The Association of Suzuki Clubs is organising an International Suzuki Meeting in the summer of 2012.
We kindly await everyone interested at our program.
Place: Youth Center of Zánka
Time: 24-25-26.08.2012.
To apply for the meeting, for our foreign guests, please send an e-mail to the address of the Association(info@ske.hu), for the members of the club, please post your application on the webpages of the Association under the Meetings menu point.
Deci...In fiecare an se organizeaza o intalnire internationala a Suzukistilor, anul asta a 5-a editie. Data este 24-26 august 2012 la Zanka, Ungaria. Din cate am inteles adminul de acolo a trimis clubului nostru ceva informatii despre eveniment. Despre cazare nu prea stiu informatii (cea ce stiu ca se poate dormi si in cor, cazare in oensiune sau ceva de genul cred ca astazi este ultima zi, in care se confirma prezenta), pretul este de 9200 ft/pers/3 zile. Intrebarea este daca este translator, care stie si ungureste. Eu din pacate nu pot fi prezent din cauza locului de munca. Deci daca sunt oameni interesati, sa scrie aici si incerc sa mai obtin cateva informatii
Cer sa fie sters postarea, deoarece acuma am vazut ca sa afisat deja.