Autor Subiect: Suzuki Fest 2012  (Citit de 3440 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Chips

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
  • Leave sooner, drive slower, live longer.
Re: Suzuki Fest 2012
« Răspuns #20 : 12.Dec.2012, 11:52:59 a.m. »
Nici eu nu am un termen de comparatie pentru ca la eveniment SCR nu am ajuns inca.
Insa fest-ul de anul asta a iesit genial.
Detalii aci: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.450494305007538.104435.100001409182833&type=3
Every thing I'm not made me everything I am

Offline ASZ

« Răspuns #21 : 12.Dec.2012, 12:27:55 p.m. »
L-am citit aseara si chiar vroiam sa te felicit, pt. descriere si poze.

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #22 : 12.Dec.2012, 07:22:10 p.m. »
Multam ASZ, spre sa ne vedem si la un eveniment SCR.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 12.Dec.2012, 07:44:58 p.m. »
Vezi ca vine iarna :P
Foarte frumos ai scris! Felicitari!!

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline LTD

« Răspuns #24 : 13.Dec.2012, 09:06:39 a.m. »
cine n-are facebook nu poate citi... :(
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #25 : 13.Dec.2012, 09:42:32 a.m. »
Fiecare intilnire are farmecul ei, si la intilnirea SCR a fost foarte bine toti am socializat foarte bine poate chiar am legat prietenii, la intilnirea de la Subcetate a fost foarte frumos si aici, voie buna si relaxare
Decorul a fost un plus fata de intilnirea SCR si cred ca acel concurs On-Road care sincer a fost incitant, acum inteleg foarte bine acest microb al participarii la concursuri On-Road.
Sincer daca nu este prea tirziu as alege acest hobby.
Ce a fost in comun intre intilnirea SCR si Suzuki Romania au fost aceste frumoase masini Suzuki.
Poate ce a lipsit de la cele doua intilniri o masa rotunda tehnica cu pareri, idei de reparatii sau imbunatatiri ale masinilor sau stiri din industria auto.
A mai lipsit ceva palinca lui Taseeeeeeee

« Ultima Modificare: 14.Dec.2012, 10:38:19 a.m. de LeonardSZK »
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #26 : 13.Dec.2012, 12:21:29 p.m. »
cine n-are facebook nu poate citi... :(

Scuze LTD, nu m-am gandit la asta :pardon:. Am facut eu o scurta descriere si o sa-mi cer scuze pentru inflorituri de pe acum dar ma lasasem angrenat intr-un dezbatere despre talente literare cu un prieten si de fapt raspunsul la un comentariu de al sau a ajuns sa fie introducere la albumul de poze de pe facebook.
Am postat mai jos descrierea si imaginile din album:

