Autor Subiect: Doar sa adaug input USB la cd player se poate?  (Citit de 7134 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline torp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
  • Gen: Bărbat
Doar sa adaug input USB la cd player se poate?
« : 27.Sep.2012, 11:00:37 a.m. »
Tot ce vreau e sa pun stickul cu muzici undeva. Am vreo sansa sa fac asta fara sa schimb radioul cu totul?
SX4 4WD 1.6 GS Kashmir Blue Pearl 2009
Honda Jazz 1.2 un soi de gri albastru deschis 2004

Offline BXXENL

Re: Doar sa adaug input USB la cd player se poate?
« Răspuns #1 : 27.Sep.2012, 11:06:58 a.m. »
Direct usb nu cred. Dar daca ai posibilitatea sa ii adaugi cablu AUX, atunci iti iei un transmitator FM ce citeste USB si are iesire de casti, si apoi infigi aux in iesirea de casti a transmitatorului.  Sau tii muzica pe telefon, si ai si handsfree cand conectezi tel la aux:P
  • SX4 1.5
Alex

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 27.Sep.2012, 11:09:11 a.m. »
Exista un cablu AUX pe original, dar pretul este un pic cam piperat din cate imi amintesc eu.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

« Răspuns #3 : 27.Sep.2012, 11:14:44 a.m. »
Dar daca ai posibilitatea sa ii adaugi cablu AUX, atunci iti iei un transmitator FM ce citeste USB si are iesire de casti, si apoi infigi aux in iesirea de casti a transmitatorului. 

Daca intr-adevar ar avea posibilitatea sa ii adauge intrare AUX cd-player-ului, nu vad de ce ar mai trebui sa se complice cu transmitator FM ... pur si simplu poate conecta orice player (walkman, cd-player, mobil, mp3/mp4 player, tableta).

Dar cum nu prea are posibilitatea sa adauge aceasta intrare AUX la cd-player, singura solutie ramane un transmitator FM cu port USB, dar calitatea sunetului lasa de dorit...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline torp

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 27.Sep.2012, 11:17:45 a.m. »
Transmitator FM meh... atunci poate mai  bine pun adaptorul de ipod oficial si cumpar un ipod SH :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #5 : 27.Sep.2012, 11:23:04 a.m. »
Exista un cablu AUX pe original
Exista chiar si un topic pe tema asta ... o varianta de "USB in" fiind cea de care ziceam aici  >:D<

Dar cum nu prea are posibilitatea sa adauge aceasta intrare AUX la cd-player
De unde stii ca "nu prea are"  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BXXENL

« Răspuns #6 : 27.Sep.2012, 11:31:37 a.m. »
Torp a zis  ca vrea sa infiga stick-ul direct, de aia. Trebuia sa-i raspund NU direct? Am oferit o alternativa.

Poti adauga oricarui player AUX, dar nu toate au mufa in spate sa pui un cablu si gata. Dar un electronist ti-l poate desface si sa se lege inainte de etajul final.

Cablul AUX original nu conteaza cat de scump e, important e sa-l vezi sau sa identifici mufa din spatele playerului. Apoi iti iei 3 papuci, cati metrii de cablu audio de calitate vrei si un jack de care iti trebuie si iti faci sau dai la fel cuiva sa-ti faca. Cat sa coste 6 lipituri? 10 roni? Iar materialele inca 10-20. Deci maxim 30 roni cablu AUX custom, calitate buna si lungime perfecta.
  • SX4 1.5
Alex

Offline torp

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 27.Sep.2012, 11:31:44 a.m. »
Exista chiar si un topic pe tema asta ... o varianta de "USB in" fiind cea de care ziceam aici
Hah, la "in car entertainment" nu mi-a trecut prin cap sa ma uit. Mi s-a parut un topic pt chestii mai avansate decat o mufa usb :)

Offline miocrl

« Răspuns #8 : 27.Sep.2012, 11:36:16 a.m. »
de atatia ani totusi nimeni nu a izbutit sa faca PACR... sa inghita un aux home made, deci nu cred ca o sa reusim sa il facem sa inghita un USB

Offline adrian_r5

« Răspuns #9 : 27.Sep.2012, 11:52:59 a.m. »
Hah, la "in car entertainment" nu mi-a trecut prin cap sa ma uit.
Adevaru' e ca topicu' cu pricina are si un titlu dat draqu de sugestiv ce e  >:)

Cablul AUX original nu conteaza cat de scump e, important e sa-l vezi sau sa identifici mufa din spatele playerului. Apoi iti iei 3 papuci, cati metrii de cablu audio de calitate vrei si un jack de care iti trebuie si iti faci sau dai la fel cuiva sa-ti faca. Cat sa coste 6 lipituri? 10 roni? Iar materialele inca 10-20. Deci maxim 30 roni cablu AUX custom, calitate buna si lungime perfecta.
Asa cum am spus si aici ... nu e vorba doar de un simplu drot  >:D<

de atatia ani totusi nimeni nu a izbutit sa faca PACR... sa inghita un aux home made
Da' s-a straduit cineva sa faca  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: