Autor Subiect: 4! 4 ani SuzukiClub ROMÂNIA > 21-23 Septembrie 2012  (Citit de 43259 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline SuzukiCRC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Gen: Bărbat
Re: 4! 4 ani SuzukiClub ROMÂNIA > 21-23 Septembrie 2012
« Răspuns #110 : 26.Aug.2012, 06:07:13 p.m. »
In cazul asta o sa incerc tot pentru cel mai mic consum cu cea din semnatura. Aveam totusi si un fratior mai mic cu care luam premiul sigur (Fiat Panda 1.3) :P
Carpe diem!
SX4 1.6 120 cp 4WD NAVI - Black

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #111 : 26.Aug.2012, 07:39:50 p.m. »
Eu cu Vitara din semnatura, nici sa vreau, nu reusesc sub 8l/100km  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline NicNic

« Răspuns #112 : 26.Aug.2012, 09:04:15 p.m. »
@rexkrokiDAU:
presupun ca daca resetezi contoarele din CB la intrarea in tara, ceilalti colegi te vor accepta fara probleme. Problema tine de tine, daca vrei sa participi

@cristyyy2003:
si care e problema? Poti veni cu orice Suzuki. Este evident ca unele sunt mai economice, altele mai performante... . Ideea e ca te poti verifica pe tine cat poti stapani masina si pe ... tine.

Pentru toti cei care au de gand sa se inscrie in acest joc, propun cateva reguli pentru a avea o referinta cat mai corecta:
-la plecarea spre Cheile Cibinului, se va reseta kilometrajul jurnalier si indicatorul consumulu mediu (din CB)
-se va face  poze la indicatoarele de bord, astfel incat sa se vada ca s-a respectat prima cerinta (pozele de " 0" ). Aceste poze se vor prezenta la sosire
- pentru a avea o referinta cat mai uniforma si echitabila, propun ca limita minima de distanta pentru care sa fie facuta dovada, sa fie de 200 km. Cu alte cuvinte, cineva care pleaca din Bucuresti, poate reseta CB si sa refaca pozele de " 0", cu conditia ca la sosirea la Cheile Cibinulu sa aibe minim 200 km pe kilometrajul jurnalier.
-la sosire  se vor face alte poze la kilometrajul jurnalier si indicatorul consumulu mediu (din CB). Aceste poze vor dovedi distanta minima de 200 km parcursi si cat a fost consumul mediu inregistrat. Cel mai mic consum dintre aceste poze va fi declarat al castigatorului (castigatorilor). Se va putea face si un clasament...

Ce spuneti: pare complicat? Va bagati la joc?

Aaa! Un aspect important: va rog sa dezbatem si sa stabilim premiul celor castigatori (un premiu pentru castigatorul general si cate un premiu pentru fiecare cel mai bun consum functie de tipul de motor: benzina sau motorina).
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #113 : 26.Aug.2012, 09:41:19 p.m. »
@rexkrokiDAU:
presupun ca daca resetezi contoarele din CB la intrarea in tara, ceilalti colegi te vor accepta fara probleme. Problema tine de tine, daca vrei sa participi

- pentru a avea o referinta cat mai uniforma si echitabila, propun ca limita minima de distanta pentru care sa fie facuta dovada, sa fie de 200 km. Cu alte cuvinte, cineva care pleaca din Bucuresti, poate reseta CB si sa refaca pozele de " 0", cu conditia ca la sosirea la Cheile Cibinulu sa aibe minim 200 km pe kilometrajul jurnalier.

eu nu ma bag, spun din start...  :)

dar nu e prea ok cu limita asta de km, unii dintre participanti nu pot participa nici daca vor, doar daca sunt dispusi sa faca un ocol...   :-?

care e premiul?  :D

poate sunt singurul da eu nu am inteles la ce se refera cele doua categorii propuse, MAC si MAS? Poti detailia te rog.

Offline SuzukiCRC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #114 : 26.Aug.2012, 10:14:20 p.m. »
Pana la urma putem participa toti. Ce avem de pierdut? O sa fim ''putin'' ECO pe drum :D
Carpe diem!
SX4 1.6 120 cp 4WD NAVI - Black

Offline NicNic

« Răspuns #115 : 26.Aug.2012, 10:21:26 p.m. »
Nici o problema! Putem elimina limita de kilometri. Doar ca incercam sa fie  o oarecare distanta pentru comparat!
Personal, cred ca cei cu distante mai scurte sunt mai devantajati, neavand timpul necesar sa aplice regimul de conducere adecvat...

PS.: Imi cer scuze, dar am ramas cu notarile folosite mai demult...
       MAC = motor cu aprindere prin comprimare (motorina)
       MAS = motor cu aprindere prin scanteie (benzina)

Desteapta-te romane!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #116 : 26.Aug.2012, 10:27:33 p.m. »
care e premiul?  :D
Pai....hai sa facem o pusculita, in care punem fiecare cate 5lei si ...castigatorul castiga pusculita. Ce spuneti? De acord?
Propun ca fotografiile de care ne povesteste aici @NicNic sa le pune ca dovada aici :D

@NicNic io nu pot sa particip la concurs, nu am CB  >:)

L.E. Inca sunt camere libere...nu se baga nimeni?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sfichiu

« Răspuns #117 : 26.Aug.2012, 10:31:31 p.m. »
io m-as baga daca se poate ,si maine merg la banca! ;)
  • VITARA S ,Matiz

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #118 : 26.Aug.2012, 10:50:03 p.m. »
Referitor la concurs, cum putem verifica onestitatea concurentilor? Adica acel consum mediu afisat sa fie pe toti cei 200 si ceva de km si nu de exemplu pe ultimii 5 km? Nu stiu cum e la bordul de pe variantele noi, dar la mine la varianta initiala de SX4 acest lucru nu e posibil.  :dknw:

Offline NicNic

« Răspuns #119 : 26.Aug.2012, 10:50:57 p.m. »
Nici o problema despre premiul- pusculita. Cred ca fiecare poate castiga cel putin 5 lei din economia de combustibil!

Insa eu nu ma gandeam la un premiu chiar atat de valoros financiar. Nu am o contrapropunere, insa ma gandeam la ceva de genul o bere, o guma ("ciunga"), o surpriza..., etc.

Dar daca spiritul de competitie (a se citi "premiul") este asa de mare, ma bag si mai abitir! Pot sa ma inscriu, da?
Desteapta-te romane!