Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24685 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Re: B&S Motors
« Răspuns #110 : 28.Mai.2009, 04:30:08 p.m. »
bai eu le-au dat un plus pt cum au pus problema si pt promptitudine. daca o sa fie exact cum au zis ei, atunci chiar sunt mandru ca am suzuki :D
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline a MZG

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #111 : 11.Iun.2009, 01:47:52 a.m. »
bai eu le-au dat un plus pt cum au pus problema si pt promptitudine. daca o sa fie exact cum au zis ei, atunci chiar sunt mandru ca am suzuki :D

Sorry baieti ca va intreb...nu credeti ca sunt mana in mana?  Eu va doresc bafta si va multumesc ca le-ati facut 'scandal' ; datorita voua nu au mai comentat a doua oara cand am fost cu placutele de frana (scartaiau bineinteles). Am primit si reducere la manopera si placute gratis . Din pacate mai am o problema :( un zgomot foarte naspa la ambreiaj cand ridic piciorul dupa schimbarea vitezei. Am facut testul masinii cu nenea ala solid si brunet - de treaba omu' - si a recunoscut ca e o problema la ambreiaj,  inca nu e grava, dar sa vin de indata ce se va auzi mai naspa. M-a avertizat insa ca au probleme cu piesele si sa anunt cu cateva saptamani inainte de a ma programa pentru a avea timp sa fie livrate...so, e ceva putred pe acolo .

Experiente bune/rele:

1. am asteptat masina o tona (era in concediu fabrica -bafta mea)

2. am ajuns prima data cu franele la ei - m-au aburit ca na... asa e la inceput, ca au fost probleme la sx dar la splash nu au inca si nu au piese pe garantie...dar sa mai incerc mai tarziu . Nu m-am enervat, am incercat mai tarziu si uite ca nu mai am scartzuri (parca le duc dorul). 
De lene mi-am schimbat la ei cauciucurile de iarna cu tot cu jenti (era un fel de oferta ) cu toate ca mi s-a facut cu ochiul ca o sa gasesc cu doua porti mai jos doar cauciucuri mai ieftine si de schimbat le schimba oricine - eram grabita si tot batusem drumul sa zic de frane

3. Tantile sunt cam aiurite dar  am experienta cu cicaleala ;)  - ma laud fiindca in realitate nici pana acum nu mi-a venit stick-ul corector comandat de o luna :)) poate nu mai vine :D

4. mi-am schimbat / vopsit bara spate, am cerut bara veche inapoi fiindca nu e decat un pic zgaita si nu au comentat (cum am reusit sa o schimb? am casco bun la omniasig ;) sau am zambit eu frumos sa imi dea inlocuire bara).
Totul a fost ok per total, chiar m-a surprins ca au zis ca dureaza 2-3 zile si a durat doar o dupa-amiaza, seara m-au sunat sa ma duc dupa masina a doua zi...... - ATENTIE !!! am comandat bara cu mult timp inainte si m-am programat dupa ce am primit marfa deoarece am vazut cum e in vanzari/achizitii/livrari - un lant mare de minciuni: fabrica minte ca e pe drum, afli ca nu e pe drum si urlii la ei, trimit piesa pana la urma, se intampla ceva cu transportul; iar urlii la distribuitor, el urla la livrari, livrarile mint, distribuitorul minte, tu ajungi sa minti clientul sau sa il duci cu zaharelul.

Din nou bravo baieti, asa se va face treaba buna in tara asta: daca nu reclami si zici 'lasa ma...' situatia nu va fi remediata unde rebuie iar veriga slaba din lant nu va fi scoasa. Si hai sa vedem cine pierde - si noi si firmele din cauza unor oameni lipsiti de profesionalism care in orice clipa isi pot schimba jobul si pe care ii poti intalni la noul tau dealer 

5. acum am ajuns la ei pentru  ambreiaj  si  placutele de frana , in plus mi-am pus in sfarsit botinele de vara. Am primit placute de frana noi si schimbat roti cu manopera redusa insa nu stiu ce incredere sa mai am  - ambreiajul nu s-a rezolvat inca, aceeasi poveste ca la placute - bila neagra pentru faptul ca aburesc clientul pana ce se mai aduna mai multe sesizari pentru a le semnala mai departe la fabricant

Suna cam gri situatia si se apropie si un an....de aici se cam inegreste din cate am citit aici - ma vor usca la revizie, hm?    Credeti ca merita un drum la mamica in Ungaria? :D 
Suzuki Splash 1.2 GS Rouge

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #112 : 11.Iun.2009, 09:55:35 a.m. »
O sa fiu posesorul unui SX4 si din pacate am cumparat de la acest dealer (cu toate ca am citit pe net despre el ... dar asta e), plangere pt incompetenta o sa o fac si eu poate ajuta cu ceva si poate clientii or sa fie tratati altfel in viitor.

