Autor Subiect: Intalniri nationale 2009...sa discutam despre  (Citit de 18978 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline amieuro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
  • Suzuka-Negruka SX4 1.6 4WD GS (PH-69-EXL)
Re: Intalniri nationale 2009...sa discutam despre
« Răspuns #70 : 27.Apr.2009, 11:38:53 p.m. »
Va salut pe toti si ma bucur cu cineva din club a trecut azi pe langa Suzuka mea (SX4 neagra, de PH, pe undeva intre Beller si Floreasca) si mi-a pus in geam "cartea de vizita" a clubului -> ITI MULTUMESC  :-* INGERULE :angel:  TRECATOR !  :clap:

TRANSALPINA chiar am auzit ca e interesant si eu cred ca merita "facut". Si asta pana nu se inchide drumul inspre iarna. Poate in concedii, dupa ce veniti de la mare ... sau in locul unei alte intalniri propusa peste granita; avem noi destule locuri faine pe care nu le stim inca si nici nu banuim cat sunt de minunate! Ce-i drept, n-avem noi prea multe drumuri bune ... dar d'aia ne-am luat masina 4WD!  :P
my ExL car: Go for it!

razak

• Vizitator
« Răspuns #71 : 27.Apr.2009, 11:43:25 p.m. »
amieuro cred ca ai fost tag-uit de Splash Man - SGD ! el este din Ploiesti.

De-ar avea si ceilalti posesori de S care primesc cartea in geam aceeasi atutudine ar fi nesperat de bine :) Iti multumim pentru raspuns si te asteptam pe toate topicurile de aici!

PS : te poti abona la topicul cu transalpina :)

Offline amieuro

• Newbie
  • *
« Răspuns #72 : 28.Apr.2009, 12:04:28 a.m. »
@razak : eram in Bucuresti "undeva intre Beller si Floreasca" :D ) Sunt chirias in Bucuresti, asadar "m-a atins" cineva din Buc. care cred ca mergea pe jos sau sta in zona (pentru ca este o strada cu sens unic unde nu prea poti opri ca sa te dai jos din masina si sa te duci la alta sa-i pui un card in geam!), dar daca nu-i asa inseamna ca omu' bun e dedicat tare clubului! Felicitari omule!

Chiar mi-a facut placere sa intru pe site si-ti multumesc pentru primire  >:D<

P.S.1. Am vazut mai tarziu ca e un topic cu Transaplina, scuze. Dar se incadreaza si aici ca o propunere de Intalnire nationala  :D

P.S.2. Sper sa nu-i fi ofensat pe cei care nu au Szk 4x4 (cum am spus in mesajul anterior) dar cred ca drumul transalpina are mult mai mult farmec pentru cei care conduc astfel de masini.  :P Scuze daca am ofensat, dar a fost greseala de newbie  ;-)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #73 : 28.Apr.2009, 09:23:45 a.m. »
stai linistit, nu se supara lumea asa usor...

Bine ai venit!  :)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #74 : 28.Apr.2009, 10:10:05 a.m. »
Sau daca se supara o sa afli imediat. :D
Glumeam!! Bine ai venit!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #75 : 28.Apr.2009, 02:35:26 p.m. »
@razak : eram in Bucuresti "undeva intre Beller si Floreasca" :D ) Sunt chirias in Bucuresti, asadar "m-a atins" cineva din Buc. care cred ca mergea pe jos sau sta in zona (pentru ca este o strada cu sens unic unde nu prea poti opri ca sa te dai jos din masina si sa te duci la alta sa-i pui un card in geam!), dar daca nu-i asa inseamna ca omu' bun e dedicat tare clubului! Felicitari omule!

Chiar mi-a facut placere sa intru pe site si-ti multumesc pentru primire  >:D<

P.S.1. Am vazut mai tarziu ca e un topic cu Transaplina, scuze. Dar se incadreaza si aici ca o propunere de Intalnire nationala  :D

P.S.2. Sper sa nu-i fi ofensat pe cei care nu au Szk 4x4 (cum am spus in mesajul anterior) dar cred ca drumul transalpina are mult mai mult farmec pentru cei care conduc astfel de masini.  :P Scuze daca am ofensat, dar a fost greseala de newbie  ;-)

Ai fost victima mea B-)!!!!Sotia mea lucreaza in zona .Trec in fiecare zi , asa ca eram pregatit. >:)Ma oftic ca nu te-am prins saptamana trecuta.
Go Terios!!!:)

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #76 : 28.Apr.2009, 02:51:29 p.m. »
Va salut pe toti si ma bucur cu cineva din club a trecut azi pe langa Suzuka mea (SX4 neagra, de PH, pe undeva intre Beller si Floreasca) si mi-a pus in geam "cartea de vizita" a clubului -> ITI MULTUMESC  :-* INGERULE :angel:  TRECATOR !  :clap:

In primul rand, bine-ai venit!
In al doilea rand, daca se intampla sa te prind prin Ploiesti si sa iti "aranjez" vreo carte de vizita in geam, inseamna ca nu ti-am vazut sticker-ul :P

Si ca sa fiu ontopic: te asteptam la intalnirile noastre!  >:D<

Offline amieuro

• Newbie
  • *
« Răspuns #77 : 28.Apr.2009, 03:15:34 p.m. »
@lucianer: Multam' ingerule!  :pardon: Mai bine mai tarziu decat niciodata!
@SGD: Cand ma vezi prin Ploiesti sa ma claxonezi (EXL) si poate o sa ne cunoastem fizic  >:D<.
O sa vad si ce e cu stickerul  :P ca sa ne recunoastem din mers  :)

On topic: Cu placere particip (cu sotia mea -  :baston:) la intruniri nationale sau locale - totul e sa ne putem incadra temporal  :D
Si o sa incerc sa aduc si alti "Suzukari"  :D in club, sa facem "gasca" cat mai mare :prty:.

razak

• Vizitator
« Răspuns #78 : 28.Apr.2009, 03:31:03 p.m. »
my bad :D n-am fost f atent cand am vazut PH.

te asteptam chiar maine in Auchan - Titan daca vrei :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #79 : 28.Apr.2009, 03:34:53 p.m. »
Dap.Ne vedem cati mai multi. ( hai ca incep sa se ingroase randurile)!
Go Terios!!!:)