Autor Subiect: votul - politica  (Citit de 14694 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: votul - politica
« Răspuns #100 : 13.Dec.2012, 11:38:44 p.m. »
Consider tot un soi de  blocaj (să nu scriu infirmitate) mental(ă), obesiva raportare la Iliescu ...

Interesant... Si, "draga Dottore", tot "blocaj/infirmitate mentala" se poate considera si "obsesiva raportare" la ... Basescu ???

Cat priveste "Iliescu - element de decor", hai sa fim seriosi ... toata "clica" actuala USL ii este datoare "bunicutzei"...
Cam prin ce mecanism ascuns al logicii incerci sa ma faci sa-l vad pe Iliescu "nevinovat" (care la o adica are in spate 70% din Parlament) in comparatie cu Base (care are la ora actuala sub 20%) ???  

Nu dragilor. Alesii nostri sunt reprezentativi pentru noi, ca popor. Cat is ei de penali... la fel suntem si noi. Si probabil unul dintre motivele egoismului si a dezinteresului fata de semeni, de care dau dovada alesii nostri in activitatile lor, este faptul ca la nivelul votantilor trairile si actiunile is aceleasi (vezi colegul care se felicita ca nu e in tara asta sau pe cel care traieste cu impresia ca activitatea lui nu are legatura cu cine conduce tara asta, prin delimitarea lor de 'restu' fraierilor').

Daca la mine faceai referire cu remarca de mai sus, poate ca ar trebui sa te hotarasti ... in viziunea ta exprimata prin acest post, ar trebui sa-mi pese sau sa nu-mi pese de cine e la putere ?!?!

Scuze, Leutz, pentru noul "derapaj"...  :fluier:
« Ultima Modificare: 13.Dec.2012, 11:40:35 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #101 : 13.Dec.2012, 11:46:10 p.m. »
Interesant... Si, "draga Dottore", tot "blocaj/infirmitate mentala" se poate considera si "obsesiva raportare" la ... Basescu ???

Înclin să cred că influența iliesciană în viața economico-socială a României în ultimii 8 ani e sensibil mai mică decât cea băsistă.
Probabil tendința se va menține în următorii ani ...
 ;-)
« Ultima Modificare: 13.Dec.2012, 11:54:06 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #102 : 14.Dec.2012, 09:05:18 a.m. »
...mai draga suzuKICS...iti doresc ....la viitorele alegeri sa castigati cu 99.9 %...
S-a vazut anul asta dorinta poporului. De 3 ori au fost terfeliti basestii in voturi (locale, referendum si parlamentare). Cred ca sunt argumente concludente ca lumea, in marea lor majoritate si indiferent de zonele tarii, doreste ca acest GUVERNATORE ce se autointituleaza "sef al statului", sa-si vada de treaba lui si sa ne lase in pace. Fara "domnia" sa, azi am fi avut ce alegeri sa facem din 3-4-5 variante insa el, n-a facut altceva decat sa continuam referendumul inceput in vara votand cu un simplu DA sau NU. Nu au fost si alte alternative.

VREAU FEDERALIZAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..........

Pacat ca unii nici macar istoria denumirii localitatii de domiciliu nu o cunosc bine insa vor FEDERALIZARE: http://www.romanialibera.ro/actualitate/locale/denumirea-timisoarei-schingiuita-in-fel-si-chip-pe-site-ul-primariei-85261.html

Oare de ce nu ma mira faptul ca udemeristii sunt injurati la fiecare pas? Practicand curvasareala politica, nu si-au urmarit decat interesele proprii ale etniei: puterea si conducerea unui teritoriu ce NU le-au apartinut si nici nu le va apartine vreodata. Vor autonomie teritoriala, vor limba maghiara sa fie limba oficiala, ca bugetar nu te poti angaja in "tara celor trei scaune" decat daca stii si vorbesti limba maghiara, vor "FEDERALIZAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" etc.
De fapt si de drept uita ca intre aceste granite, Romania nu este altceva decat un stat unitar, national, independent si indivizibil si asa va ramane. Celor ce nu le convine, sa-si faca frumusel bagajul asa cum au facut-o si altii dupa care sa strige: "ura si la gara" sau "adio si-un praz verde".
Iar celor care sunt deja plecati, in ceea ce priveste politica romaneasca, le-as sugera sa priveasca in primul rand in ograda lor si apoi in cea a vecinului. Au parasit tara, si-au ales statutul de "mercenar" sau "bozgor" (om fara tara) asa ca ori pot sa taca ori sa doarma linistiti. In tara veti fi bine primiti oricand atata timp cat nu veti intinde coarda prea mult.
« Ultima Modificare: 14.Dec.2012, 09:15:15 a.m. de suzukisx4x4 »
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #103 : 14.Dec.2012, 09:18:31 a.m. »
Din logica ta sublima rezulta ca si antibasistii vor federalizarea, din moment ce ii cur-teaza acum pe unguri ca sa-i ia la guvernare...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline suzukisx4x4

