Autor Subiect: Ceahlau  (Citit de 5080 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Ceahlau
« : 24.Sep.2008, 09:38:20 p.m. »
Saptamana viitoare imi incep concediul si mi-am propus sa-mi duc nevasta in Ceahlau. Cum eu am fost acolo ultima oara acum o vesnicie (si fara masina), v-as fi racunoscator pentru orice recomandare sau sugestie pe care mi-ati face-o (acces, trasee auto, cazari etc). Mersi a lot!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Leutz

Re: Ceahlau
« Răspuns #1 : 01.Oct.2008, 07:26:35 p.m. »
Nu stiu despre trasee, n-am umblat prea mult in zona.
Insa stiu o pensiune in Tarcau (intre P Neamt si Bicaz). Nu stiu cat de departe e de zona in care vrei sa ajungi.
Oamenii te trateaza ca pe propiii copii. Asa ne-au tratat cat am stat la ei.
E o pensiune mica, cocheta, pentru maxim 4 cupluri/familii. Singura din Tarcau la vremea respectiva (toamna 2006), un sat linistit, departe de "pomul laudat".
Clientii lor sunt putini la numar, straini, fideli si deveniti intre timp prieteni cu proprietarii. Noi am ajuns la ei intamplator si cu siguranta o sa-i mai vizitam. Tin minte ca nu aveam masina atunci si ne-au carat ei de la si catre gara si pe unde am mai avut nevoie.
Plus ca desi platisem cazare plus masa de seara, gaseam in fiecare dimineata pe terasa camerei lapte proaspat muls si o sumedenie de dulceturi de casa, unt, paine, fructe ... etc.
Mai tin minte ca eram amarat ca uitasem acasa cablul usb si nu puteam sa trec pozele de pe aparat pe laptop ... si se-ncarcase memoria. ce credeti?? ... in aceeasi seara, dupa cateva ore, am avut cablu usb.

Daca lucrurile astea nu s-au schimbat, atunci o recomand. Mi-ar place sa stiu ca e la fel la ei si acum. Dar who knows ???!!!! Banu-i ochiu' dracului !!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline hugbear

« Răspuns #2 : 01.Oct.2008, 09:07:13 p.m. »
Nu-i rau deloc! De fapt ma interesa daca stie cineva cum e starea drumului intre Izvorul Muntelui si Durau (pe la Secu), iar daca ma hotarasc sa stau o noapte-doua la pensiunea de care vorbesti (presupunand ca mai ai datele de contact) pot face de acolo o tura "de verificare" dus-intors pe traseul pomenit. Mersi mult, si sa speram ca si oameni de genul asta au putut supravietui economic... si ca pun ochiul dracului in buzunar, nu la candela.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 01.Oct.2008, 09:20:19 p.m. »
Cred ca asta-i vila!

Suna bine....si io as face o calatorie acolo ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 01.Oct.2008, 09:23:29 p.m. »
De ce nu? The more, the merrier!

Offline >pexic<

« Răspuns #5 : 01.Oct.2008, 09:32:07 p.m. »
2 harti , poate te ajuta:

si ceva poze : http://www.karpatenwilli.com/foto11.htm

bafta!
« Ultima Modificare: 01.Oct.2008, 09:54:11 p.m. de cristyyy2003 »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 01.Oct.2008, 10:15:09 p.m. »
@pexic Faine, multam!

Offline Leutz

« Răspuns #7 : 02.Oct.2008, 06:03:30 p.m. »
Spre rusinea mea, nu mai stiu cum ii chema pe tipi si nici numele pensiunii.
Am pastrat insa un numar de mobil: 0744.393.600 care nu stiu daca mai e valabil
Am cautat si pe net un pic si am dat de ei aici: http://www.roturism.com/cazare/pensiunea-frasin-tarcau-1656.html
Se pare ca in continuare sunt putine pensiuni in Tarcau (doar 2 am gasit, din care una singura chiar in sat. Probabil cea cu pricina), ceea ce inseamna ca e inca liniste in zona. Casa arata cam la fel din ce vad in poze, un pic modificata in interior parca. Sper sa nu ma-nsel si sa fie pensiunea despre care vorbeam.

Cat despre mers acolo in grup, n-ar fi rau deloc. In jurul satului sunt niste trasee superbe cu drum forestier, numai bune pentru savurat la volan.
« Ultima Modificare: 02.Oct.2008, 06:09:27 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 03.Oct.2008, 02:47:04 p.m. »
Mersi, o sa-mi notez telefonul, si ma duc sa ma orientez... In principiu ar trebui sa plec maine, dar vreau sa mai veific prognoza meteo, vad ca se cam strica vremea de duminica...

Offline >pexic<

« Răspuns #9 : 03.Oct.2008, 04:11:36 p.m. »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.