Pentru cei curioși...programul
4 ANI – Cheile Cibinului, 21 – 23 Septembrie 2012
Vineri:
- Ne cazăm
- Puțină mâncare
- “Citirica” aka “networking”
Sâmbătă:
- 9:00 – Mic dejun
- 10:00 – Prima provocare este lansată! Ce? Să începem cu logistica: 3 echipe a câte 7 persoane. Ce trebuie să facă aceste persoane? Ei bine trebuie sa construiască o plută din peturi!!!, plută* care trebuie să și parcurgă contracronometru, sub formă de ștafetă, lacul din cadrul complexului!
- 14:00 – După ce am consumat un numar generos de calorii pe apă, e momentul să ne recuperăm, cu un prânz delicos servit în restaurantul din incinta Complexului
- 15:00 – Dacă pentru prima provocare nu am păstrat prea multe surprize ☺, pentru a doua provocare lansată vă spun doar că vom alcătui echipe din 6 persoane (la acest concurs poate participa ORICINE) și toate echipele vor sta față în față cu o masă plină cu legume și fructe. Fiecare echipa are la dispoziție, prin reprezentanții ei (maxim 2), două minute timp în care își pot allege de pe masa orice legumă sau fructă vrea! După aceste 2 minute va începe adevarată provocare, provocare care este contracronometru 60 minute.
- 19:00 – Sisestă…da! Ați citit bine! Pentru că în anii trecuți nu era niciun moment de odihna, ei bine anul acesta, ținând cont de provocările lansate, am zis să ne și odihnim 60 minute înainte de petrecere si karaoke ☺
- 20:00 – Să înceapă distracția! Cum? Cu o cină delicioasă ☺
- 21:30 – După ce am stabilit deja juriul din acest an, zic că e momentul ca fiecare să arătam cât de bine perforează echipa din care facem parte! Așadar să fie…. KARAOKE! (echipele sunt alcătuite din 4 persoane, iar juriul este format din 3-4 jurați)
- 23:30 – În compania unei pălinci sau a unui vin rose sau de ce nu a unei beri, vă invităm cu mic cu mare la focul de tabăra!
- 24:00 – \The night is still young/ așadar să ne bucurăm de tortul aniversar SUZUKI CLUB ROMÂNIA! OBLIGATORIU DE CÂNTAT ÎN GAȘCĂ “LA MULȚI ANI!”
- 24:00 – Petrecerea continuă cu Karaoke, Recaș Rose, Pălincă și…..”dixtractie” cum bine spune un coleg de forum ☺
Duminica:
- 9:30 – Micul dejun
- 10:30 – O mică ședințș foto și cu lacrimi în “obraji” ne luam la revedere dar nu pentru mult timp pentru că….VINE IARNA ȘI ….NE VEDEM IAR! Asteptam propuneri de locație ☺
- 12:00 – Facultativ!!! Parcurgerea DN67C (TRANSALPINA) cu plecare din Gura Raului.