Ma simt dator sa imi updatez lista de patanii cu B&S:
Dupa toata povestea cu 2-3 luni de asptat sa imi repare B&S masina, cu minciuni despre piese, cu o saptamana de reparatii care de fapt a fost 2 sapt jumate cu telefoane nereturnate ieri am fost sa iau masina.
Gabin, baiat de treaba s-a oferit sa ma duca pana acolo unde mi-am luat SSS ul meu necondus de prin februarie
. Dupa ce am scapat de aglomeratia de la intersectia cu centura de la karturi de acolo si am apucat sa merg putin cu ea am constatat 1. maneru de la usa (ala de pe interior cu rol de cotiera) nu e tocmai bine prins de usa 2. bataie urata ciclica si proportionala ca volum si intensitate cu viteza de rulaj.
Nervi stresuri etc, trezit de dimineata sambata sa merg la service, evident B&S cu serviceul inchis ca e pana de curent in zona. Am ajuns la Autonet: concluzie - rulmentu dreapta spate busit.
Deci am avut accident, am preluat un porsche cayenne practic in dreapta spate in roata si mecanicii de la B&S nu au inlocuit rulmentu si nici nu l-au testat corespunzator dupa aia. De usa nici nu mai comentez
Deci daca mai pierd timp si implicit bani din cauza oamenilor astora cred ca inebunesc.
M-au aburit 3 luni ca sa imi dea masina stricata, absolut penibil.
Luni o sa aiba mare scandal cu mine ei daca nu cumva se rezolva in timp record. Eu timp liber de la munca nu mai imi iau pentru ei.
Aaaa da si colac peste pupaza aveam niste mici zgarieturi pe capota care s-au cam dublat de cand am lasat-o pe acolo.