Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24688 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: B&S Motors
« Răspuns #120 : 22.Iun.2009, 06:01:39 p.m. »
bogdane mai traiesti? :D

Offline gabin

« Răspuns #121 : 24.Iun.2009, 11:00:17 a.m. »
sa va relatez baieti si fete ultimele mele patanii cu B&S. piesele venira, ieri trebuiau sa imi monteze puntile fata-spate sa faca geometria si apoi un test pt a vedea daca e totul ok. dan gutu mi-a spus ca e posibil sa nu fie ok, asa ca va monta si portfuzeta vor face iar geometria un test si apoi el zici ca o sa fie totul bine, iar azi "CU SIGURANTA" voi putea sa imi iau masina

sun azi dimineata, fericit nevoie mare, "imi iau masina :D" si sun la B&S unde am urmatoarea discutie cu domnul Dan Gutu:

eu: "buna dimineata, la ce ora pot sa vin sa imi iau masina?"
D.G.: "ahh, pai am montat puntea fata ieri, acum terminam de montat puntea spate, facem geometrie si apoi testul si vedem cum iese"
eu: "pai bine, daca continuati in ritmul asta inseamna ca eu deja o iau vineri.."
D.G.: "ehh, haideti acum sa nu exageram"
eu: "pai cum adica sa nu exageram, dvs ati inceput, am masina de 3 luni in service, vi se pare ceva normal la mijloc"
D.G.: "pai da, si o mai tinem inca 2 luni daca e nevoie.."
D.G.: "oricum, azi va voi suna eu dupa ce termina de montat si port-fuzeta si eu zic ca veti putea sa veniti sa luati masina"
eu: "bine bine, astept telefonul"
« Ultima Modificare: 24.Iun.2009, 05:16:36 p.m. de gabin »
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #122 : 24.Iun.2009, 11:11:26 a.m. »
Sa va mai zic si eu o patatnie cu BS.
La ultimul eveniment (am postat pe threadul de la Radacini), initial am fost cu masina la BS pentru constatare si programare.
Stiind problemele ce le aveau cei de la BS, plus o disctuie avuta cu cineva de acolo, dupa constatare, am decis sa nu apelez la serviciile BS. Dansii mi-au inapoiat Fisa de constatare de la asigurator, etc. Asa cum poate stiti, masina mi-am reparat-o la Radacini.

In urma cu cateva zile primesc un mail de la BS: asiguratorul era la To, eu la CC, prin care se cerea o suplimentare la dosarul de dauna.  :pardon:

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #123 : 24.Iun.2009, 11:47:26 a.m. »
D.G.: "oricum, azi va voi suna eu dupa ce termina de montat si port-fuzeta si eu zic ca veti putea sa veniti sa luati masina"

deci ne vedem la intalnire  :good:

Offline gabin

« Răspuns #124 : 24.Iun.2009, 05:15:46 p.m. »
la intalnirea de craciun cred :))
tot n-am luat masina, logic! X-(
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #125 : 24.Iun.2009, 05:59:42 p.m. »
ai incercat sa ii vizitezi in fiecare zi (sau cit de des posibil) si sa vorbesti cu cineva de rang mai mare decat madame  Dan Gutu? >:)
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline gabin

« Răspuns #126 : 24.Iun.2009, 06:45:48 p.m. »
daca as locui in pipera cred ca as merge in fiecare zi pana acolo, dar din pacate nu..
cu D.G. nu am avut treaba decat in ultimele zile, dar cred ca se vor rezolva problemele pe cale amiabila, nu e nevoie sa apelez la cineva de rang superior.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #127 : 24.Iun.2009, 08:14:45 p.m. »
eu cred ca te-ai resemnat ;)

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #128 : 25.Iun.2009, 10:38:38 a.m. »
dar cred ca se vor rezolva problemele pe cale amiabila, .......

Eu deja eram departe de orice amiabil dupa atata timp de asteptare pentru niste piese. :w Daca nu intri putin in ei, ii cam doare la basca!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #129 : 25.Iun.2009, 10:40:25 a.m. »
"ii cam doare la basca!" oricum cred eu  X-(