporta acel senzor electromagnetic? In comparatie cu "clasicii" senzori cu ultrasunete, de care am tot auzit si stim cu ca sunt buni, acestia sun cel putin la fel de precisi? Care este modalitatea de a "arata" soferului distanta ramasa pana la un obstacol (sonora, luminoasa, pe coduri de culori, in cifre..)?

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 14.Iul.2010, 08:39:01 a.m. »
din cauza ca eu l-am montat pe fata, il folosesc foarte rar. si asta pentru ca trebuie sa apas butonul de activare(daca ii puneam pe spate s-ar fi activat singuri la intrarea in mars arier) de fiecare data.. din timp.

un dezavantaj pe care il vad e ca cel mai ok e sa il activezi cand nu ai nimic aproape de masina ta altfel el cumva memoreaza un anumit mediu inconjurator. de exemplu azi dimineata am parcat in un loc foarte strans. am dat cu spatele pana cei ultrasonici mi-au spus stop, apoi trebuia sa dau cu fata. dar fata mea era deja aproape de coltul celui din fata. bineinteles ca am uitat sa activez senzorii din fata din timp asa ca nu i-am mai activat.

eu nu ma pot baza pe ei :(. poate altii au experiente mai placute cu asa ceva.

Offline bogogica

« Răspuns #17 : 14.Iul.2010, 08:17:49 p.m. »
Adica daca deja esti ingustat/blocat, de alt partener de parcare, pentru iesirea din acea pozitie incomode devin inutili. Pacat. Erau ca si idee foarte buni nefiind atat de invazivi cu barele masinii, si defapt chiar invizibili.

Offline hugbear

« Răspuns #18 : 14.Iul.2010, 11:04:45 p.m. »
(Semi)Off-topic: Pai daca exista camera de "marche arriere", de ce n-ar exista si o camera de "marche en avant"?!?!?!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #19 : 15.Iul.2010, 03:57:45 p.m. »
o sa mai incerc sa il folosesc sa ma conving :)

e intradevar fain sa nu mai trebuiasca sa dai gauri :)