Anyway ... am o intrebare daca ati fost ati patit diverse la B&S, de ce mai mergeti acolo ?

Offline miocrl

« Răspuns #113 : 11.Iun.2009, 10:07:59 a.m. »
Credeti ca merita un drum la mamica in Ungaria? :D 

pai iti faci un calcul:
citesti pe la revizia de 15ooo preturile si adaugi drumul si vezi daca merita.
eu zic ca merita. si daca nu in Ungaria, macar la Valcea.. poate sibiu. Oradea.. dar Oradea e aproape de Ungaria, dar te scuteste de a incerca sa comunici in limba Maghiara :P

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #114 : 11.Iun.2009, 10:21:15 a.m. »
Pentru ca daca ai intr-adevar o problema,  momentan sunt cei care au cea mai mare experienta pe Suzuki. (sunt dealeri din 2001)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #115 : 11.Iun.2009, 11:29:29 a.m. »
ahamz :D

Offline krantz

« Răspuns #116 : 11.Iun.2009, 03:41:13 p.m. »
Pentru cei interesati, si cei care isi mai amintesc cum inainte de 89 se raspandea vestea ca au adus marfa la alimentara......va spun si eu: A VENIT UN TRANSPORT DE PIESE LA B&S ASTAZI!!!!!!!!!!!!!!

Nu am reusit sa aflu daca piesele mele au fost aduse...dar incerc sa fiu optimista.

Poate vor fi si romani/suzukisti fericiti  :D
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline gabin

« Răspuns #117 : 11.Iun.2009, 03:55:36 p.m. »
eu am vorbit si nu sunt... :)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline bocancel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #118 : 11.Iun.2009, 06:02:11 p.m. »
E vorba de garantie
am fost la B&S Motors si acolo am asteptat o planetara pe garantie , pana acum nimic
astept doar din 6 Martie,de 2 saptamani mi-au dat un Splash sa il folosesc pana vine planetara, deoarece nu se stie cand va veni,
asta in urma unui mail catre un nene de la Suzuki Romania.Acesta mi-a recomandat sa merg la Radacini pe Giurgilui si  imi vine intr-o saptamana piesa,in acelas timp deja acceptasem deja oferta cu Spalshul.
Cei de la B&S Motors au insistat ca nu au primit deloc piese de 2 luni,cred ca din cauza crizei au ceva neplatit la fabrica si le-a taiat macaroana.
De retinut ca avem 4 Ignis la care faceam reviziile la B&S Motors si mergeam numai la ei si costa reviziile la reprezentanta de te rupe,manopera e mai scumpa decat piesele schimbate.
Oricum pana nu am facut spume la aia mai mari,nu au miscat un deget,in fiecare saptamana imi spuneau ca nu a venit,poate vine saptaman viitoare si tot asa pana a inceput sa troncane de ziceai ca te lasa in drum.
Deci e super ok ca suzuki.ro a sunat imediat si a solutionat cumva problema,imi pare rau ca nu am trimis acel mail mai devreme.

Pot sa zic ca si la alte marci e cam la fel,daca ma duc cu FIAT-ul la Autoitalia ...vai de ei,daca ma duc la Perugia iese super bine mereu si stiu si pe altii care au patit-o cu VW la Porsche Romania sau cu Skoda.
« Ultima Modificare: 11.Iun.2009, 06:05:59 p.m. de bocancel »
Ignis 1.3 VVT 93CP 2006-company car
Albea 1.4  77CP 2007-personal car
Nu cred ca in realitate un Ignis poate sari de 180,poate doar remorcat de un Ferrari sau la vale cu vantul in spate.

Offline Bogdan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #119 : 22.Iun.2009, 02:55:44 p.m. »
Eu va mai dau un sfat. Mergeti la un prieten avocat/jurist etc. sa va compuna o scrisoare/mail oficiala in care sa mentionati de la opc pana la instantele judecatoresti si veti fi tratati altfel. Soru-mea asa a facut si a primit in aceeasi bani un splash 1.2 gs in loc de unul 1.0 glx (si asta cu vreo 2 luni inainte de criza cand mai era si promotia cu 400 de euro reducere ptr splash).
Swift 1.3 GLX Black Edition