Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24677 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
Re: B&S Motors
« Răspuns #170 : 20.Feb.2010, 09:50:59 p.m. »
Offtopic: mmmda.. tare asta cu blocatul de site-uri.. si la mine la munca e cam aceeasi situatie.. o gramada de site-uri blocate, dar suzuki-club.ro inca nu. Sper sa nu ii apuce vreo idee in sensul asta...   X-(

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #171 : 20.Feb.2010, 11:49:51 p.m. »
Off: Traiasca PROXY  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
BS
« Răspuns #172 : 05.Apr.2010, 07:59:43 p.m. »
Salut. Si eu am o istorie zbuciumata cu cei de la B&S Motors din Voluntari.In iulie 2009 pe 14, m-am dus la ei (4o Km de la mine din Berceni)cu 2 dosare de dauna : Asirom- o indoitura in usa soferului si oglinda de pe aceeasi usa rupta: Allianz: far dreapta, bara fata,capota motor indoita un pic,suport bara fata. Ambele pe RCA.A facut Jan Ivan constatarea,dupa care l-am intrebat daca a vazut si bara fata. Pentru ca nu vazuse nimic, am demontat eu semnalizarea fata dreapta si l-am pus sa faca poze pe  interiorul barei,unde era problema.Toate bune apoi imi zice ca piesele vin in 3 saptamani siu sa mai sun eu sa ma interesez.Am sunat in fiecare saptamana timp de 2 luni si jumatate,apoi am avut noroc si au "venit" piesele. La cateva zile duc masina,si Dan Gutu,ramas singur la caroserii(Jan Ivan demisionase in saptamana in care imi facuse constatrea) imi da ca termen 3-5 zile. Marti,dupa 6 zile sun si mi se spune ca nu au lucrat mai deloc la masina din lipsa de piese :-O Nu aveau far ca sa repare capota,oglinda nu venise. A doua zi le-am dus un far original ca sa continue lucrarea.Dan Gutu:"Oricum azi primim un far identic pentru alta masina si putem lucra cu el"Dupa  3 zile ma duc sa iau masina:capota indreptata partial,urme de chit pe aripa stanga X-(,far de 2 lei,nicidecum Valeo,mizerii in vopsea,usa soferului vopsita doar pana sub geam,imbinarea cu vechea vopsea nu exista(blend-in). Am trecut toate astea in P.V. urmand ca atunci can vine si oglinda sa returnez masina pentru reparatii,vreo 2-3 zile.Dupa 3 saptamani a venit si oglinda,aqm dus masina intr-o luni si am discutat cu seful de service si cu seful tinichigiilor,care m-au tratat ca pe un nimeni,zicand ca toata capota e plina de chit,ca se rezolva dar dureaza ca au colegi in concediu,au si niste urgente,etc. Nu ma inereseaza ce e ala chit,vreau masina pana vineri pentru ca si asta e o urgenta,zic eu. Joi a fost gata,cu far Valeo si oglinda noua. Acceptul de plata de la asirom a venit dupa inca o saptamana, dupa ce am tras multe sfori, Dauna Asirom:1170 Ron, practic egal cu zero. Caqnd am luat masina,capota era revopsita si un pic mai bine indreptata,iar pe us aau dat cu lac si au polisat in sictir imbinarea vopselelor. La 2 zile de cand am luat masina farul nou s-a aburit. La 2 luni chitul de pe capota a crapat. La 3 luni s-a rupt brida de prindere  la noul far. Am demontat farul si surpriza: unul din bratele de prindere e rupt partial si a spart carcasa farului,motiv pentru care farul se aburea, reparat cu Bison Epoxi,nituri si tabla aluminiu(brida de pe trager,s-a rupt din cauza neindreptarii tablei suport  afarului, capota lovea farul.
     Deci nu mai mergeti la acest service cu  maimute dobitoace, cu preturi de service Mercedes si unde daca nu intra, lovesc cu un ciocan mai mare.
    Le voi face si eu o plangere insotita de poze la Suzuki Romania.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #173 : 06.Apr.2010, 12:11:31 p.m. »
Le voi face si eu o plangere insotita de poze la Suzuki Romania.
Nu mai e cazul, B&S nu mai sunt dealeri autorizati Suzuki. ;) (vezi mai sus)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #174 : 23.Iun.2010, 03:37:26 p.m. »
Azi am primit un mail de la BS Motors, iata un "copy/paste":

Stimate client,

Venim cu zambetul pe buze sa va dam vesti bune!

Conform Regulamentului 330/2010 ce a intrat in vigoare din 1 iunie 2010, B&S Motors, in calitate de reparator independent, poate executa lucrari de reparatie si intretinere fara a va afecta dreptul la garantie. Experienta dobandita de-a lungul celor 9 ani in aceasta industrie ne confera cunostiintele necesare operarii folosind numai piese de origine.

Totodata, am aflat ca ati vrea sa stati linistiti acasa sau la serviciu, in timp ce oamenii dumneavoasta de incredere, echipa B&S Motors, se ocupa de revizia masinii.

Daca sunteti din Bucuresti noi va preluam masina si v-o aducem inapoi gratuit si in siguranta, ca si cadou pentru fidelitatea dumneavoastra. Mai mult decat atat venim cu un tarif exceptional pentru ora de manopera de numai 80 RON+TVA. Si pentru a va asigura confortul in intregime, va trimitem factura pe e-mail sau fax, iar dumneavostra o puteti plati prin internet banking, cash sau prin O.P in timp ce noi lucram la masina.

Asadar dumneavoastra va ganditi la calea cea mai usoara, si noi va asteptam tot la numerele de telefon 021-266.50.00 sau 021-266.50.01 cat si la adresele de e-mail service@bsmotors.ro sau tunari@bsmotors.ro pentru programari.

Cu caldura si o strangere ferma de mana,

Echipa B&S Motors

Din cate imi aduc eu aminte, aia de la Redtor au pret pe manopera, de 10Euro/ora+tva.

Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

• Hero Member
« Răspuns #175 : 23.Iun.2010, 03:53:22 p.m. »
Wow vin ei si-ti iau masina :-)) cool asa!

Dar totusi... inteleg ca au experienta pe Suzuki, dar cum pot face reparatii in garantie daca nu mai sunt autorizati de Suzuki RO? :-?

PS: Am primit si eu acelasi mail :P

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #176 : 23.Iun.2010, 03:57:05 p.m. »
Probabil ca ofera garantie pe barba si banii lor...ceea ce nu prea mi se pare ok...sincer.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #177 : 23.Iun.2010, 04:06:22 p.m. »
imi place sloganul din reclama de pe mail, "CREATES CHANGE"   ;)

faza cu garantia probabil ca e legata de directiva aia de la UE ce stipula ca se vor putea face reviziile in orice service autorizat, nu neaparat de marca.  :dknw:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #178 : 23.Iun.2010, 04:12:45 p.m. »
adica garantie la manopera si strict la piesele care le inlocuiesc
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

• Hero Member
« Răspuns #179 : 23.Iun.2010, 04:47:03 p.m. »
Ma intreb oare Suzuki RO ce-o zice de treaba asta? Pentru ca suntem in Romania... si daca ei zic ca nu mai ai garantie pentru ca te-ai dus la B&S... degeaba sunt B&S binevoitori :D

@WOL, acolo zice ca poti veni fara sa-ti fie afectata garantia la masina, deci nu se refera la piese or manopera. :dknw: