Autor Subiect: Suzuki SX4 versus Noua Dacia Sandero Stepway  (Citit de 18473 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)

Offline hugbear

Re: Suzuki SX4 versus Noua Dacia Sandero Stepway
« Răspuns #11 : 27.Sep.2012, 09:38:32 p.m. »
Tot aerul ala prietenesc nu face 2 bani daca nu are o tinuta de drum mai buna ca sx4. Imi iau masina pt cum se conduce nu pt cat de prietenos arata.
^ * 2
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14685
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 27.Sep.2012, 09:38:45 p.m. »
Am mai gasit ceva interesant in Ziarul financiar de azi, in articolul despre lansarea celor 3 modele Dacia:

Renault cheltuie la uzinele Dacia 5 euro pe oră pentru fiecare muncitor din România, şi 3 euro pentru cei din Maroc, în timp ce în Franţa costul orar al forţei de muncă este de 30 de euro.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline xim

« Răspuns #13 : 27.Sep.2012, 09:57:09 p.m. »
sandero si duster au un design exterior reusit... dar, astept sa vad pe oricare dintre modelele dacia toate dotarile de pe sx4 gs (esp, clima automata, scaune incalzite, toate geamurile electrice, airbaguri, keyless, bodykit,  etc) si sa vedem pe urma in ce pret se mai incadreaza
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 27.Sep.2012, 10:06:50 p.m. »
Keyless il gasesti cu greu la marci de renume. ESP cred ca este deja pe Duster, daca nu ma insel. Clima automata? Cred ca mai avem de asteptat...asa cum asteptam dupa SX4 4x4 A/T  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 27.Sep.2012, 10:07:09 p.m. »
La prima vedere mie imi pare un Polo putin modificat.  :dknw:  Mai mult ca sigur ca e doar o coincidenta, dar mi-a sarit in ochi. Nu zic ca e rau, arata chiar bine.  :)

Offline sfichiu

« Răspuns #16 : 27.Sep.2012, 10:31:47 p.m. »
Si eu cred ca seamana cu POLO dar CROSS.Cu privire la "priza" spre eventualii clienti din ''romanica",cred ca o sa fie destui amatori, si va dau un exemplu concludent:un amic de-al meu tot vroia masina noua,era incantat de sx4-ul meu si mai mai sa-si cumpere,dar pana la urma si-a luat ...STEPWAY!
Motivatia: cica la acest tip de masina se gasesc piese de schimb mai usor si mai convenabile la pret! .Aceasta motivatie ,surprinzator inca o mai aud si la altii destul de des!!..eu unul ma mir ca se mai gandeste asa! :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 27.Sep.2012, 10:59:45 p.m. »
Totusi rationamentul nu e departe de adevar daca ne gandim la reteaua de serviceuri la nivel national a celor doua marci.

Offline shpeedy

« Răspuns #18 : 27.Sep.2012, 11:00:33 p.m. »
Lista de preturi si dotari (de pe DaciaClub.ro)

La garda la sol zic "min 207mm", iar EcoMode-ul cica e un buton care limiteaza turatia...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

« Răspuns #19 : 27.Sep.2012, 11:33:35 p.m. »
de pe DaciaClub.ro
Pai draqu stie ... in pozele alea scrie de motorizare 1.2  16V 75 cp ... si in comunicat la pag. 4 scrie "Motorizările noii Dacia Sandero Stepway : TCe 90 şi dCi 90" - eu inteleg ca pe Stepway benzina e disponibil doar TCe 90 ... voi ce ati inteles  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: