Autor Subiect: Intalniri nationale 2009...sa discutam despre  (Citit de 18973 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Intalniri nationale 2009...sa discutam despre
« Răspuns #50 : 27.Mar.2009, 10:54:40 a.m. »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #51 : 27.Mar.2009, 10:55:29 a.m. »
Aaaa despre Obzor era vorbaaa.... :-j Credeam ca @danker vrea sa propuna altceva :D
« Ultima Modificare: 27.Mar.2009, 11:05:33 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline danker

« Răspuns #52 : 27.Mar.2009, 11:52:31 a.m. »
Nu vreau sa fiu gicacontra, :(  de aceea am sa vin si eu cu propunere de 1Mai, sau orice alt week end cu vreme frumoasa deci implicit si aglomerat:
- Pentru o intalnire  care sa combine sudul cu nordul, traseu scurt : Valea Siriului sau propunerea care s-a facut aici :Vulcanii noroiosi
- Pentru Bucuresteni si nu numai, un traseu relativ interesant  nu foarte aglomerat, poate fi la Basarabov ( Pestera Sfantului Dimitrie Ocrotitorul Bucurestilor) la vecinii nostri Bulgari, dupa care Veliko Tarnovo, Cetatea Tarilor bulgari, relativ aproape, munte, fara aglomeratia din Romanica, maxim 200km dus ;)

L.E.
Vedeti aici: http://brandidentity.wordpress.com/2007/04/19/la-curtea-tarilor-bulgari-veliko-tarnovo/
« Ultima Modificare: 27.Mar.2009, 02:38:27 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #53 : 27.Mar.2009, 02:43:07 p.m. »
Hai sa vin si eu cu o propunere, nu stiu la cati prinde si mai ales daca e buna de 1 mai, dar fiindca e un weekend prelungit, cine stie.

E vorba de un tur al cetatilor si bisericilor fortificate din sud-estul transilvaniei. Cazarea se poate face la o pensiune din zona si daca e timp frumos de dimineaza pana seara se pot colinda satele din zona. E mai mult o excursie culturala si e interesanta prin prisma peisajelor, arhitecturii dar si a oamenilor locului.

Va dau jos un link unde puteti sa va familiarizati cat de cat cu tematica acestei excursii.

http://www.samaelwings.com/biserici/index.html
sau
http://www.capper-online.de/Travel/Romania/html/biertan.htm
« Ultima Modificare: 27.Mar.2009, 03:11:36 p.m. de rexkroki »

Offline LeonardSZK

« Răspuns #54 : 27.Mar.2009, 03:44:01 p.m. »
@rexkroki Ideea este buna. Ai ce vedea in zona si, fiind o zona centrala, ar putea participa mai multi suzuisti, din toata tara (vest, moldova etc.) Alte pareri?
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #55 : 27.Mar.2009, 05:30:31 p.m. »
Veliko e super oki...nu e spectaculos dar e dragut.

Pai pana acum avem asa:
1. Obzor (apropo...gps meu zice ca-s doar 304km pana acolo din care vreo 40km pe o autostrada bulgareasca  >:))
2. Veliko
3. S-E Transilvaniei

Din pct meu de vedere toate sunt interesante....mai asteptam idei.
Cei interesati de o astfel de excursie ar fi bine sa inceapa deja sa aleaga ....nu de alta dar sa ne decidem asupra unui loc.

Numai bine,
Cristi
  • #romaniaelectrica

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #56 : 27.Mar.2009, 07:08:54 p.m. »
Ai ce vedea in zona si, fiind o zona centrala, ar putea participa mai multi suzuisti, din toata tara (vest, moldova etc.)

Pentru cei ce doresc sa aprofundeze subiectul mai pun un link.

Offline bogdanb

« Răspuns #57 : 31.Mar.2009, 11:48:08 p.m. »
Veliko e super oki...nu e spectaculos dar e dragut.

Pai pana acum avem asa:
1. Obzor (apropo...gps meu zice ca-s doar 304km pana acolo din care vreo 40km pe o autostrada bulgareasca  >:))
2. Veliko
3. S-E Transilvaniei

Hai sa ma bag si eu in seama: fiind vorba de o intalnire "nationala" ar fi bine sa fie undeva relativ facil de ajuns din toata tara (in fine, cei din Iasi, Oradea sau Timisoara ar ajunge greu oriunde). Mie mi s-ar parea rezonabil in zona Valea Oltului, dar ar putea fi o varianta si aici: http://www.sambatadesus.ro/index.php
mai exact Tara Fagarasului: http://alpinet.org/main/foto/showfoto_ro_display_poze_what_self_item_72304_idxfoto_32_vot_0.html

E la doi pasi de Sibiu (in fine, pe acolo  ;-)) deci exista acces direct dinspre Banat si Maramu' si se ajunge relativ lejer si dinspre Moldova...Chiar si dinspre Dobrogea, daca ma gandesc bine (dar numai daca nu intri in Bucuresti :D)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #58 : 01.Apr.2009, 12:29:01 a.m. »
Sa citez dintr-un coleg care activeaza pe alt forum: "am facut intalnirea in centrul tarii a.i. sa poata veni membrii de peste tot. cine a venit? pai am plecat 20 de masini din Bucuresti, una din prahova si o alta din cluj"

Concluzie: cine vrea sa vina vine oriunde.
Ex: daca s-ar alege ca loc de intalnire Budapesta cu siguranta as veni (daca m-am anuntat in prealabil) si sunt sigur ca din Bucuresti vor pleca cel putin 5 masini.

Ideea e sa vrei...si sa poti bineinteles.
  • #romaniaelectrica

Offline danker

« Răspuns #59 : 01.Apr.2009, 08:41:31 a.m. »
- Asa este. de acord cu Cristi, iar eu continui sa sustin ca o intalnire de 1Mai in zona Valea Prahovei este o perversitate, cui ii place sa sada cu orele intr-o sosea blocata, militieni depasiti de situatie, neamuri proaste cum o iau pe contrases si aglomeratia din Bucuresti mutata in zona repectiva.....e adevarat ca daca vremea este frumoasa o sa se contrabalanseze cu aglomeratia spre mare.... :-j eu zic ca trebuie sa ne orientam spre alte zone frumoase, interesante si neaglomerate din tara, sau... oleaca peste granita.
« Ultima Modificare: 01.Apr.2009, 09:08:22 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !