0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
unde sub bord? adica a ruginit in interior ... aici nu cred ca e la fel de protejata ca la exterior, adica nu cred ca tabla primeste tratamentul anticoroziv inainte de montajul efectiv. Cel mai probabil tratamentul este aplicat inainte de vopsire, deci exista posibilitatea ca la interior, la suduri/imbinari sa nu fie aplicat acel tratament.
adica a ruginit in interior ... aici nu cred ca e la fel de protejata ca la exterior
Nici nu trebuie sa fie protejata pentru ca interiorul nu face parte din masina iar rugina stie sa se opreasca inainte de a ajunge la exterior. Atat i-a dus mintea, atat au facut. Au protejat tabla inainte de a monta intariturile de sub bord si asta din cauza ca nu stiau pe ce parte va veni montat volanul.
sa nu fim carcotasi
Dar am vrut 4x4, sa fie mai inalta putin pentru ceva forestier si pentru pescuit.
daca e sa ne plangem eu pot spune ca e instabila, nu pot intra in curbe cu aceeasi viteza cu care intram cu fiesta 2001 / focus 2005. Dar asta e un aspect pe care il stiam deja. Fata de focus se aude mai mult zgomotul de rulare la interior (la viteze peste 100km/h). Cutia de viteze mai agata, nu mi plac stergatoarele, nu mi place cum bat farurile (cantitatea de lumina era mai mare la focus, si erau tot halogen).