Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24684 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: B&S Motors
« Răspuns #50 : 22.Apr.2009, 04:35:59 p.m. »
Am vazut totusi si oameni multumiti de B&S :dknw: (@anakin28 de exemplu)

eu am casco la bcr si bs nu sunt agreati de ei... a trebuit sa platesc eu si in 2 saptamani am primit banii de la asigurari
poti incerca si varianta asta... mai rau e cand ai o dauna mare

Nu prea as vrea sa platesc eu 1500-2000 lei cat o veni pentru vopsit 3 usi :D

Plus ca sa schimb acum service-ul insemna alta bataie de cap, alta alergatura... O sa merg la ei de data asta (cu Doamne-ajuta inainte) si vedem care e rezultatul.
« Ultima Modificare: 22.Apr.2009, 04:38:04 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #51 : 22.Apr.2009, 04:37:50 p.m. »
Am vazut totusi si oameni multumiti de B&S :dknw: (@anakin28 de exemplu)

eu iti doresc sa fie o reusita
dar parerea despre bs nu cred ca mi-o voi schimba prea curand, mai ales ca eu am platit si mai mult pe masina fata de pretul pe care il aveau afisat, dar asta va povestesc alta data, cand aveti rabdare

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #52 : 22.Apr.2009, 04:38:59 p.m. »
eu am luat de la ei cablu de ambreiaj (erau singuri care il aveau pe stoc dintre toti, si evident au fost ultimii la care am sunat). Nota 10 ca il aveau pe stoc dar nota 1 pentru ca la ora 12.30 cand vroiam sa fac comanda ei nu puteau sa il trimita cu un curier (nici macar daca il plateam eu) pe motivul ca la ei a fost curierul de dimineata si nu mai vine, nota 1 pentru timpul de asteptare (m-am dus eu sa il iau de la ei si abea s-au miscat, am stat 15 min si am fumat o tigara cu un mecanic pana a terminat o fufa de acolo sa vb la telefon iar alte 2 stateau pe langa ea). Sa nu mai zic ca mi-a dat alta factura si daca nu stiam cat costa plateam 130 de ron in loc de 92  ron. Imi dadusera factura altcuiva care avea parca bara fara si s-au scuzat ca numele de familie incepea tot cu litera "P".

Nu prea au treaba cu profesionalimul. Rusinica.

PS: M-a uimit faptul ca in box'office-ul lor se fumeaza. Pentru mine e oke ca fumez .. dar altu care nu fumeaza nu cred ca se simte prea bine.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline gabin

« Răspuns #53 : 22.Apr.2009, 04:44:17 p.m. »
Intr-adevar, profesionalismul e ceva paralel cu ei...iar pe unii dintre noi ne considera prosti de ne curge scuipat din gura :)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

razak

• Vizitator
« Răspuns #54 : 22.Apr.2009, 04:47:17 p.m. »
cat bulan am avut ca a fost eleronul pe stoc :D cred ca primeam de splash in loc de swift  :inteligent:

• Hero Member
« Răspuns #55 : 22.Apr.2009, 04:57:56 p.m. »
Deci media notelor pe care le-a dat @Stefan este 4 => B&S nu trece clasa =))

razak

• Vizitator
« Răspuns #56 : 22.Apr.2009, 05:07:24 p.m. »
Si eu si Gabi am intrebat la B&S daca arcurile sport ne anuleaza garantia, raspunsul lor a fost ca da, pe toata masina. Cei de la Autonet cu care am vb au zis ca nu este nici o problema, doar sa nu rezulte de aici probleme la suspensie pe care sa vreau sa le remediez pe garantie. Deci inca un plus de la noi doi pt Autonet, o sa il intreb si pe Florin de la Radacini sa vedem ce zice si el.

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #57 : 22.Apr.2009, 05:11:13 p.m. »
cat bulan am avut ca a fost eleronul pe stoc :D cred ca primeam de splash in loc de swift  :inteligent:

Pai in cazul asta iesea mult mai frumos...  :P

• Hero Member
« Răspuns #58 : 29.Apr.2009, 03:57:37 p.m. »
Am ridicat azi masinuta de la B&S dupa ce a stat la vopsit (pentru cine nu stie: am primit o cheie "misto" pe toata partea dreapta). Culoarea pare ok, cat am reusit eu sa ma uit jur-imprejur, nu par a fi diferente de nuanta. Per total pare o treaba bine facuta, nu am de ce sa ma plang. #:-S

:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #59 : 29.Apr.2009, 05:04:59 p.m. »
bravo...

Important e sa fii tu multumita si sa nu se mai intample...La cat mai putine  :good:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension