Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24686 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: B&S Motors
« Răspuns #40 : 22.Apr.2009, 04:18:40 p.m. »
Nici nu ma indoiam ca treaba cu vopsitul s-ar putea rezolva intr-o zi :-j In fine, sper doar ca totul sa fie ok la capatul celor 3-4 zile sau cat le-o trebui lor.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #41 : 22.Apr.2009, 04:20:31 p.m. »
Oare chestia asta merge semnalata la OPC? :->
Da!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #42 : 22.Apr.2009, 04:21:58 p.m. »
Apropo, azi am sunat sa ii intreb daca imi dau masina de schimb, ca daca tot stau cu masina inca 2 luni la ei, na..Ce-mi zice duduia de acolo? Am ramas prost cand am auzit-o.
Ea: "Masina de schimb va putem da doar cand aveti probleme de mecanica sau la revizii"
Eu: "Probleme de mecanica nu survin in urma unui Accident??!! Iar reviziile dureaza 2 ore MAX!"
Ea: "pai da...dar sa stiti ca spre ex daca trebuie inlocuit ambreiajul va dam masina"
Eu: "bine spuneti-mi in cazul meu ca asta ma intereasa, imi dati masina ori ba? macar o bicicleta acolo? eh?"
Ea: "pai nu ca nu se poate..:)"

Andrei_a9, i feel you bro' ;)
sunt niste bate la receptie... adevarate pocnitori
atunci cand mi-am vopsit bara am fost de 2 ori, prima data am vorbit cu o tipa f draguta la telefon, dar care nu s-a prezentat si nici eu n-am intrebat... big mistake... intodeauna sa intrebati cu cine ati stat de vorba (sa aflati numele complet de preferat). ramasese ca sunt programat vineri la ora 8:00 am si pot sa ridic masina seara... perfect pt mine, pt ca nu vroiam sa o las peste noapte la ei. Ma trezesc eu de la 6 fara dimineata ca sa bat drumul din berceni pana in tunari si sa evit tot traficul, ca sa mai ajung si la serviciu. Ajung acolo, la BS, stupoare... nu sunt programat de fapt si ma ia "gutzanu" ca daca vreau imi face masina, dar pana luni si ca nu imi tine el masina pana luni dintr-o dragoste speciala pt masina mea, ca cine mi-a zis mie ca pot sa o iau in aceeasi zi... etc. eram imbracat casual... deh, era vineri. Imi fac ei programare pt sapt viitoare joi, la prima ora (pt ca evident n-am vrut sa le las masina acolo). Joia urmatoare aceeasi poveste cu trezitul de dimineata, drumul. Eram imbracat "la cravata", ca asa mi se cerea la serviciu... din nou stupoare, toata lumea, inclusiv gutu era f amabil. (in gandul meu, deci se poate si altfel) le-am lasat masina si am luat-o a doua zi cum v-am descris mai devreme si dupa o asteptare de jumatate de ora, de la ora 8 fix, cand am fost acolo, pana la ora 8 jumate, ca nu-si bause lumea cafeaua de la automat inca.

• Hero Member
« Răspuns #43 : 22.Apr.2009, 04:24:54 p.m. »
Deci la sfarsitul saptamanii asteia voi da telefon sa mai verific o data programarea pentru data de 27 aprilie. Ca vorba lui @andrei_a9, ma trezesc ca m-am dus acolo de pomana. (nici eu nu am notat cum il cheama pe tipu care a constat problema masinii si care mi-a facut programarea :-S.)

razak

• Vizitator
« Răspuns #44 : 22.Apr.2009, 04:28:10 p.m. »
fugi la radacinii sau autonet! mai ai timp  =))

Offline gabin

« Răspuns #45 : 22.Apr.2009, 04:30:26 p.m. »
Khaos, din toata inima iti recomand Autonet.
1. avem pe cineva de acolo aici pe forum, poti afla foarte repede in ce stare se afla masina.
2. serviceul lor e aici in oras, iei un taxi, metrou ceva. nu mergi pana la dracu'n praznic in tunari.

Poate ne da mai multe detalii razak
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

• Hero Member
« Răspuns #46 : 22.Apr.2009, 04:32:16 p.m. »
B&S sunt service autorizat Allianz. Nu stiu despre Autonet sau Radacini... (nu am intrebat, B&S a fost primul care mi-a venit pe limba.) Evident ca daca treaba va merge rau aici, nu mai calc pe la ei. :fluier:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #47 : 22.Apr.2009, 04:32:47 p.m. »
pacat ca inca sunt asa multi posesori de Suzuki care nu au auzit de forumul nostru... daca ar citi cele scrise aici s-ar gandi in mod sigur de doua ori pana sa le calce pragul celor de la BS

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #48 : 22.Apr.2009, 04:33:43 p.m. »
Eu iti recomand doar multa atentie indiferent de service-ul cu care ai d-aface (pana la urma...toti o apa si un pamant, pan' la proba contrarie).
Solicita un termen de solutionare a problemei. Ai grija sa retii numele persoanei cu care vorbesti. Daca semnezi vreo hartie de la ei, n-o semna ca primaru'.....

P.S. Sunt atatea ateliere de vopsitorie specializate numai in vopsitorie care au decontare directa cu Allianz...off...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #49 : 22.Apr.2009, 04:34:40 p.m. »
B&S sunt service autorizat Allianz. Nu stiu despre Autonet sau Radacini... (nu am intrebat, B&S a fost primul care mi-a venit pe limba.) Evident ca daca treaba va merge rau aici, nu mai calc pe la ei. :fluier:
eu am casco la bcr si bs nu sunt agreati de ei... a trebuit sa platesc eu si in 2 saptamani am primit banii de la asigurari
poti incerca si varianta asta... mai rau e cand ai o dauna mare