Autor Subiect: votul - politica  (Citit de 14696 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: votul - politica
« Răspuns #70 : 05.Dec.2012, 11:10:16 a.m. »
Ca sa mai inveselim un pic atmosfera asta constipata, cu Basisti si AntiBasisti...scuze, pardon, era vorba de Doctrine si Principii...??

« Ultima Modificare: 05.Dec.2012, 11:13:46 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #71 : 09.Dec.2012, 09:03:41 a.m. »
Într-o bună dispoziție generată de ninsoarea feerică, consider util (dată fiind „încărcătura electorală” a zilei) să postez o snoavă primită pe mail:

TÂMPLARUL ...

Doi fraţi care trăiau în gospodării alăturate au avut un conflict. A început cu o mică neînţelegere şi a luat amploare până când s-a produs dezbinare între cei doi. Totul a culminat cu un schimb de cuvinte dure, urmate de săptămâni de linişte…

Într-o dimineaţă, cineva a bătut la uşa fratelui mai mare. Când a deschis uşa a văzut un bărbat cu unelte de tâmplărie.
“Caut de lucru pentru câteva zile, a zis străinul. Poate aveţi nevoie de mici reparaţii aici, în gospodărie, eu v-aş putea ajuta”.
“Da, a zis fratele mai mare. Am ceva de lucru pentru dumneata. Vezi acolo, pe partea cealaltă a râului, locuieşte vecinul meu.  Mă rog,  de fapt este fratele meu mai mic. Vreau să construiesc un gard de doi metri înălţime, nu vreau să-l mai văd.
Eu plec la câmp, la treburile mele, dar aş vrea ca până mă întorc diseară, dacă se poate, să fie gata”.

Tâmplarul a muncit mult, măsurând, tăind, bătând cuie. Aproape de asfinţit, când s-a întors de la câmp fratele mai mare, tâmplarul tocmai terminase treaba. Uimit de ceea ce vede, fermierul a făcut ochii mari şi a rămas cu gura căscată.
Nu era deloc un gard de doi metri.  În locul lui era un pod care lega cele două gospodării peste râu.

Tocmai în acel moment vecinul lui, fratele cel mic, venea dinspre casa lui şi, copleşit de ceea ce vedea, şi-a îmbrăţişat fratele mai mare şi i-a spus:
“Eşti un om deosebit, să te gândeşti tu să construieşti un pod aşa de frumos după tot ce ţi-am spus şi ţi-am făcut!
Iartă-mă, frate!”
Şi s-au iertat.

Tâmplarul, văzându-şi treaba terminată, începu să-şi adune uneltele ca să plece într- ale sale.
“Aşteaptă, stai, i-a zis fratele cel mare. Mai stai câteva zile. Am mult de lucru pentru dumneata”.
“Mi-ar plăcea să mai rămân, a spus tâmplarul, dar mai am multe poduri de construit…”

"OAMENII CONSTRUIESC PREA MULTE ZIDURI SI PREA PUTINE PODURI ”  (Isaac Newton).
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #72 : 09.Dec.2012, 09:54:28 a.m. »
Frumoasa snoava... plina de pilde si de invataturi...

Ce te faci daca aia de ne "guverneaza" - in calitatea lor de "tamplari" - in loc sa (ne) faca un pod, ii fura tot ce are prin gospodarie fratele cel mare (ca deh, acesta le-a lasat cheile), il tocmesc pe betivanul satului sa faca un gard nu de 2, ci de 3m (eventual si cu sarma ghimpata/curent electric), dupa care pleaca mai departe lasand in urma lor un conflict si mai mare ???

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #73 : 09.Dec.2012, 05:26:12 p.m. »
Menținând spiritul ecumenic al anterioarei postări, trebuie să reamintesc că alternanța la furat guvernare este un principiu de bază al democrației ...

