Autor Subiect: votul - politica  (Citit de 14698 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: votul - politica
« Răspuns #20 : 24.Aug.2012, 04:27:14 p.m. »

Leutz nu cred ca nu este frumos sa apelezi la metode "murdare" tehnice, sau e doar o impresie?? :-?

Prevad ca in curand o mare tacere se va asterne peste acest topic  ... si ca o gramada de forumisti se vor bucura de ea:

... unii citind fericiti fara posibilitatea de a posta balarii ... ceilalti postand fericiti fara posibilitatea de a citi balarii SIC !!

P.S.
Mai are cineva viziuni de-astea fericite asupra viitorului? Sau sunt doar eu 

Am mutat raspunsul de la topicul "TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!" disparand posibilitatea de a da Insert Quote  :baston:
Ignis 1.3 GLX+

Offline hugbear

« Răspuns #21 : 24.Aug.2012, 07:21:29 p.m. »
Ce te face sa crezi ca topicul asta nu poate fi inchis? Sper ca nu-si imagineaza niumeni ca topicul celalalt a fost inchis doar dintr-un moft...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 24.Aug.2012, 07:31:50 p.m. »
Sper ca nu-si imagineaza niumeni ca topicul celalalt a fost inchis doar dintr-un moft...
Asa e.  :)  Cind se aduc argumente ce nu convin unora, se inchide topicul.  :good:
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #23 : 24.Aug.2012, 07:36:18 p.m. »
vezi, la astfel de concluzii ajungi daca nu vrei sa vezi decat doar o parte a lucrurilor...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 24.Aug.2012, 07:51:30 p.m. »
Mda... :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 24.Aug.2012, 08:40:08 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline body

« Răspuns #26 : 24.Aug.2012, 08:52:00 p.m. »
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13088479-ministrul-mircea-dusa-comandat-ancheta-jandarmeria-capitalei-urma-masurilor-luate-impotriva-protestatarilor-din-piata-universitatii.htm
Interesant: jandarmii si-au facut datoria amendand (conform legii ) ce era de amendat, iar ministrul ii ia la .......
Ce sa mai intelegi?
Maine o sa ii arda si pe cei ce au indraznit sa ii ia permisul lui badea! Pai se poate unul singur e badea lui varanul!
PS Ma uitam in treacat si la Mihai Neamtu (parca asa il cheama) - alta mancare de peste , tipul mi se pare rafinat si super ok, mai era si Nicusor Dan (parca asa il cheama) ok si acesta. Si MRU mi se pare ok.
Parerea mea este ca astfel de politicieni ne-ar trebui!
« Ultima Modificare: 24.Aug.2012, 08:55:30 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

« Răspuns #27 : 24.Aug.2012, 09:05:20 p.m. »
rex, do not feed the trolls...
Nu dau eu cu "zimbareti" insa imi pare rau ca nu este si un "zimbaret" ce bate cu degetul obrazul. Pt postul asta ti l-as fi acordat neconditionat.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #28 : 24.Aug.2012, 09:09:18 p.m. »
rex, do not feed the trolls...

stiu ca nu e bine, da e greu sa ma abtin   :pardon:

chiar si acum ma gandesc daca sa pun un filmulet in topicul cu sa ne aducem aminte, despre anii 1992 - 1996, dar mi-e teama sa nu se interpreteze si sa dea nastere la discutii inutile, mai ales acum ca e proaspat inchis topicul despre tara noastra...   desii intentia mea e doar in legatura cu titlul topicului, fara nici o intentie ascunsa, de incitare...   :dknw:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 24.Aug.2012, 09:22:11 p.m. »
Eu l-am inchis... Pentru curatenie! Il voi deschide asap!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!