Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24690 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Re: B&S Motors
« Răspuns #10 : 14.Apr.2009, 07:01:43 p.m. »
Inca un minus din partea mea. Impreuna cu Razak am batut azi drumu pana la ei sa vorbesc cu cineva de la service si am fost primit cu raspunsul "am treaba, nu pot (punct)" si apoi a urmat eternul "o sa..."..
Chiar ma asteptam la ceva profesionalism pt ca sunt dealeri de ceva timp si credeam ca au invatat cum sa se comporte cu clientii lor, m-am inselat.

« Ultima Modificare: 14.Apr.2009, 07:06:42 p.m. de gabin »
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

razak

• Vizitator
« Răspuns #11 : 14.Apr.2009, 07:20:57 p.m. »
Asa este, am ramas prosti amandoi cand tipu de la service ne spunea "Nu pot, am treaba, de ce sa vorbim?"

Pei cum organu mamii tale sa nu vrei sa vorbesti cu mine, client care am masina lovita la tine, sa o REPARI nu sa o tii tu in curte. Inteleg asteptarea cu piesele, desi e grosolana treaba, 3 saptamani sa aduci niste piese cand eu dupa Ebay primesc din UK piesele in 5 zile maxim :|

Pentru mine e clar, ramane sa aleg intre Radacini sau AutoNet ... cu cei din urma avand astazi o intalnire la care a participat si GabiN, oamenii sunt super OK la prima vedere, dispusi sa ma ajute cu problemele mele, so far, they are OK

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #12 : 14.Apr.2009, 08:03:23 p.m. »
Cred ca ar fi bine sa spuneti cum il cheama pe ala care v-a tratat asa.sa vada toata lumea si sa ne ferim cat posibil de el,daca se poate. Cumva e Mara ala?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

razak

• Vizitator
« Răspuns #13 : 14.Apr.2009, 08:04:24 p.m. »
Gabi stie mai bine, ca el a purtat discutia cu el

Offline gabin

« Răspuns #14 : 14.Apr.2009, 08:18:57 p.m. »
Nu, Dan Gutu. Oricum eu nu vreau sa arat acum cu degetul inspre dansul, ideea este ca intreg B&S-ul o ia intr-o directie gresita. Pana acum m-am inteles bine doar cu Jean, cu dna de la piese si un nene mecanic de acolo ceva mai bine facut, brunet (om de nota 10)
« Ultima Modificare: 14.Apr.2009, 08:23:11 p.m. de gabin »
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

razak

• Vizitator
« Răspuns #15 : 14.Apr.2009, 08:49:09 p.m. »
Bah ... la fata locului erai plin de spume ca nu vrea sa vb cu tine ... imi aduci aminte de melodia celor de la Suie Paparude

Offline gabin

« Răspuns #16 : 14.Apr.2009, 09:10:24 p.m. »
bai sunt plin de spume si acum, dar din cauza sistemului.

PTR

• Vizitator
« Răspuns #17 : 14.Apr.2009, 09:18:59 p.m. »
Am si eu o intrebare: Daca tot nu s-au apucat de ea si masina sta in curte degeaba nu poti frumos sa le zici ca nu o mai repari la ei si ca vrei sa o duci in alta parte? Si in caz de ceva dai un telefon la OPC?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #18 : 14.Apr.2009, 09:24:36 p.m. »
@razak

Nu polua topicul.

Offline gabin

« Răspuns #19 : 14.Apr.2009, 09:26:39 p.m. »
normal ca pot sa fac asta, dar imi e ca dau cu stangu' in dreptu'. trebuie bani de platforma, duc masina la un service, cine stie cat dureaza si la aia pana le vin piesele + lamuritul cu cei de la casco. prefer sa o las asa, stiu ca o iau dracu in 3-4 saptamani si gata.