Autor Subiect: Tot despre jante  (Citit de 32614 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Tot despre jante
« Răspuns #60 : 25.Mai.2014, 08:18:56 p.m. »
Dopuri pt jantele de tabla

Pt a astupa gaura centrala a unei jante de tabla si a proteja de formarea ruginii a interiorului butucului unde se afla piulita planetarei, se poate taia o doza de bere la 1,0 cm de fundul dozei (de unde incepe sau se termina diametrul constant) dupa care se poate "infige" capacul in  janta. "Dopul" se potriveste la fix diametrului jantei si dupa preferinta, in interior se poate pune si ceva vaselina.
Dupa caz si preferinta, "dopurile" se pot vopsi in culoarea jantei dupa formarea unui strat de priza.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline migabi

« Răspuns #61 : 26.Mai.2014, 12:32:05 p.m. »
Vaselina lubrifica dar nu stiu daca previne rugina. Probabil ar fi mai indicat o solutie care previne rugina si nu neaparat lubrifica. Oricum, mi-am notat ca trebuie sa am in vedere si janta de tabla. Eu ma gandeam la wd-40 dar stiu ca e si lubrifiant, printre altele.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline cristidav

« Răspuns #62 : 26.Mai.2014, 01:14:25 p.m. »
Hmm, interesant. O sa incerc. Cu atat mai mult ca pui capacele si nu se mai vede dopul, cum mai vezi la unii pe strada :)) (de prost gust...)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Laurentiu

« Răspuns #63 : 26.Mai.2014, 01:51:16 p.m. »
Vaselina lubrifica dar nu stiu daca previne rugina.
Atit uleiul cit si vaselina previne rugina in masura in care nu este indepartata in totalitate de apa.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sanie

« Răspuns #64 : 09.Feb.2015, 11:27:02 p.m. »
Mei, deci si-a pus careva pan a urma jante de Duster pe SX4 ?

Am io un pitic pe creer cu modelu lor de baza...

• mobi
nu dați banii pe prostii
faceți creastă la copii

Offline hugbear

« Răspuns #65 : 13.Feb.2015, 09:46:36 p.m. »
Din ce-mi aduc aminte, singura diferenta e 0,5” în plus la lățime. Nu văd cum ar putea influența ceva diferența asta.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristidav

« Răspuns #66 : 13.Feb.2015, 10:13:37 p.m. »
Normal ca ai un pitic. Jante noi, accesibile ca pret :)

Eu le puneam de aveam ocazia, tin si eu bine minte ca ceva difera, dar nesemnificativ.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline boga81

« Răspuns #67 : 14.Feb.2015, 08:49:21 a.m. »
Gaura centrala e mai mare la duster. Asta e problema. Si nu stiu dc merg inele de centrare ca la jantele de aliaj
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #68 : 14.Feb.2015, 08:53:29 a.m. »
eu am luat jante de toyota pe 15'' dar inca nu  le-am probat cu cauciuri doar le-am facut inele. Astepta sa se incazeasca sa le montez
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Laurentiu

« Răspuns #69 : 24.Sep.2015, 09:24:36 a.m. »
  • Suzuki SX4