Autor Subiect: votul - politica  (Citit de 14695 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: votul - politica
« Răspuns #110 : 14.Dec.2012, 04:47:15 p.m. »
Putina variatie pe aceeasi tema, sa nu devenim monotoni - inclin sa cred ca discutiile noastre sunt si pentru a ne "tachina" uneori, nu neaparat din rautate sau "fanatism" politic. Ar fi pacat si oarecum stanjenitor dupa atatia ani in care s-a vazut clar cate "parale" valoreaza politicienii la noi si "dragostea lor nemarginita pentru oameni".

Cat tupeu trebuie sa ai ca la intrebarea unui participant la o emisiune TV sa raspunzi ca nu cunosti care este rata de returnare lunara a unui imprumut bancar de 3 milioane de euro, imprumut luat ca persoana fizica ? Deci nu prin firma sa poti macar spune ca se ocupa administratorul acesteia. De "incredere" astfel de "politicieni" care au intrat din nou in Parlament pentru un alt mandat. Ati ghicit, sunt sigur, la cine ma refer - Elena Udrea. Si astfel de "politicieni" sunt in toate partidele, pe tot esicherul politic.
De fapt s-au rotit destui dar au mai adus intre timp si sotiile, odraslele, rubedenii de tot felul, viitor frumos vor avea "alegatorii" in urmatorii ani.

Shpeedy, cum apreciezi, de fapt, cat este un castig multumitor la noi? Intreb fiindca unii sunt multumiti sa aiba ce manca si unde dormi, altii vor si masina, destui si vila, una sau mai multe, iar o alta parte nu se multumesc nici cu milioane de euro in diverse conturi bancare sau valori imobile. Ca sunt praduite sau castigate prin munca si inteligenta nici nu mai conteaza...

PS. Daca suzukisx4x4 este de fapt vechiul coleg de forum, nu pot decat sa ma bucur si consider ca a "reintregit" o comunitate  atat de diversa si totusi destul de inteleapta incat sa lase fiecaruia dintre noi un mic, mic loc in acest Suzuki Club.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #111 : 14.Dec.2012, 06:29:55 p.m. »
Din logica ta sublima rezulta ca si antibasistii vor federalizarea, din moment ce ii cur-teaza acum pe unguri ca sa-i ia la guvernare...

am inteles mesajul tau, dar daca tot e vorba de logica trebuie sa remarc ca numai de logica nu e vorba in mesajele la care ai facut referire...  cel mult, elegant spus, e vorba doar de vechea vorba, cine nu e cu noi e impotriva noastra si trebuie eliminat cu orice pret... 

sa nu mai vorbim de atacurile mai mult sa mai putin directe la persoana (vezi indemnul subtil de a sarii gardul tarii sau folosirea cuvantului "bozgor", cuvant la care cred ca oricine ii cunoaste valenta peiorativa) si asta chiar daca nimic din postarile anterioare nu justifica sa zicem asa aplicarea aceleiasi monezi...  sau chiar la "democratia" de pe acest forum   :)

dar na, nu e nimic nou sub soare

Offline M_TM

« Răspuns #112 : 14.Dec.2012, 08:08:10 p.m. »
  Saracul Vanghelie, I(n)gas, Fune(b)riu, Blaga, EBA si altii ca ei isi gasesc colegi cam pe oriunde.  ;)
[/quote]
Nu ma pot abtine...trebuie sa raspund...: :-t
...desi nu inteleg sublinierea ta...si comentul de mai sus la:"sa fi mai subtil"..la noi...oamenii cu mai putin abur de tzuica in neuron...si fara pretentii academice,scriu cuvantul cu B...la voi e altfel...?sa fie ...cu P   ?????deformare profesional-ideologica????...
vai de noi..cu cine polemizam ?.....mai grav...cine hotataste de 20 de ani....Costacheeee!!!!!  :-O  :-O  .......Eu dau stop joc ..pana nu imi scade IQ-ul ( o alta chestie neinteleasa,taxabila in mod normal,scuze..a fost atac la persoana..)..si imi schimb opinia..politica.....
PS:Costache vine de la Negruzzi..iar trimiterea..... e  la Lapusneanu.... >:D<
GATA...

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #113 : 14.Dec.2012, 09:10:24 p.m. »
...desi nu inteleg sublinierea ta..."sa fi mai subtil"..la noi...oamenii cu mai putin abur de tzuica in neuron...si fara pretentii academice,scriu cuvantul cu B...la voi e altfel...?sa fie ...cu P   ?????deformare profesional-ideologica????...

