Autor Subiect: B&S Motors  (Citit de 24674 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabin

B&S Motors
« : 26.Feb.2009, 05:59:19 p.m. »
Cum dealer-ul Radacini are un topic aici, am zis sa fac si unul pt B&S, unde sa ne exprimam parerile, intamplarile nasoale sau mai putin nasoale petrecute la ei.

Astazi am fost la ei sa fac prima revizie. Primul lucru care m-a deranjat a fost pretul, 716 RON, foarte mare dupa parerea mea. In rest toate bune, a durat vreo 40 de minute sa zic, maxim!
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: B&S Motors
« Răspuns #1 : 27.Feb.2009, 01:09:30 a.m. »
Ooops....Cred ca urmeaza Andrei ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #2 : 27.Feb.2009, 09:07:29 p.m. »
Cred ca e ok daca dau copy-paste,nu?Ca poate aici citeste mai multa lume,decat la topicul despre masina mea.

am facut revizia de 2 ani/30k km. Masina n-are decat vreo 24k km,dar am facut deja 10k km de la ultima revizie.
Am schimbat la ea:
-ulei: ~4,5L Mobil1 5W-30.Jegosii aia nu ma lasa sa vin cu uleiul meu.
-filtru ulei
-filtru polen
-placute:astea le-am cumparat eu din alta parte si le-am montat la alt service pt ca am iesit cu cel putin 50 de lei mai putin si placute calitativ superioare decat cele stock (am luat Ferodo).
-lichidul de frana+aerisit+test de franare.
 Costul totla a fost de aprox 1000RON.Extrem de mult mi se pare;initial nu intelegeam de ce pt ca am facut o comparatie si unele piese (ex filtru polen,filtru ulei) au fost mai ieftine decat la prima revizie.Dupa aia m-am uitat si la o prima vedere numai testul de frana e 80 lei fara tva.Mi-au pus 1,2 ore!! In realitate a durat vreo 20 min schimbat lichid,aerisit+test.
 Daca luam placutele de la ei cred ca batea spre 1100 ron.
 Am reclamat un zgomot la motorasul de la stergatoare pe care ieri l-am auzit.Momentul in care m-au apucat dracii si a inceput scandalul a fost atunci cand l-am intrebat pe baietasu ala de se agita pe acolo care e verdictul cu stergatoarele,daca s-au uitat.Concluzia a fost ca trebuie motorasul schimbat(modul lor de testare:au dat drumu la stergatoare si au dat cu putin lichid de parbriz.ATAT. Dupa mine ar putea fi si o frunza,sau mizerie pe-acolo,ca nu e tare zgomotul).Dar problema este ca: "asteptam raspuns de la fabrica in legatura cu motorasul pt ca s-ar putea sa nu il schimbam pe garantie si sa pierdeti garantia integral pt ca ati facut PREA MULTE TUNARI la masina".
  Intrebarile mele (de bun simt cred eu)au fost:
  -ce treaba are motorasul de la stergatoare cu toba sa zicem?sau cu farurile.sau cu ceasurile suplimentare.sau..sau..sau.
  -de ce pana acum,cand doar am decartat la ei o groaza de bani,nu s-a luat in calcul aceasta varianta ci doar acum,cand e vorba sa imi dea ei mie ceva.

Si dupa aia le-am mai zis de timpii de revizie de pe factura,care sunt exagerati. Raspuns: sunt timpi autorizati. De cine? raspuns:nu stiu sa va zic asta,dar stati linistit ca sunt timpi standard si nu umflam noi.

In 2 sapt astept sa fiu sunat in legatura cu motorasul de stergatoare (ei se gandeau sa ii sun eu peste 2 saptamani) si in fuctie de ce rezolv atunci,fie o sa continui sa merg acolo la revizii si atat,fie o sa incetez definitiv relatia cu BS Motors si o sa fac tot posibilul sa le fac cat mai multa reclama negativa.(cu lucruri concrete,nu bagate de la mine).

Cireasa de pe tort a fost cand (si aici e si greseala mea ca nu m-am uitat bine,respectiv am uitat) am vazut pe factura trecut "spalat interior+exterior" si ei nu facusera decat exteriorul;nu mi-au pus in portbagaj uleiul ramas si nici lichidul de frana ramas.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Bogdan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #3 : 02.Mar.2009, 02:18:43 p.m. »
servicii proaste la preturi mari! Cand ma gandesc ca in scurta vreme trebe sa fac si eu revizia si inca nu stiu unde sa merg :(..... Offf
Swift 1.3 GLX Black Edition

PTR

• Vizitator
« Răspuns #4 : 02.Mar.2009, 04:12:47 p.m. »
 De ce nu incerci la Pitesti?

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 02.Mar.2009, 04:21:33 p.m. »
va incolonati si dati o tura pana la timisoara, oradea :P

Offline Bogdan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #6 : 02.Mar.2009, 05:29:06 p.m. »
De ce nu incerci la Pitesti?

la vara trebuie sa fac reviza. Pana atunci mai astept feedback-uri. Si la pitesti mi-ar fi usor ca ma duc la 2 sapt acolo. Si cine stie daca ma supar ma duc chiar la sibiu :) si apoi bag si un transfagarasan scurt de fun :).
Swift 1.3 GLX Black Edition

Offline adrian_r5

« Răspuns #7 : 02.Mar.2009, 05:51:31 p.m. »
va incolonati si dati o tura pana la timisoara, oradea :P

... Szeged  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline >pexic<

« Răspuns #8 : 03.Mar.2009, 01:18:03 a.m. »
confirm despre B&S: preturi nu mari ci enorm de mari!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline gabin

« Răspuns #9 : 03.Mar.2009, 02:14:17 p.m. »
Are cineva azi sau maine drum pe la B&S? Eu trebuie sa imi ridic masina de la ei si nu am cu ce sa ajung pana acolo... :pardon:
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."