Locație: Cheile Cibinului
Unitate turistică: Sat vacanță Cheile Cibinului www.cheilecibinului.ro
Numar camere duble disponibile: maxim 21 (cele 2 camere care oferă o panoramă asupra întregului complex din balcon, sunt cu baie la COMUN)
Cred ca nu a fost toata lumea atenta:
Locație: Cheile Cibinului
Unitate turistică: Sat vacanță Cheile Cibinului www.cheilecibinului.ro
Numar camere duble disponibile: maxim 21 (cele 2 camere care oferă o panoramă asupra întregului complex din balcon, sunt cu baie la COMUN)
Ce subliniaza @Lucianer este corect. Sincer nu am aniticipat ca numarul de locuri sa nu fie suficient pentru aceasta aniversare.
In acest moment avem 21 camere DUBLE si 24 de doritori. Ba mai mult, colegul nostru @Leutz si-a aratat disponibilitatea de a imparti camera (cele 2 camere suplimentare sunt cu 4 paturi, dar cu baie MICA, 1.5 m inaltime) cu alti colegi.
Asadar, @Dan & @Ioanna daca doriti sa impartiti o camera de 4 paturi, dar cu baie de 1.5m inaltime va puteti inscrie de pe acum
@BrSx4 si la tine in camera, 4 paturi cu baie de 1.5m H, daca esti dispus sa primesti colegi in camera sa anunti te rog pe forum.
Multumim,
SuzukiClub ROMANIA
Astazi a fost trimisa diagrama camerelor...unii (se stiu care) si-au dat acordul de a sta la comun a.i. sa stam impreuna, altii n-au fost de acord cu acest aspect. Pe principiul iterat in prima postare, primul venit, primul servit, cu parere de rau echipajul format din @BrSx4 si @Leutz (si-a aratat disponibilitatea de a renunta la camera in favoarea membrilor mai noi) nu sunt cazati la aceeasi pensiune. Pensiunea aleasa de @Dan nu mai are camere libere, asa ca am apelat la propietarul pensiunii si am gasit tot la baza, Gura Raului,
Pensiunea Taramul Mandrului din Gura Raului. Pretul ramane acelasi, doar ca micul dejun se serveste in aceasta unitate.
In alcatuirea diagramei camerelor s-a tinut cont doar de echipajele cu copii (camere mai ok - adica acolo unde s-a putut camere mai spatioase si cu baie (a se citi baie mare, nu cum sunt cele 2 bai de la camerele cu 4 paturi) in camera).