...incearca sa fi mai subtil...
Sa lasam neuronii si aburii acolo unde le e locul. Reciteste mesajul meu si vei observa subliniat  doar cuvantul "fi". Conjugarea verbului "a fi", la timpul conjunctiv prezent, da batai de cap in scriere multora chiar si celor ce se cred savanti.

Sa ne (re)aducem aminte din ceea ce au uitat sau nici macar nu au stiut unii: http://conjugare-verbe.ro/limba-romana/conjugarea-verbului-fi
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline sfichiu

« Răspuns #114 : 15.Dec.2012, 05:38:03 p.m. »
Iata cum au inteles unii sa mearga la vot! ;)

• VITARA S ,Matiz

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #115 : 15.Dec.2012, 07:42:37 p.m. »
Ignis 1.3 GLX+

Offline hugbear

« Răspuns #116 : 16.Dec.2012, 04:25:07 p.m. »

:popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:                 :popcorn:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sfichiu

« Răspuns #117 : 16.Dec.2012, 04:58:29 p.m. »
@hugbear nu se mai pune.......cu pomenile se venea in campania electorala!! :D
  • VITARA S ,Matiz

Offline hugbear

« Răspuns #118 : 16.Dec.2012, 07:58:47 p.m. »
Nici o pomana! Nu dau nimic! Alea-s toate pentru mine!!! Urmaresc cu pasiune episoadele acestui superb foileton. Bate la c** si "Linia maritima Onedin" si "Sclava Isaura" la un loc!  :->
« Ultima Modificare: 16.Dec.2012, 08:01:05 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline shpeedy

« Răspuns #119 : 16.Dec.2012, 08:36:49 p.m. »
Cat tupeu trebuie sa ai ca la intrebarea unui participant la o emisiune TV sa raspunzi ca nu cunosti care este rata de returnare lunara a unui imprumut bancar de 3 milioane de euro, imprumut luat ca persoana fizica ? Deci nu prin firma sa poti macar spune ca se ocupa administratorul acesteia. De "incredere" astfel de "politicieni" care au intrat din nou in Parlament pentru un alt mandat. Ati ghicit, sunt sigur, la cine ma refer - Elena Udrea. Si astfel de "politicieni" sunt in toate partidele, pe tot esicherul politic.
De fapt s-au rotit destui dar au mai adus intre timp si sotiile, odraslele, rubedenii de tot felul, viitor frumos vor avea "alegatorii" in urmatorii ani.

Subtil ca-ntotdeauna...  ;) Daca tot afirmi ca sunt "pe tot esicherul politic", de ce nu ai pus alaturi de Udrea si pe Daniel Constantin, pe Relu Fenechiu sau pe Liviu Dragnea ? Cu toate astea iti dau dreptate cu privire la Udrea ... ar fi trebuit sa se retraga de tot din viata politica dupa esecul de la Locale.     

Shpeedy, cum apreciezi, de fapt, cat este un castig multumitor la noi? Intreb fiindca unii sunt multumiti sa aiba ce manca si unde dormi, altii vor si masina, destui si vila, una sau mai multe, iar o alta parte nu se multumesc nici cu milioane de euro in diverse conturi bancare sau valori imobile. Ca sunt praduite sau castigate prin munca si inteligenta nici nu mai conteaza...

Recunosc ca nu inteleg in ce context e intrebarea ta si de ce mi-o adresezi mie ? Nu cred ca ti-as putea da un raspuns concret la aceasta intrebare, pentru multele "aspecte" pe care foarte bine le-ai surprins si tu. Ca o parere personala, as putea adauga ca o concluzie la cele spuse de tine faptul ca raspunsul la intrebare depinde foarte mult de sistemul de valori al fiecaruia: pentru cei care au castigat usor, fara prea mare efort, mari sume de bani satisfactiile de pe urma celor achizitionate cu respectivii bani sunt efemere, de aici poate si nemultumirea lor si dorinta de a castiga in continuare. In acelasi timp, persoanele care au ajuns la aceleasi sume de bani, dar nu in 3 luni, ci in 5 ani si-si dau seama de efortul depus pentru asta, sunt in general mai chibzuite. Asta ca sa nu mai spunem si de ignoranta<>educatie / cultura<>incultura.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X