Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24694 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: B&S Motors
« Răspuns #80 : 04.Mai.2009, 02:19:29 p.m. »
"Pana la 30.05. puteti beneficia gratuit de serviciul de predare-preluare, valabil pentru reparatii mecanice si revizii. Echipa B&S Motors."

=)) asta e tare de tot!!!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #81 : 04.Mai.2009, 02:21:44 p.m. »
in ce consta serviciul de predare-preluare?

Probabil ca vin la tine, predai masina pentru intervetie iar mai apoi o primesti tot acasa. Mai multe nu stiu...decat SMS primit mai sus.

@WayOfLife: promotia s-a prelungit si in plus ei mai au si chestia aia cu masina de schimb care-i o bila alba...dar nu chiar atat de alba avand in vedere ca pentru reparatii pe CASCO nu iti dau masina de schimb :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #82 : 04.Mai.2009, 03:50:54 p.m. »
Pe @gabin il tin fara masina de 2 luni iar mie imi trimit sms de genu:
"Pana la 30.05. puteti beneficia gratuit de serviciul de predare-preluare, valabil pentru reparatii mecanice si revizii. Echipa B&S Motors."

Isi cheltuie banii de promovare aiurea...in loc sa ii serveasca asa cum trebuie pe clientii actuali...off....
chiar, ce inseamna chestia asta... ? am primit si eu, dar nu stiu la ce se refera exact.

sorry, nu citisem tot  :">

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #83 : 04.Mai.2009, 06:56:30 p.m. »
Reclama cu serviciul de predare-primire este la inceput dar in continuare sunt noile tarife, de acestea ce ziceti?  ;-) eu l-am primit la pachet in e-mail.

AUTO | Tarife manopera service (RON/ora)
AUTOTURISME SUZUKI IN GARANTIE (3 ani sau 100.000 km) Client vanzare B&S Motors 75 RON
Client service B&S Motors 86 RON
AUTOTURISME SUZUKI POSTGARANTIE Nu mai vechi de 2001 (20% discount la piese de schimb aftermarket) 70 RON
ALTE MARCI Autoturisme in garantie (3 ani sau 100.000 km) 105 RON
Autoturisme postgarantie / nu mai vechi de 2001 (10% discount la piese de schimb aftermarket) 86 RON
Ignis 1.3 GLX+

Offline LeonardSZK

« Răspuns #84 : 12.Mai.2009, 09:21:24 p.m. »
O bila neagra si una alba din partea mea pt. B&S.
bila neagra - A durat 7 saptamani aducerea unei casete de directie (uzina in revizie etc.)  X-(
bila alba     - S-a rezolvat zgomotul casetei de directie, s-au inlocuit bucsile bara stabilizatoare, reglat volanul (care nu statea drept), rezolvat vibratiile din schimbator (viteza 3-4), rezolvat cursa pedala de frana prea lunga.  :good:
Acum trebuie sa o invat iar cum sa mearga...  :D
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #85 : 12.Mai.2009, 09:57:30 p.m. »
Sper sa le dau si eu bila alba....si pentru mine urmeaza a treia caseta :(. Sper sa fie cu noroc  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #86 : 13.Mai.2009, 01:03:58 a.m. »
rezolvat vibratiile din schimbator (viteza 3-4), rezolvat cursa pedala de frana prea lunga.  :good:
Cum s-au rezolvat astea doua? Eu am vibratie intr-a 3-a si cursa franei. A 4-a e OK.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline LeonardSZK

« Răspuns #87 : 13.Mai.2009, 10:50:26 a.m. »
Pentru vibratiile din schimbator se inlocuieste piesa 7 din imaginea de mai jos. La frana nu stiu daca au facut ceva sau este urmarea resetarii ECU (pentru a putea umbla la cutia de viteze, au fost demontate bateria si ECU), stiu doar ca la plecarea de la B&S pedala avea cursa mult mai scurta (masina franeaza la fel de bine ca si inainte, doar ca pedala "tine" mai sus). Imi pare rau ca nu pot da alte amanunte, dar toata "treaba" a durat vreo 5 ore, nu puteam sa urmaresc tot ce se lucra, iar "pedala prea lunga la frana" nu a fost una din problemele reclamate. A fost un "bonus" descoperit la plecare, cand m-am uitat mai de aproape la parbriz, obisnuit fiind sa apas mai lung pe frana...  :D

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #88 : 13.Mai.2009, 11:06:31 p.m. »
Si volanul cum l-au indreptat?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline LeonardSZK

« Răspuns #89 : 14.Mai.2009, 03:02:52 p.m. »
Scuze, poate m-am exprimat gresit. Volanul nu era "la ora 12" cand mergeam drept, era putin "virat" spre stanga. S-a rezolvat la reglarea directiei.