0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
In ce conditii se poate sterge o postare sau se poate limita accesul unui membru pe site?1) nici un mesaj nu poate fi eliminat / cenzurat! exceptie: afirmatiile ...... evident vulgare (injuraturi, violenta gratuita a limbajului).2) in cazul in care un forumist depaseste prin postarile lui cadrul natural al bunului simt (spam, off topicuri, polemica gratuita, personalizari excesive ale discutiei) se pot lua masuri de avertizare / excludere.
In cazul de fata s-a luat masura blocarii temporare (aspect pe care nu se inghesuie nimeni sa-l remarce) a topicului
Mi-am PLAGIAT cu copy-paste parola fara s-o stiu asa ca nu va voi mai deranja nici cu "umplerea bazei de date" nici cu postarile mele off topic si nu veti mai avea de aface cu un troll.
deci am mers la vot degeaba...?! in toamna sa ma mai duc?@rex: ca sa fim oameni mai buni am putea sa ne gandim ca poate a schimbat parola si nu a inchis calculatorul/pagina de net pana in weekend cand a plecat de acasa.
Le inchideti sau nu, prea putin imi pasa. Este ultimul meu post pe acest forum asa ca va las pe voi sa aveti ultimul cuvint. Mi-am PLAGIAT cu copy-paste parola fara s-o stiu asa ca nu va voi mai deranja nici cu "umplerea bazei de date" nici cu postarile mele off topic si nu veti mai avea de aface cu un troll.Va doresc o activitate intensa si la obiect(e) !