• Full Member
« Răspuns #104 : 14.Dec.2012, 09:58:59 a.m. »
Din logica ta sublima rezulta ca si antibasistii vor federalizarea...
Facand abstractie de "subtila"-ti ironie, imi poti da un exemplu de antibasist care doreste UDMR-ul la guvernare ?
Si ca sa mai lamurim inca un lucru: discutiile sau sa le spunem negocieri, incepute cu mult inainte de aflarea rezultatelor alegerilor, nu au acelasi statut ca si dorinta de a se afla la guvernare. Si cum orice inceput are si un sfarsit, vom afla in curand si rezultatele acestor discutii care inca nu sunt finalizate.
Deocamdata discutiile s-au purtat pe revizuirea Constitutiei si nu stiu sa fi fost si alt subiect pe langa acesta.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline shpeedy

« Răspuns #105 : 14.Dec.2012, 10:14:37 a.m. »
This is gettin' so funny...  =))

S-a vazut anul asta dorinta poporului. De 3 ori au fost terfeliti basestii in voturi (locale, referendum si parlamentare). Cred ca sunt argumente concludente ca lumea, in marea lor majoritate si indiferent de zonele tarii, doreste ca acest GUVERNATORE ce se autointituleaza "sef al statului", sa-si vada de treaba lui si sa ne lase in pace.

Draga Laurentiu (imi dai voie sa-ti spun asa ?!), totusi cum iti explici ca, desi ati avut ... pardon ... USL A avut de partea lui fabrica de media a lui Voiculescu, Vantu si Ghita, la care au anexat si televiziunea nationala PLUS mare parte din presa scrisa PLUS fraudele facute in TR/MH/samd, totusi nu ati ... pardon ... nu AU reusit detronarea unui SINGUR om ??? Logic vorbind, cam cum e treaba cu majoritatea asta de care spui tu ???

Oare de ce nu ma mira faptul ca udemeristii sunt injurati la fiecare pas? Practicand curvasareala politica, nu si-au urmarit decat interesele proprii ale etniei: puterea si conducerea unui teritoriu ce NU le-au apartinut si nici nu le va apartine vreodata. Vor autonomie teritoriala, vor limba maghiara sa fie limba oficiala, ca bugetar nu te poti angaja in "tara celor trei scaune" decat daca stii si vorbesti limba maghiara, vor "FEDERALIZAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" etc.
De fapt si de drept uita ca intre aceste granite, Romania nu este altceva decat un stat unitar, national, independent si indivizibil si asa va ramane. Celor ce nu le convine, sa-si faca frumusel bagajul asa cum au facut-o si altii dupa care sa strige: "ura si la gara" sau "adio si-un praz verde".
Iar celor care sunt deja plecati, in ceea ce priveste politica romaneasca, le-as sugera sa priveasca in primul rand in ograda lor si apoi in cea a vecinului. Au parasit tara, si-au ales statutul de "mercenar" sau "bozgor" (om fara tara) asa ca ori pot sa taca ori sa doarma linistiti. In tara veti fi bine primiti oricand atata timp cat nu veti intinde coarda prea mult.

Te-ai gandit poate ca unicul motiv pentru care ungurii vor autonomie este ca - desi se considera romani - vor sa traiasca si ei asa cum se traieste in Ungaria (sau ma rog cum se traia, ca nici p'acolo nu sunt prea roze lucrurile acuma). Cand vezi ca se poate trai bine la nici 400 km, tu nu ai vrea sa faci la fel ??? Crezi ca daca Romania se ridica la un nivel comparabil cu Ungaria si am fi fost si unii si altii in Schengen, ar mai fi vrut autonomie ??? Io ma cam indoiesc...

Ca o parere personala, consider ca ar trebui separat UDMR-ul de Ungurime: UDMR-ul e la fel de rupt de oamenii pe care ar trebui sa-i reprezinte ca si noi, romanii, in conditiile in care - din lipsa de alternative reale - electoratul lor este pur-si-simplu captiv unei singure optiuni politice.