Mark Twain

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #74 : 12.Dec.2012, 10:03:20 a.m. »
 :) REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. USL - 60%, ARD - 16 %.  ( http://www.evz.ro/detalii/stiri/rezultate-finale-alegeri-parlamentare-2012-usl-60-ard-16-1015412.html )

78 de PDL-isti intrati in parlament pe usa din dos = parlamentari S(econd) H(and) = reciclabili = prezervative resapate repuse in circulatie  :good:

In sfarsit s-a finalizat partial, atat pe plan european cit si pe plan local, ceea ce a inceput in ianuarie 2012. Dorinta poporului s-a pus in aplicare. Chiar daca barcagiul nu a fost debarcat (inca), macar a fost izolat.

Se (re)deschide drumul spre o noua ROMANIE democratica cu speranta ca vom scapa de anexe (UDMR) iar reciclabilii sa plateasca nelegiuirile pe care le-au facut ani in sir de pe scaunele pliante din parlament.

O sinteza clara a activitatii marelui capitan de nava:

"Apel către Lichelul

Ai dus USL-ul la 66%, deşi îl puteai duce şi la 90. N-or să-ţi facă statuie pentru asta, dar sînt gata să te împăieze. Nu le forţa mîna.
Te-ai cocoţat sus, pe un catarg de care alţii au fost spînzuraţi. Ca să te dea jos, romånii au ieşit pe caniculă, pe ploaie, pe viscol şi pe ger. Ar fi ieşit şi dacă ar fi fost cutremur, inundaţii, holeră sau lăcuste. Nu-i ispiti iar.
Ţara asta ţi-a dat multe. Ţi-a dat ocazia să torni la Securitate, să faci contrabandă, să intri în Partidul Comunist, să te îmbogăţeşti, tu şi familia ta, în anii beznei şi ai frigului. Ţi-a dat halatul de mătase, cusut cu aur, în care o să-ţi petreci bătrîneţile. N-o obliga să-ţi dea şi papucii.
Ai fost de cinci ori ministru al drumurilor şi nu avem autostrăzi. Ai fost de cinci ori ministru al navelor şi nu mai avem flotă. Ai fost de două ori primar al Capitalei şi nu mai avem, pe strada Mihăileanu, o casă care aparţinea statului. Ai fost ales, dacă punem şi suspendările, de patru ori preşedinte. Şi, după cum se arată, nu avem preşedinte. Avem, în schimb, răbdare. Dar e pe terminate.
Ura. Ai făcut din această interjecţie un substantiv public. Fereşte-te de verbele din '89.
Stai doi ani liniştit. Îţi plătim noi salariul, paza, mesele, transportul. Nu ne cere şi bacşiş.
Ai furat mult şi ai lăsat urme peste tot. Ai folosit cînd mîna lui Căşuneanu, cînd conturile lui Popoviciu, cînd ştampila Primăriei sau pe a Biroului Electoral Central, cînd dosarele judecătorilor de la Curtea Constituţională, cînd reţeaua ofiţerească moştenită de la adversarii tăi. Amprentele tale sînt risipite pe case, pe terenuri, pe conturi şi pe mandate care nu ţi se cuvin, în loc să fie adunate la Poliţie. Mulţumeşte-i lui Dumnezeu că eşti liber, nu-l înjura că nu ţi-a găsit nimic despre Crin Antonescu.
Ai minţit cum nimeni n-a mai minţit pînă la tine, i-ai jignit pe mulţi, ai obosit pe toată lumea. Eşti idiotul odihnit al petrecerii, care îi indispune pe toţi. Nebunul care strică cheful unei ţări. Serios, chiar nu mai vrem să bem nimic, nu insista.
Ai modernizat nu statul, ci Securitatea. O să rămîi în cartea de istorie fotografiat din faţă şi din profil. Cu toate astea, nu e totul pierdut: ai putea fi uitat.
Numeşte-l pe Ponta cum vrei tu, dar nu uita: înainte să te îmbeţi de Crăciun, numeşte-l premier. Se cheamă democraţie. E ca atunci cînd mai mulţi îţi zic că eşti beat, iar tu îi asculţi şi mergi la culcare.
Şi, apropo: există un Dumnezeu al beţivilor, o mînă nevăzută care îi împiedică să cadă. Ai grijă, cu sărbătorile astea, s-ar putea ca Domnul să surzească de la pocnitori şi să nu te audă – în caz că te prăbuşeşti."
http://www.catavencii.ro/Apel-catre-lichelul_0_6591.html
« Ultima Modificare: 12.Dec.2012, 10:30:21 a.m. de suzukisx4x4 »
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline bogdanb

