Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24682 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Re: B&S Motors
« Răspuns #90 : 14.Mai.2009, 03:05:56 p.m. »
Cine a mai fost in ultima vreme pe la B&S a vazut ca pe langa SSS-ul meu mai este unul lovit nasol rau. Il cunosc pe proprietar, mi-a zis ca de o luna jumate asteapta piesele, si de abia au ajuns cateva...!!

B&S!! te iubim!
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline gabin

« Răspuns #91 : 25.Mai.2009, 12:10:16 p.m. »
Vinerea trecuta am facut plangere la Suzuki Ro, iata astazi am primit raspunsul din partea lor:

"Buna ziua,

Va multumim pentru acest feedback realist si ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate, iar in cele ce urmeaza am sa incerc sa va dau cateva explicatii atat in legatura cu cele intamplate cat si cu sistemul de aprovizionare cu piese de schimb si accesorii ale Suzuki in Romania:
    1. producatorul (Magyar Suzuki ZRT) nu a intrerupt   pentru nici un moment aprovizionarea dealerilor din Romania cu piese de schimb si accesorii, asadar motivele invocate de B&S nu sunt reale
    2. Aprovizionarea pieselor de schimb se face o data pe saptamana asta insemnand un termen de livrare mediu de o saptamana pentru piesele la comanda
    3. De asemenea, daca sunt termene de livrare mai lungi acestea vor fi communicate de catre dealeri dar nu cred ca dumneavoastra va aflati intro astfel de situatie
    In concluzie problemele dumneavoastra sunt cauzate direct de catre B&S, neexistand alte cauze datorate producatorului.
    In cele ce urmeaza va asiguram ca vom verifica, discuta si lua masurile necesare in legatura cu cele sesizate de dumneavoastra, acest comportament nefiind nicidecum cel pe care dorim sa-l promovam clientilor nostri.
    Din dorinta de a rezolva efectiv si problema dumneavoastra va rog sa-mi trimiteti numarul dumneavoastra de telefon pentru a lua legatura si a vedea care este cea mai convenabila solutie in momentul de fata.

Inca o data ne cerem scuze pentru neplcerile cauzate,

Va multumesc,

D. B.
Spare Parts and Accessories Manager
Suzuki Romania"
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #92 : 25.Mai.2009, 12:47:01 p.m. »
Excelent! :prty: Speram sa se rezolve o data si cu masina ta.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #93 : 25.Mai.2009, 12:57:49 p.m. »
Cu masina mea tot o sa se rezolve la un moment dat, dar eu vreau sa se rezolve cu B&S..

Offline M_TM

« Răspuns #94 : 26.Mai.2009, 04:01:38 p.m. »
Chestia aia de la suzuki este  cumva pentru bs un certificat de incompetenta?
Daca de,cred ca se poate generaliza.  #:-S

Offline krantz

« Răspuns #95 : 26.Mai.2009, 04:11:18 p.m. »
Salutare,

Si eu am o problema cu aerul conditionat si ma chinui cu cei de la B&S. Am fost la cei de B&S acum vreo 5 saptamani cu o alta problema ocazie ce am folosit-o pentru a ma plange si de ineficienta aerului conditionat.
Foarte draguti in depistarea problemei, au ajuns la concluzia ca se pierde freon ceea ce impune schimbarea a tot ce inseamna conducta a instalatiei de are conditionat.
Dupa doua saptamani, desi mi se spusese ca voi fi anuntata cand imi vin piesele, revin eu si mi se spune ca au sosit piesele si pot merge pentru inlocuirea conductelor.
Partea tragi-comica abia cand ajung in service intervine.
Dupa un drum in mijlocul zilei ce imi ia o oara si jumatate, dupa inca 50 minute de asteptat in receptie si 5 minute de invartit mecanicul pe langa masina mea si inca 15 minute de tratative intre cei din service, aflu ca de fapt trebuiau sa primeasca 4 conducte si nu au primit decat 3....
Asa ca ma trimit acasa si ma asigura ca voi fi anuntata imediat ce imi va fi adusa in servici si piesa lipsa...

Dupa inca 2 saptamani mi se pune si mie placa cum ca nu s-au mai facut livrari din Ungaria...

Dupa ce am vazut post-ul lui Gabin mi s-a cam ridicat tensiunea...se pare ca ei chiar se cred unici in univers...
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #96 : 26.Mai.2009, 04:13:30 p.m. »
Eu zic sa faci si tu o mica plangere la Suzuki RO, sa se mai stranga acolo, poate ia pe astia cineva de urechi!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #97 : 26.Mai.2009, 05:05:39 p.m. »
azi am sunat la B&S, mi s-a spus ca renegociez contractul cu partenerul lor extern pt piese. nu se stie exact cand se va finaliza, doar ca spera sa fie cat mai repede...deci Doamne Ajuta!!!

Eu ma gandesc sa cumpar pe banii mei piesele necesare, sa le dau celor de la B&S sa le monteze si apoi sa imi recuperez banii de la Casco, credeti ca se poate?

Offline hugbear

« Răspuns #98 : 26.Mai.2009, 05:39:41 p.m. »
Eu zic sa faci si tu o mica plangere la Suzuki RO,
Corect! Si dupa ce primesti si tu confirmarea ca s-au facut de fapt livrari de la producator, ABIA ATUNCI poti merge la OPC! Pentru ca altfel nu se va lua nici o masura! B&S se bazeaza pe faptul ca e criza si Suzuki are nevoie de orice punct de vanzare, asa ca n-o sa se apuce acum sa-i penalizeze. Si in fond, CUM ar putea s-o faca? Dar niste amenzi solide probabil ar pune biciul pe ei...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cocolinorom

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #99 : 27.Mai.2009, 10:06:30 a.m. »
Mda, mi-e lene sa expun si eu toata povestea. Pe scurt suna cam asa: inceputul lui aprilie POOOC sunt prins intre un stalp si un Porsche Cayene (Porscheul era mai afectat decat SSS meu care s-a suit singur pe rampa :D), SSS ajunge in service B&S, dupa 2 saptamani irosite complet prin nepasarea domnului de la generali, undeva in a doua jumatate a lunii aprilie B&S primeste aprobarea pentru inceperea reparatiilor. Stop joc Astazi pe 27 inca nu am piese desi comanda a fost data pe 23 24 LUNA TRECUTA.

Pana acuma trebuie sa recunosc ca domnul Jean Ivan de la B&S a fost destul de ok cu mine in relatia cu asiguratorul, a dat mail in fiecare zi la generali, a trimis poze suplimentare a fost f comunicativ cu mine si prin mail si prin telefon.

In rest aceeasi poveste ca la gabin, nu sunt piese.

A se citi pentru efect dramatic: Masina am busit-o in felul urmator: sunt plecat din tara cateva luni de zile, aterizez joi noaptea, vineri ma trezesc imi iau placutzele de frana care le aveam in o cutie (le ridicase mami de la magazinu de tunning) plec de acasa, 2 km mai tarziu in fata serviceului POOOC (stiti restu). Acuma mai am doua luni sau asa ceva si plec iarasi de acasa. Cu putina vointa sunt sigur ca cei de la B&S pot aranja astfel incat sa nu raman decat cu cei 2km condusi pe anu asta (bine recunosc am mai mers odata la munte in ianuarie :D). Eu totusi incerc sa raman pozitiv: anu asta pot sa sar complet cauciucurile de vara :D (desi nu imi plac jantele de 15 cu alea de iarna :()