PS: in curand cred c-o sa se faca liniste si p'acilea...
« Ultima Modificare: 14.Dec.2012, 10:19:08 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline M_TM

« Răspuns #106 : 14.Dec.2012, 10:56:11 a.m. »
http://rw.mailagent.ro/index.php?module=newsletterpreview&msgid=20121214074712b415fcd165ff52ff15ccdc59759676e8
..creator de opinie la a3.....e pe chipul si asemanarea si placul varanului.....(e un site dedicat tzeparilor)
hihi...ia uite unde era ascus istoricul.... :-))  inca unul.... =))
..laurentiu...te de de gol stilul...incearca sa fi mai subtil...sau mai .....poti?... :-?....hai ca daca te fortezi un pic reusesti...
LE..si ca sa priceapa pana si... orice ..doar sa scap de umbra rusiei....acum cred ca se intelege....
« Ultima Modificare: 14.Dec.2012, 11:02:23 a.m. de M_TM »

Offline suzukisx4x4

• Full Member
« Răspuns #107 : 14.Dec.2012, 12:33:01 p.m. »
PS: in curand cred c-o sa se faca liniste si p'acilea...
 :D O fi asta "democratia" pe care cu atata ravna o invoci? E ceva tipic basist sau basescian (cum doresti s-o iei) si in deplina concordanta cu actiunea Marlanicai Macovei in momentul cand plimba papagalul pe curtea parlamentului european. ;)

P.S. Nu-ti convine aici? Nu te tine nimeni cu forta aici in tara. Portile iti sunt deschise si nu te mai chinui la a sari gardul.  ;)

incearca sa fi mai subtil...
Saracul Vanghelie, I(n)gas, Fune(b)riu, Blaga, EBA si altii ca ei isi gasesc colegi cam pe oriunde.  ;)
« Ultima Modificare: 14.Dec.2012, 01:00:41 p.m. de suzukisx4x4 »
Albert Einstein

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #108 : 14.Dec.2012, 01:14:08 p.m. »
imi poti da un exemplu de antibasist care doreste UDMR-ul la guvernare ?

Da, capii actualei puteri, care au nevoie de 2/3 la vot ca sa schimbe constitutia. Si pentru aceasta, sunt dispusi sa se faca frate cu >:) pe care-l invoci.

Voi posta in continuare PM-ul pe care i l-am trimis lui @Laurentiu, dupa o luna de la disparitia lui dupa forumul nostru. Sper sa nu se supere ca am facut-o.

Draga @Laurentiu,

Sper sa-ti parvina mesajul acesta.

E o luna de cand te-ai autoexilat de pe site.
Te-ai angajat intr-o disputa pe motive politice de tipul celor care se pot gasi pe toate "comment"urile articolelor din jurnalele online.

Vroiam sa-ti zic ca m-au mancat buricele degetelor de multe ori sa scriu ca fie esti:
-activist implicat politic;
-neinformat;
-credul;
-disperat;

Forumul are nevoie de expertiza ta tehnica si chiar experienta ta de viata, dar , precum ti-am mai zis o data in trecut, trebuie sa-ti cenzurezi "pasiunea".  Nu merita respectivii politicieni sa-ti faci nervi pentru ei. Chiar daca crezi in ei. Nici chiar atacurile la persoana de pe site nu merita sa te indispuna. Poti trece elegant peste ele.

Deci, chiar daca ti-ai "uitat" parola de intrare in forum, iti poti face un cont nou si reveni printre noi. Colegii tai. Care ti-au tinut pumnii cand ai avut probleme de sanatate si ai rugat o ruda sa ne tina la curent cu starea sanatatii tale.

Cu stima,

@gabineg

Eu cred ca mi-ai urmat sfatul...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ASZ

« Răspuns #109 : 14.Dec.2012, 03:45:11 p.m. »
Ar fi foarte multe de spus, insa eu cred ca cel mai bine este sa recitim aceste opinii exprimate de voi, peste cca 5-10 ani .... si sper din toata inima sa nu o faceti rusinati ... si sa nu ajungeti la aceeasi parere ca si in cazul celor 22 de ani trecuti: suntem prostiti in fel si chip ... iar noua ne arde de capra vecinului, de lozinci (Nu ne vindem tara ... asa o fi ... insa dupa ani buni am constatat ca am .. dat-o gratis .. adica pe spaga... care nu ne-a umflat buzunarele noastre ci ale celora care gestionau bunul "comun"), etc.
Si vad ca totusi unii mai sperati si credeti ca unii sau alti alesi sunt mai buni ... mai corecti ... si ca vor face o gramada de lucruri bune pt. tara asta ...