Autor Subiect: Probleme vopsea - Ce se rezolva pe garantie?  (Citit de 2688 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MOTANUL

Probleme vopsea - Ce se rezolva pe garantie?
« : 13.Aug.2012, 11:28:52 p.m. »
Masina mea are 1 an vechime. Sunt locuri in care vopseaua a sarit in urma unui impact (Ex: pietricele pe capota) - dar si locuri in care s-a exfoliat fara sa existe vreun impact vizibil.

A reusit cineva sa revopseasca un element in garantie (in zone in care e putin probabil spre imposibil sa fi luat vreo pietricica).

La mine este vorba de bucatica aia argintie de pe spoilerul fata. (partea orizontala).

Producatorul stie ca are o vopsea de foarte proasta calitate (impartasesc acest punct de vedere  :D) - nu de alta, dar in conditiile de garantie este stipulat in 2 locuri ca nu se revopsesc.

Exceptări de la Garanţia Extinsă

a. Reparaţiile sau înlocuirile datorate uzurii normale a autovehiculelor sau schimbărilor intervenite asupra pieselor componente a autovehiculului ca urmare a învechirii acestora (ex. cojiri de vopsea, modificări de culoare, coroziune etc.), precum şi pentru înlocuiri sau reparaţii datorate uzurii morale a pieselor componente a autovehiculelor;

EXCEPŢII SPECIFICE (NU SUNT ACOPERITE)

Caroserie (inclusiv coroziunea şi perforarea), vopsea,
ornamente exterioare, geamuri, oglinzi, tapiţerie, mânere portiere, sistemele de comunicare şi cele audio, echipamentul de navigaţie, structură scaune şi culise.
« Ultima Modificare: 13.Aug.2012, 11:31:10 p.m. de MOTANUL »
Suzuki SX4 2011 4x4 GS, Hyundai I30 2017
Porsche clasic 924 fabr 1980
Ex- Seat Leon, BMW 320D, VW Bora, VW Golf IV, Renault 16, etc...

Offline Chips

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
  • Leave sooner, drive slower, live longer.
Re: Probleme vopsea - Ce se rezolva pe garantie?
« Răspuns #1 : 09.Oct.2012, 10:40:03 a.m. »
Eu am avut un mic incident in care am revopsit masca fata a masinii si capota. Am facut operatiunea la radacini in Noiembrie 2011. Dupa o iarna grea si multe muste infipte in masca si capota in primavara, m-am trezit prin Iulie 2012 ca mi s-a exfoliat vopseaua in doua locuri ( intial pe masca fata, ulterior pe capota ).
In ambele cazuri am fost cu masina la ei si mi-au revopsit piesele fara comentarii ( ma rog, mi-au zis ca nu stiu de ce s-a intamplat ).
Atentie, la mine nu existau semne de impact pe cele doua repere.

Zi faina!
Every thing I'm not made me everything I am

Offline MOTANUL

Re: Probleme vopsea - Ce se rezolva pe garantie?
« Răspuns #2 : 10.Oct.2012, 07:19:50 p.m. »
Si la mine sunt sanse mari sa se rezolve. Sincer sa fiu problema asta mi se pare cea mai mica - sau printre cele mai putin importante.
Eu de regula pe spoilere nu ma mai panichez daca e vopseaua sarita sau zgariata. Daca ar fi fost undeva pe metal...
Suzuki SX4 2011 4x4 GS, Hyundai I30 2017
Porsche clasic 924 fabr 1980
Ex- Seat Leon, BMW 320D, VW Bora, VW Golf IV, Renault 16, etc...