Autor Subiect: camera marsarier  (Citit de 9534 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline alexsx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
camera marsarier
« : 09.Nov.2012, 02:35:29 p.m. »
Salut!
Tocmai ce mi-am cumparat un sx4 navi si as vrea sa ii montez o camera pt marsarier ca na dc tot are ditamai display-ul si camera mode in soft am zis de ce nu, plus ca ar fi foarte folositoare la parcari. Am sunat   la service suzuki din Bucuresti si mi-au comunicat tariful de manopera si montaj doar ca m-au anuntat ca va trebui sa cumpar si sa vune eu cu camera pe care as dori sa o montez. Problema e ca nu stiu ce produs sa cumpar si mau exact ce model. Am cautat pe google si sunt mai multe variante cu variante de pret muult diferite. Dc aveti experienta sau vre-un sfat legat de asta spuneti-mi si mie va rog. ;)
Multumesc.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: camera marsarier
« Răspuns #1 : 09.Nov.2012, 04:12:32 p.m. »
Iti pot arata / da eu una de proba, sa vezi cum vine.
Vino miercuri la intalnire si ti-o arat :-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline alexsx4

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 11.Nov.2012, 11:25:04 a.m. »
Mersi. Da-mi niste detalii(pret, model, de unde o ai etc..) ca miercuri nu stiu dc pot ajunge am facultate  toata ziua si oricum in general o groaza de invatat. Oricum despre ce intalnire e vorba ca nu am gasit pe aici? :)

Offline suzukica

« Răspuns #3 : 11.Nov.2012, 11:30:28 a.m. »
in fiecare miercuri, cei din Bucuresti, ne intalnim, daca pot spune in cateva cuvinte, intra pe acest topic si poate te vei lamuri...
http://www.suzuki-club.ro/forum/intalniri-regionale/intalniri-in-bucuresti/5504/
@cristyyy2003 te poate lamuri mai bine daca nu intelegi!
« Ultima Modificare: 11.Nov.2012, 11:32:35 a.m. de suzukica »

Offline vlad_leader

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #4 : 11.Nov.2012, 06:39:10 p.m. »
Buna seara, tatal meu are un suzuki sx4 navi, si as vrea si eu sa-i montez camera marsarier, din pacate nu pot veni cu masina la intalniri pentru ca e in alt oras, dar v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii, macar sa ma orientati catre o varianta buna :D  multumesc.

Offline migabi

« Răspuns #5 : 12.Nov.2012, 07:42:03 p.m. »
Camera unde se monteaza?
SX4 SE m16a awd 2011

Offline suzukica

Offline LTD

« Răspuns #7 : 13.Nov.2012, 10:08:29 a.m. »
de asta am si eu... am luat-o direct din china cu 20usd
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline alexsx4

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 03.Dec.2012, 08:32:41 p.m. »
Mi.am comandat si eu din china..tre sa vina saptamanile urmatoare iar dupa ce o momtez va spun cum a iesit. ;)

Offline alexsx4

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 10.Dec.2012, 07:39:00 p.m. »
Mi.am montat azi camera si e perfecta. Am cumparat.o de pe ebay si a venit intr.o saptamana sau asa ceva. Camera era dedicata pt modelul sx4 iar prin urmare a intrat la aproape la fix(avea o mica diferenta de nivel). Puteti lua cu incredere deoarece functioneaza perfect cu sistemul clarion din dotare. Montajul a costat vreo 100 de lei la service.ul unui prieten. La suzuki la cobalcescu mi.au cerut 200. Dc mai vreti detalii puteti intreba, va stau la dispozitie. ;)