« Răspuns #75 : 12.Dec.2012, 02:17:50 p.m. »
Eu cu "votul-politica" am o singura problema: daca tin bine minte acum 2 ani parca, am votat un referendum pentru reducerea la jumatate a numarului de parlamentari. Dincolo de faptul ca nu am sesizat nici un demers oficial in acest sens, ieri vad la TV ca vor fi cu 30% mai multi decat pana acum... :-O
 Adracu aritmetica asta...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #76 : 12.Dec.2012, 03:08:52 p.m. »
acum 2 ani parca, am votat un referendum pentru reducerea la jumatate a numarului de parlamentari. Dincolo de faptul ca nu am sesizat nici un demers oficial in acest sens
Legea asta stramba, tot fostii guvernanti au facut-o. Au clocit-o pentru cand le va aluneca covorul de sub picioare. O portita de a nu lasa intregul ciolan antibasistilor. :dknw:

Petiţie Antena 3 pentru modificarea legii electorale.
http://www.antena3.ro/romania/petitie-antena-3-pentru-modificarea-legii-electorale-semneaza-si-tu-pentru-ca-votul-tau-sa-nu-mai-fie-batjocorit-195679.html
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline shpeedy

« Răspuns #77 : 12.Dec.2012, 03:52:45 p.m. »
Se (re)deschide drumul spre o noua ROMANIE democratica cu speranta ca vom scapa de anexe (UDMR) iar reciclabilii sa plateasca nelegiuirile pe care le-au facut ani in sir de pe scaunele pliante din parlament.

Se (re)deschide ??? Dupa care perioada ? 1990-1996 ? 1996-2000 ? 2000-2004 ?

Referitor la Romania democratica, ma faci sa rad... Cine sa faca asta ? Cel mai penal parlament ??? Asta ca sa nu mai zic ca tot Parlamentul aproape ca a ajuns Partid Unic...

http://www.antena3.ro/romania/petitie-antena-3-pentru-modificarea-legii-electorale-semneaza-si-tu-pentru-ca-votul-tau-sa-nu-mai-fie-batjocorit-195679.html

=)) Si uite ceva de "rumegat" pentru cand o sa te trezesti din visare ... Stăpânul vieţilor noastre, prietenul şi sprijinul nostru, Dan Voiculescu

My two cents...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #78 : 12.Dec.2012, 04:29:03 p.m. »
daca tin bine minte acum 2 ani parca, am votat un referendum pentru reducerea la jumatate a numarului de parlamentari.

Dacă nu s-ar înfige o biată râmă în cârligul undiței,  ar pune botu' mai greu crăpceanu' ...
Initiatorul și-a adus aminte abia acum de rezultatul acelui referendum, fir-ar să fie de lecitină că e scumpă cu draci !

, ieri vad la TV ca vor fi cu 30% mai multi decat pana acum... :-O

Oricum mai durează o veșnicie până ce toată nația vom fi membri ai Parlamentului ...

Consider că e un demers mai serios decât panarama aia de referendum băsist de scos țugulanul la prezidențialele din 2009 ...

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #79 : 12.Dec.2012, 04:46:46 p.m. »
Legea asta stramba, tot fostii guvernanti au facut-o. Au clocit-o pentru cand le va aluneca covorul de sub picioare. O portita de a nu lasa intregul ciolan antibasistilor. :dknw:

Stii cat ar fi avut acum USL daca era uninominal pur ? 91 %. Mai tare ca in Cuba si Venezuela.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice