0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
1. cristyyy2003 - 1 camera dubla2. Khaos3. rexkroki4. Tweety5. Andrei Suzuki6. Gabin (solo solo fara numar, merg si eu )7. ....?
Cum se misca si cat consuma dieselul de 1,6 ?Radauti (SV) mi se pare ok, decizia apartine organizatorilor.Despre Radauti-Prut, comuna din jud. Botosani nu stiu prea multe, ma voi interesa daca exista vreo pensiune, ceva.Daca nu exista, probabil Dorohoi-ul e solutia la indemina, poate sunt si baietii de la FARA ZAHAR pe acasa sa puna de o cantare.Daca se opteaza pt orasul Radauti (sv) se poate trece de la Iasi prin Botosani, la nord de oras este un popas unde se maninca ieftin si pe saturate, pt amatori (nu ma numar printre ei) se poate face comanda si gasiti batalul sfiriind pe protap, numai bun de portionat.Tinem legatura...
Citat din: gabin din 27.Feb.2009, 11:16:37 p.m.1. cristyyy2003 - 1 camera dubla2. rexkroki3. Tweety4. Andrei Suzuki5. Gabin (solo solo fara numar, merg si eu )6. ....?De Radauti-Prut vorbeam ...dar nu suna rau nici DOROHOI Pentru cazare...ii rog pe cei care s-au anuntat sa se treaca in lista specificand tipul de camera
1. cristyyy2003 - 1 camera dubla2. rexkroki3. Tweety4. Andrei Suzuki5. Gabin (solo solo fara numar, merg si eu )6. ....?