Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24676 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: B&S Motors
« Răspuns #180 : 23.Iun.2010, 04:47:44 p.m. »
Azi am primit un mail de la BS Motors, iata un "copy/paste":
...Stimate client...

Bre ... ce nesimtire  :-)) Dau internetul in judecata.
Azi am primit si eu mesajul de la BS si m-am grabit sa postez INAINTEA TUTUROR  :-)), cand .... forumul pauza, a murit in timp ce postam. Asa ca fericit, am salvat si acu' cand sa repostez de-acasa ... vad ca deja s-a umplut o pagina in jurul subiectului. Asa ca:

"Astazi am primit newsletter de la BS Motors, dupa cum urmeaza:

...Stimate client....

Sunt curios cum se desfasoara lucrurile in realitate.
Daca ne-am lua dupa ce scrie ... deja e utopic. Raiul (consumatorului de servicii) pe pamant ... ce mai. Servicii de nivel Germania, Japonia ... si nici macar acolo.

Oricum  :D, asta inseamna ca datorita noilor reglementari topicul de fata mai are sanse sa fie resuscitat de catre posibili viitori clienti ai SERVICE-ului BS Motors.
Sa speram ca au invatat ceva din retragerea licentei de dealer si ca serviciile se vor apropia cat mai mult de ceea ce afirma in newsletter."
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #181 : 23.Iun.2010, 04:51:11 p.m. »
Am incercat sa dau un mail la B&S, tunari@bsmotors.ro, si cica: "maildir delivery failed: user overdrawn his diskspace quota" =))
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #182 : 23.Iun.2010, 04:54:12 p.m. »
@khaos: pe tine te stiu  =)) le e frica sa nu pui info pe forum  :P

mie nu prea mi-ar conveni sa dau masina pe mainile unuia de la service sa o duca si sa o aduca. voua?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #183 : 23.Iun.2010, 04:55:05 p.m. »
Poate e "pishing"  :D,un mail in genul Raiffaisen bank"actualizare date clienti". :-))
Go Terios!!!:)

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #184 : 23.Iun.2010, 05:25:36 p.m. »
Treaba cu garantia cred ca e in felul urmator: exista niste criterii generale dupa care se schimba o piesa pe garantie...daca sunt indeplinite o schimba urmand sa trimita piesa insotita de un raport ceva...producatorului, asa isi recupereaza banii.

Am primit si eu mail-ul dar sincer nu mai calc pe acolo, la mecanica nu pot zice ca am avut probleme ca nu au fost interventii in afara de revizii, dar cu tinichigerie e dezastru. De manopera nu mai zic..

• Hero Member
« Răspuns #185 : 23.Iun.2010, 05:26:51 p.m. »
Eu o singura data am avut treaba cu ei, la vopsirea a 3 usi (pe Casco) - pana acum n-a cazut vopseaua :D si are cam 1 an "reparatia".

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #186 : 01.Nov.2010, 09:34:57 a.m. »
B&S traieste...

am primit urmatorul e-mail de la ei, il trec si aici, poate prinde bine cuiva...
Stimate Domn/Doamna

Venirea sezonului rece v-a luat pe nepregatite?

Nu va faceti probleme. B&S Motors este alaturi de dumneavoastra si de aceasta data, cu servicii complete de pregatire a autoturismului pentru iarna.
Deoarece este foarte importanta mentinerea permanenta a anvelopelor in stare buna si inlocuirea lor la
momentul oportun, la noi puteti gasi diferite marci si dimensiuni de anvelope la preturi incepand de la
130 RON TVA inclus.

Aditional, va oferim in mod GRATUIT serviciul "Winter Check" ce contine urmatoarele operatiuni:

* aspectare de rampa
    * verificare nivel si concentratie lichid racire
    * nivel lichid de frana
    * verificare acumulator/sistem de incarcare
    * stare stergatoare si reglare stropitori parbriz
    * stare si presiune anvelope
    * functionare sistem iluminare
    * functionare ventilatie

Alegerea va apartine! Noi doar va garantam cele mai bune preturi.

Cu deosebit respect,
      Echipa B&S Motors

• Hero Member
« Răspuns #187 : 01.Nov.2010, 10:32:34 a.m. »
Traiesc, de trait, doar ca nu mai sunt dealer/service autorizat.
Fac si revizii, insa pretul e cam piperat :D

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #188 : 01.Nov.2010, 10:34:01 a.m. »
stiam ca nu mai sunt autorizati, dar am zis ca traiesc pentru ca nu am mai auzit de mult nimic de ei, nici pe mail si nici de la colegi de forum...  :)

Offline cipro

« Răspuns #189 : 01.Nov.2010, 02:23:22 p.m. »
Am facut si eu reparatii la iei pentru ca masina era luata de la iei,piese schimbate in garantie si niste reparatii dupa cateva incidente rutiere(prin casco).La mecanica au lucrat normal sa zicem dar la tinichigerie au fost varza.Am vopseaua scursa pe usa spate langa maner,bara fata dupa 2 ani se exfoliaza pe ici pe colo,ce sa zic vina mea ca in perioada aia nu prea ma intresa prea tare ca ma gandeam ca se termina leasingul si iau alta noua numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM