0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@sxtelu, ca o completare la postarea ta as adauga: S-a comentat prin presa despre culoarea albastra a tricoului lui TB. Au omis insa cate ceva si anume:AlbastruEfecte psihologice: dă senzaţia de linişte, calm, reverie, stimulează concentrarea, seriozitate, tendinţă spre evocare, îngăduinţă, nostalgie, distanţă, infinit şi meditaţii. În cantitate mare poate provoca depresie.Semnificaţia psihologică şi rezonanţă afectivă: se caracterizează prin profunzimea trăirilor şi sentimentelor. Este caracteristic pentru tipul concentric, pasiv, senzitiv, perceptiv, unificativ,. Exprimă linişte, satisfacţie, tandreţe, iubire şi afecţiune.
Neinspirata alegere a "figuratiei" emisiunii (inca se transmite..............)Am fost ferm convins ca ala din public din spatele lu' T. Referendescu e Adrian Nastase !!!
Adi este în spate doar fiindcă e politicos ...
cica in toamna erau oricum alegeri prezidentiale.. am auzit gresit?
cred ca totusi avem o problema... "...nu conteaza cine si ce voteaza...ci doar cine numara voturile..."
...apare doar în tinută sport si cu tricoul bleu - albastru (mă rog!) si că încearcă să transmită un mesaj subliminal si prin tinută... ???