0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Difuzoare de 10", adica 25.4 cm ? vise taica
Difuzoare de 10", adica 25.4 cm ? vise taica ....................................................
Difuzoare de 10", adica 25.4 cm ? vise taica ................................. Cum majoritatea head-uniturilor "medii" de pe piata scot undeva la 4x50W...........................
Omul a scris cm in primul post.
Difuzoare de 25 de cm nu cred ca incap pe multe masini din clase mult mai mari De fapt, exact din cauza asta se monteaza asa multe difuzoare pe masinile mai pretentioase.
Incap pe fata sau pe spate (nu mai tin minte exact) difuzoare de 12, dar trebuie sa faci mici adaptari.
Pentru scula audio iti recomand ceva fara CD (sau parti in miscare) ca nu le dau o speranta de viata prea mare si oricum la cum scutura masina, nu cred ca poti folosi un CD fara sa sara.
Doar pe hartie.
Inteleg ratiunea sfatului, da' sa stii ca chinezaria avuta inainte cred c-a sarit de 2-3 ori in toata existenta ei pe masina (si mergea si cu DVDuri). Alpine-ul n-a sarit niciodata, e drept ca n-am incercat cu CDuri audio inca (alea trebuie invartite aproape permanent). Mai toate unitatile care stiu MP3 de pe CD/DVD nu invart permanent discul, ca nu-i nevoie; au memorie RAM, invart discul, citesc melodia (sau chiar mai multe melodii in avans) si gata - discul nu se mai invarte. E drept, si eu tot de pe stick pun muzica acum, dar e din comoditate.