Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24692 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: B&S Motors
« Răspuns #20 : 14.Apr.2009, 10:28:09 p.m. »
Mai fratilor, eu inteleg ca e de-a dreptul revoltatoare atitudinea astora de la B&S.
S-a mai discutat pe forum, oare nu s-o fi deschis totusi service-ul Radacini? ca baietii astia faceau treaba buna inca de pe vremea lui Cielo...si oricum, din ce povestiti ORICINE ar fi mai profesionist decat astia de la BS.
Sa va zic si eu una cu ei: Am fost si eu sa vad uin SX4 .Si ce sa vezi? Pe langa ca m-am invartit vreo 5 minute ca puteam sa le golesc showroomul si nu bagau de seama, m-au si luat cu o atitudine de genul "mai nene, tu vrei sa cumperi, sau doar te bagi in seama pe aici?" Basca, ca pretul pentru cine-ntreaba e "vreo 14 mii. Fara TVA, bineinteles"..."pai pe site zice ca cu totul"..."E gresit siteul"....
No (more) comment.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #21 : 22.Apr.2009, 02:37:24 p.m. »
niste ratati astia de la BS. Iar d-nul dan gutu este sub orice critica. nesimtirea lui nu are limite, mai ales cand vede pusti ca noi de 20 si ceva de ani. Intr-adevar, confirm cele spuse despre Jean, parca asa se scrie. e super ok, dar din pacate nu este peste ceilalti "destepti". cat despre mecanici, cel care mi-a facut mie reviza, un tip mai scund si brunet, e super de treaba... chiar mi-a pus in masina cei 700 ml de ulei ramasi dupa schimb si m-a sfatuit ca data viitoare sa vin cu el si sa nu mai cumpar inca 5 l de ulei, ci numai 4.

razak

• Vizitator
« Răspuns #22 : 22.Apr.2009, 02:46:02 p.m. »
lasa ca acum , dupa 1 luna de zile, s-au trezit cu piesele comandate si ca trebuie sa schimbe puntile la masina ... niste imbecili

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #23 : 22.Apr.2009, 02:51:55 p.m. »
imi pare rau sa aflu toate lucrurile astea. eu sunt si genul de persoana care se ataseaza de masina si cand vad ce imbecili pun mana pe ea la service mi se face greata.
nu stiu insa unde as putea sa imi fac cel mai bine urmatoarea revizie... ma gandesc la pitesti, brasov sau sibiu
any advice? please...  :-S

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #24 : 22.Apr.2009, 02:54:33 p.m. »
Atentie la offtopic.

Pentru revizii, vezi si topicurile dedicate 15.000 si 30.000 km. Poate poti afla mai multe informatii de acolo.

PS: Deja ma tem pentru ca saptamana viitoare trebuie sa duc si eu masina la B&S. Din fericire nu e mare lucru de facut, are doar niste zgarieturi de cheie. Sper sa iasa ok... :-S
« Ultima Modificare: 22.Apr.2009, 02:56:58 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 22.Apr.2009, 03:30:28 p.m. »
Poate au grija de tine...ca le dai o bila alba. Oricum...mie mi se pare ca nu tin la blazonu' lor avand in vedere ca au vazut sticker SuzukiClub pe ea...si era clar ca se vor comenta aici actiunile lor.
Cine stie..poate chiar au probleme cu fabrica...desi chiar daca ar avea ar fi fost fair sa ii comunice lui @gabin acest lucru.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #26 : 22.Apr.2009, 03:36:51 p.m. »
au probleme cu organizarea !

gabi le-a dus masina lovita, ei au comandat piesele ochiometric , au ajuns piesele, dupa 1 saptamana o pun pe elevator si OROARE!!! necesita inlocuirea puntilor fata - spate !

Pei cat de idioti sa fie sa nu faca asta din prima? ca nu s-au strambat putilea alea in timp ce masina statea si i-a luat pe nepregatite. Acum sta fraierica iar sa faca baietii reconstatare, iar fuge unu de la asigurator acolo sa isi dea marele OK de fin cunoscator in ale mecanicii, iar comanda piese, iar pana au astia chef sa o suie sa o repare ... ba, de ziua ta e gata ma!

PS : am corectat mirc-ismele ca sa nu sara lumea in sus  >:D<

Offline gabin

« Răspuns #27 : 22.Apr.2009, 03:48:39 p.m. »
Dan gutu mi-a spus ca au probleme cu termenele de livrare a pieselor, dar mi-am zis asta e. Daca ei au, atunci probabil toti dealerii Suzuki din RO au astfel de probleme plus ca cei de la B&S au experienta in mecanica Suzuki.
Oricum, data viitoare, doamne fereste daca va mai exista una, cat de mica va fi problema voi merge la autonet!
Totusi eu nu inteleg cum dracu masina mea are probleme la puntea spate cand nici macar nu a fost atinsa...citez din D.G. "daca mecanicul asa mi-a spus nu pot sa stau sa ma contrazic cu dvs."

Khaos, ai grija cand o vopsesc si cand iesi cu ea afara, sa te uiti bine in lumina sa nu cumva sa fie alta nuanta. Eu asa am patit. Mi-au vopsit o zgarietura de cheie pe aripa, culoare rosie, dar in soare se vedea ca era alta nuanta de rosu fata de restul masinii. Asadar fii cu ochii in 16!
« Ultima Modificare: 22.Apr.2009, 03:54:41 p.m. de gabin »
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

razak

• Vizitator
« Răspuns #28 : 22.Apr.2009, 03:51:27 p.m. »
si masina trebuie sa o ridici de la ei SPALATA !

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #29 : 22.Apr.2009, 03:55:41 p.m. »
Khaos, ai grija cand o vopsesc si cand iesi cu ea afara, sa te uiti atent in lumina sa nu cumva sa fie alta nuanta. Eu asa am patit. Mi-au vopsit o zgarietura de cheie pe aripa, culoare rosie, dar in soare se vedea ca era alta nuanta de rosu fata de restul masinii. Asadar fii cu ochii in 16!

Aceeasi chestie am patit-o si eu cu bara spate... parca e o nuanta mai inchisa decat vopseaua ei. M-am resemnat si am lasat-o asa pentru ca macar nu e scursa vopseaua.
Cat despre spalat, la mine si-au bagat aia degetele prin playerul masinii si si-au memorat ei posturile preferate... cat detest chestia asta  X-(