"No hai sa-ti spun atunci...te-ai pus confortabil langa calorifer, ai luat o ciucalata calda? Se facea ca Lunea trecuta primeam vestea ca am castigat un loc la Suzuki Fest. Sti si tu ca dupa nebunia de la munca, nu-mi statea mintea la plecari, asa ca eram reticent. Insa vineri, am facut plinul si am luat-o din loc spre Zetevar unde ne astepta povestea Suzuki Fest. Am ajuns cu bine "Sub Cetate" si inca de pe drum puteam vedea ca iarna isi intra in drepturi, ba chiar ne demonstra ca am facut alegerea corecta cand am ales un Suzu. La Pensiunea Zetevar ne-au asteptat cei din Echipa Suzuki si i-am indragit inca de la prima vedere. Am inceput cu o noapte lunga in care, alaturi de prieteni din Brasov, Bucuresti si Oradea am petrecut pana aproape de dimineata cu vin fiert, biliard, povesti frumoase si cu un joc de Wist care inca asteapta sa fie terminat. Cea de a doua zi a fost insa o surpriza la care nu ne-am asteptat. Dupa un mic dejun vanatoresc si dupa o scurta sedinta 'tehnica" am inceput aventura in Concursul Suzuki Fest On Road. In acelasi timp oamenii seriosi incepeau aventura in etapa de Off Road. Asa ca ne-am incolonat si la intervale de 5 minute am plecat pe traseu. Increzatori si eu si Carmen ne pregateam sa castigam. Eu cu ochii pe vitezometru si tahometru sa nu depasesc viteza maxima sau Check Point-ul, Carmen cu un ochi pe Road Book si cu unul pe traseu dupa CP-uri ascunse. Evident ca peripetiile nu au intarziat sa apara si dupa ce nu am interpretat corect indicatiile din Road Book, ne-am ratacit. Drumul ne-a dus pe poteci inzapezite, insa SX-ul nu cunoaste zapada. Fara nicio greutate ne-a dus pana sus si intr-un final ne-a atentionat ca ar fi cazul sa ne si intoarcem . Asa ca am facut cale intoarsa si am reluat traseul. De data aceasta nu mai aveam incredere in sansele noastre insa, cu grija, am gasit toate CP-urile si am terminat traseul. Am revenit la un pranz cald si la inca o surpriza. Off Road Extreme Trial Challange ( asa imi place mie sa-i zic ). Ne-am minunat o ora intreaga de performantelor micilor Suzuki. Aceste masinute urcau acolo unde noua ne era greu sa ne tinem dupa ele. Am si o veste mai proasta, m-am imbolnavit. Tratamentul nu o sa fie ieftin, insa il caut cu ardoare. Medicamentul consta intr-un Jimny, Samurai sau chiar o Vitara si pentru prima oara Carmen gusta cu placere medicamentul . Am plecat pentru cateva ore meritate de odihna si am ratat astfel povestile spuse la o cana de vin fiert sau tuica fiarta, insa dupa aia...ohhohoo. Berbecutul la protap ne-a incantat simturile si atmosfera de sarbatoare plutea in aer. Marea ne-a fost mirarea cand am aflat ca eram castigatorii locului al III-lea la concursul de On Road. Ne-am bucurat si am inceput petrecerea plini de voie buna. Ana Maria ne-a cantat pana tarziu in noapte si ne-a ridicat de pe scaune. Suzuki ne-a tratat cu o surpriza dulce si dupa o lunga "zbenguiala" pe ringul de dans, am plecat spre focul de tabara. Cum eram deja incalziti si focul nu merita decat o mare de oameni infrigurati care sa-i acorde adoratie, am inceput sa ne racim. O ploaie de bulgari de zapada a inceput sa cada si alaturi de prieteni ne-am bucurat de iarna cum nu am mai facut-o din copilarie. Noaptea nu s-a terminat decat tarziu, dupa multe rasete si ceva mai multe pahare de vin . In ultima zi nu am scapat de surprize asa ca am plecat in grup catre "Cascada". E surprinzator cum un Suzuki stoc poate sa ignore orice drum inzapezit...foarte inzapezit. Am plecat de la Suzuki Fest cu zambete pe buze si cu deosebita placere de a fi cunoscut multi oameni frumosi. Ne-am facut intr-un weekend mai multi prieteni decat in cativa ani. Toate astea, dragul meu, s-au intamplat pentru ca o echipa intreaga de oameni de la Suzu au avut o grija deosebita de noi. Deja ne e dor de ei si numaram zilele pana la urmatorul Suzuki Fest."

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 13.Dec.2012, 06:05:18 p.m. »
Felicitari pentru intalnire!  :clap:  mi-ar fi placut sa particip si eu, poate la urmatoarea  :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #28 : 13.Dec.2012, 11:21:49 p.m. »
Tre sa-ti faci Facebook daca vrei sa castigi :P

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline LTD

« Răspuns #29 : 14.Dec.2012, 09:07:59 a.m. »
Am postat mai jos descrierea si imaginile din album:
multumesc. fain.
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов