Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24679 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: B&S Motors
« Răspuns #140 : 27.Aug.2009, 01:03:59 p.m. »
Foarte, foarte scump :( Cred ca cel putin dublu decat iti ia la Rm. Valcea, de exemplu.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #141 : 27.Aug.2009, 03:30:37 p.m. »
Am sunat si acolo , am pus pretul pe sectiunea corespunzatoare lui
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline splash-elle

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #142 : 20.Oct.2009, 11:38:55 a.m. »
Am sunat astazi si la B&S pentru revizia de 30.000. Aprox 1300 ron  :-O. Ulei, filtre(ulei,aer, polen), lichid frana plus verificarile specifice. Placute +310 ron

M-am programat si eu la B&S pentru revizia de 30.000km; intial m-au anuntat ca ma va costa cca 300Eu (adica tot pe undeva 1300ron).
Se pare ca in urma deselor reclamatii, au devenit mai circunspecti cind iti deschid fisa de revizie si te intreaba de 20 de ori ce sati faca si te atentioneaza pentru fiecare operatie CIT TE COSTA. In fine, multe sint trecute aiurea in check-list, asa ca am cerut NU sa-mi inlocuiasca placutele si sabotii de frina ci doar sa le verifice si luam decizia inlocuirii functie de constatare...Am inlocuit uleiul motor+ filtru, filtru aer, filtru polen doar verificat/suflat (nu-l aveau pe stoc), inlocuire lichid frina+testul instalatie finare, verificare+reglare directie si geometrie+ test amortizoare. La final am platit 750roni.
SUZUKI-SPLASH 1.2 GS RED

rf терапия

Offline miocrl

« Răspuns #143 : 20.Oct.2009, 11:42:44 a.m. »
prea mult
cauta alt service.

cauta pe forum dupa rezvizia de 30 000
sa vezi preturi..

Offline splash-elle

• Newbie
  • *
« Răspuns #144 : 20.Oct.2009, 11:53:31 a.m. »
M-am programat si eu la B&S pentru revizia de 30.000km; intial m-au anuntat ca ma va costa cca 300Eu (adica tot pe undeva 1300ron).
Se pare ca in urma deselor reclamatii, au devenit mai circunspecti cind iti deschid fisa de revizie si te intreaba de 20 de ori ce sati faca si te atentioneaza pentru fiecare operatie CIT TE COSTA. In fine, multe sint trecute aiurea in check-list, asa ca am cerut NU sa-mi inlocuiasca placutele si sabotii de frina ci doar sa le verifice si luam decizia inlocuirii functie de constatare...Am inlocuit uleiul motor+ filtru, filtru aer, filtru polen doar verificat/suflat (nu-l aveau pe stoc), inlocuire lichid frina+testul instalatie finare, verificare+reglare directie si geometrie+ test amortizoare. La final am platit 750roni.
[/quote]

Am uitat sa precizez: masinuta e Splash 1,2GS ,30.000km si 1 an vechime. In urma reviziei s-a constatat ca nu e necesara inlocuirea placutelor si sabotilor de frina. Revizia a durat cca 75min si singurul sentiment negativ l-am avut ca o buna parte din teste si verificari
s-a desfasurat intr-o zona a atelierului unde nu ai vizibilitate! :( (poate parea paranoia, dar am avut o experienta neplacuta cu un Citroen la BV, unde in timpul reviziei ni s-a furat senzorul de O2/ amonte... :baston: si tot intr-o zona fara vizibilitate)
SUZUKI-SPLASH 1.2 GS RED

rf терапия

Offline miocrl

« Răspuns #145 : 20.Oct.2009, 12:01:11 p.m. »
mergi la valcea

Offline splash-elle

• Newbie
  • *
« Răspuns #146 : 20.Oct.2009, 12:02:59 p.m. »
Am sunat si acolo , am pus pretul pe sectiunea corespunzatoare lui

Da Razvan, dar <raul> era deja facut: era in evidenta lor si cu ceasul de bord(cel de timp) si care trebuia inlocuit,etc...
Binenteles ca NU l-au inlocuit, petru ca la revizia precedenta <au omis> sa-l comande X-(, dar l-au comandat acum si-l vor aduce in 2 saptamini (sper  :dknw:) asa ca urmeaza alt drum... Teoretic reviziile le poti face oriunde, dar am o experienta neplacuta cu Matizul ficei mele si daca uleiul si filtrele ti le schimba toti, altfel se pune problema inlocuirii de piese in garantie :-S.
Apropos: pentru inlocuirea seasului de bord TREBUIE INLOCUIT TOT BORDUL :-O B&S zicele!

Post Merge: 20.Oct.2009, 12:07:08 p.m.
mergi la valcea

Cum sa merg de la Ploiesti la Vilcea pentru o nenorocita de revizie???
Timpul si costurile de drum vor depasi lejer diferenta, si atunci unde-i eficienta?
Din ce am citit pe aici o buna alternativa la B&S ar fi AutoNet (pe care multi il lauda :good:)
« Ultima Modificare: 20.Oct.2009, 12:07:08 p.m. de splash-elle »
SUZUKI-SPLASH 1.2 GS RED

rf терапия

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #147 : 20.Oct.2009, 01:22:30 p.m. »
eu am swift sport si revizia de 30.000 m-ar fi costat aproximativ 340 lei, daca nu veneam cu uleiul meu. e adevarat ca la banii astia nu iti schimba decat uleiul, filtrul de ulei, le curata pe cel de aer si de polen, iti schimba lichidul de frana si verifica placutele. oricum, daca masina ta nu consuma vreo 20 la suta, chiar nu cred ca depasesti lejer diferenta.
poti sa incerci, macar cu un telefon, data viitoare.
+ ca poti sa stai langa masina tot timpul

Offline grandvitara

• Full Member
  • Mesaje postate: 219
« Răspuns #148 : 20.Oct.2009, 03:19:34 p.m. »
eu zic sa vb la autonet mie mi s-a parut chiar rezonabil pretul pentru revizia la 90000km pentru grandvitara 1.9ddis-1450ron.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #149 : 20.Oct.2009, 05:51:12 p.m. »
B&S mai functioneaza? :D Aveam impresia ca-s "pe moarte" si nici nu-i mai luam in calcul pentru vreo revizie/reparatie etc. :-/
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x