Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24689 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: B&S Motors
« Răspuns #30 : 22.Apr.2009, 03:59:44 p.m. »
Dan gutu mi-a spus ca au probleme cu termenele de livrare a pieselor, dar mi-am zis asta e. Daca ei au, atunci probabil toti dealerii Suzuki din RO au astfel de probleme plus ca cei de la B&S au experienta in mecanica Suzuki.

Putin offtopic, dar.. cam asta era situatia si asta vara cand nu veneau masinile comandate: probleme cu fabrica domne! Si alti dealeri le aduceau pe banda rulanta :(

Khaos, ai grija cand o vopsesc si cand iesi cu ea afara, sa te uiti bine in lumina sa nu cumva sa fie alta nuanta. Eu asa am patit. Mi-au vopsit o zgarietura de cheie pe aripa, culoare rosie, dar in soare se vedea ca era alta nuanta de rosu fata de restul masinii. Asadar fii cu ochii in 16!

Cre ca ma uit si cu lupa, si in soare, si in umbra :D
Tu i-ai pus sa revopseasca masina, daca ai vazut ca era alta nuanta? Presupun ca asta ar fi normal sa se intample, daca sunt cascati :w

Cat despre spalat, la mine si-au bagat aia degetele prin playerul masinii si si-au memorat ei posturile preferate... cat detest chestia asta  X-(

Ce neamuri proaste.... :(
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #31 : 22.Apr.2009, 04:02:15 p.m. »
Tu i-ai pus sa revopseasca masina, daca ai vazut ca era alta nuanta? Presupun ca asta ar fi normal sa se intample, daca sunt cascati
Bineinteles ca DA! M-am dus la Jean, s-a uitat si el si mi-a zis sa vin cand vreau si o rezolva.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

razak

• Vizitator
« Răspuns #32 : 22.Apr.2009, 04:02:51 p.m. »
dasta mi-am vopsit masina singur, fara ei :D am iesit mai ieftin decat cu franciza lu peste si nici n-am stat fara masina [ ma rog, 24 ore cat a stat la vopsitor, cuptor ]

• Hero Member
« Răspuns #33 : 22.Apr.2009, 04:04:55 p.m. »
Mie mi-au spus ca nu o sa dureze mai mult de 3-4 zile. Nici nu vad ce ar putea dura mai mult doar pentru un vopsit de usi.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #34 : 22.Apr.2009, 04:06:37 p.m. »
Permiteti-mi sa mai adaug... desi probabil o sa ziceti ca am ceva cu astia de la BS... nimic mai adevarat  X-(
Tot atunci dupa vopsitorie mi-am gasit rotile spate desumflate, iar in roata stanga spate mi-am gasit un holz surub din cauza caruia am avut pana... astfel cand mi-am ridicat masina, statea in fata la BS si bagam aer in roti cu compresorul masinii... senzatie, nu  X-(
ma rog... tot raul spre bine, pt ca am fost la vulcanizare si mi-au gasit si janta aia stramba, motiv pt care am si indreptat-o si am echilibrat-o... asta mai "offtopic"

Offline gabin

« Răspuns #35 : 22.Apr.2009, 04:08:07 p.m. »
Apropo, azi am sunat sa ii intreb daca imi dau masina de schimb, ca daca tot stau cu masina inca 2 luni la ei, na..Ce-mi zice duduia de acolo? Am ramas prost cand am auzit-o.
Ea: "Masina de schimb va putem da doar cand aveti probleme de mecanica sau la revizii"
Eu: "Probleme de mecanica nu survin in urma unui Accident??!! Iar reviziile dureaza 2 ore MAX!"
Ea: "pai da...dar sa stiti ca spre ex daca trebuie inlocuit ambreiajul va dam masina"
Eu: "bine spuneti-mi in cazul meu ca asta ma intereasa, imi dati masina ori ba? macar o bicicleta acolo? eh?"
Ea: "pai nu ca nu se poate..:)"

Andrei_a9, i feel you bro' ;)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

• Hero Member
« Răspuns #36 : 22.Apr.2009, 04:10:21 p.m. »
Nuu... sunt culmea nesimtirii...! E bataie de joc sa tii masina omului atat si sa nu-i dai alta sa circule... :notlst:

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #37 : 22.Apr.2009, 04:12:51 p.m. »
Cine stie... tanti aia o s-o fi gandit la "puntea spate" a ei, ca o fi avand probleme... da' pana si alea sunt mecanice...

• Hero Member
« Răspuns #38 : 22.Apr.2009, 04:15:28 p.m. »
Oare chestia asta merge semnalata la OPC? :->

razak

• Vizitator
« Răspuns #39 : 22.Apr.2009, 04:15:38 p.m. »
khaos o usa se matuieste in 30 de minute asa , chill mode activated, apoi ii dai fuller doar pe zona respectiva, iar matuiesti si o bagi in cuptor, mai mult de 2 ore nu iti ia sa vopsesti o usa.

la mine capota era gata finisata in 2 ore, dat chit de fibra peste fibra de sticla, slefuit, chit fibra, slefuit, chit de finisaj, slefuit, chit de finisaj, slefuit, fuller, pudra de control, matuit.

Trecut la aripile spate matuit, dat bara spate jos, matuit usile spate, fuller, pudra de control, matuit, vopsit

In 24 ore aveam capota fata, usi spate, aripi spate, bara spate revopsite.

Ei o zguduie la greu, si lucrari, sa ma ierte D-zeu dar ei n-au vanzari precum Dacia, deci nici f multe masini in service. Pacat de ei, ca au potential, au scule, dar n-au minte. Ata ete, alti mai destepti la rand!