Autor Subiect: votul - politica  (Citit de 14703 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: votul - politica
« Răspuns #10 : 23.Iul.2012, 10:01:54 p.m. »
@sxtelu, ca o completare la postarea ta as adauga:
S-a comentat prin presa despre culoarea albastra a tricoului lui TB.  Au omis insa cate ceva si anume:

Albastru
Efecte psihologice: dă senzaţia de linişte, calm, reverie, stimulează concentrarea, seriozitate, tendinţă spre evocare, îngăduinţă, nostalgie, distanţă, infinit şi meditaţii. În cantitate mare poate provoca depresie.
Semnificaţia psihologică şi rezonanţă afectivă: se caracterizează prin profunzimea trăirilor şi sentimentelor. Este caracteristic pentru tipul concentric, pasiv, senzitiv, perceptiv, unificativ,. Exprimă linişte, satisfacţie, tandreţe, iubire şi afecţiune.
Ignis 1.3 GLX+

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #11 : 23.Iul.2012, 10:26:16 p.m. »
@sxtelu, ca o completare la postarea ta as adauga:
S-a comentat prin presa despre culoarea albastra a tricoului lui TB.  Au omis insa cate ceva si anume:

Albastru
Efecte psihologice: dă senzaţia de linişte, calm, reverie, stimulează concentrarea, seriozitate, tendinţă spre evocare, îngăduinţă, nostalgie, distanţă, infinit şi meditaţii. În cantitate mare poate provoca depresie.
Semnificaţia psihologică şi rezonanţă afectivă: se caracterizează prin profunzimea trăirilor şi sentimentelor. Este caracteristic pentru tipul concentric, pasiv, senzitiv, perceptiv, unificativ,. Exprimă linişte, satisfacţie, tandreţe, iubire şi afecţiune.

Mintea mea simplă ca un motor de Pobeda nu putea desluși toate aceste nuanțe însă mi-a fost clar că nu este întâmplător faptul că apare doar în ținută sport și cu tricoul bleu - albastru (mă rog!) și că încearcă să transmită un mesaj subliminal și prin ținută...
Instinctiv, dacă aș fi fost unul din adversarii lui și aș fi încercat să transmit mesaje prin media vizuală, aș fi adoptat obligatoriu aceeași culoare, eventual la o ținută ceva mai aproape de „business casual” ... o cămașă, ceva. Probabil asta ar fi creat o oarecare confuzie în subconștientul receptorilor încât să nu mai fie siguri de emitentul mesajului ce se mulează pe așteptările proprii... Îi trimit mail lui Aleodor Manole să mă lămurească !
Revenind la lucruri de toată jena, eram convins că va reevalua situația și strategia însă mă așteptam s-o facă în a doua parte a săptămânii, solicitând rumânlor să nu participe la vot. El și-a însușit misiunea imposibilă dar agenturili și sistemul ticăloșit nu pot fi învinse decât prin boicotarea referendumului.
Urmează denunțul furtului și prin soft, nu ne va spune despre ce firmă e vorba deoarece este un fin diplomat dar directorul icsulică va trebui să-și dea imediat demisia !
Nici nu-și dă silința să inventeze altceva ... o fi atât de idioată nația asta ???
« Ultima Modificare: 23.Iul.2012, 10:34:37 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #12 : 23.Iul.2012, 10:38:11 p.m. »

Neinspirata alegere a "figuratiei" emisiunii (inca se transmite..............)Am fost ferm convins ca ala din public din spatele lu' T. Referendescu e Adrian Nastase !!!

Există șansa istorică să redevină vecini de ... cabinet măcar, înțeleg că au mai fost vecini în nu știu ce vilă de protocol - adică pe banii noștri, că ei sunt necăjiți.
Adi este în spate doar fiindcă e politicos ...
« Ultima Modificare: 23.Iul.2012, 10:41:51 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 23.Iul.2012, 10:49:30 p.m. »
Adi este în spate doar fiindcă e politicos ...

Cand nu e in public, sta in fata?  :D

Offline miocrl

« Răspuns #14 : 23.Iul.2012, 11:24:36 p.m. »
cica in toamna erau oricum alegeri prezidentiale.. am auzit gresit?

apoi amu de ce tre sa mai cheltuim banii tarii ca sa ne alegem anticipat.. unde a stat atatia ani.. mai poate sta 2 luni nu?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 23.Iul.2012, 11:27:50 p.m. »

la americani, nu la noi...    :D

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 24.Iul.2012, 09:26:42 a.m. »
cred ca totusi avem o problema... :-/
"...nu conteaza cine si ce voteaza...ci doar cine numara voturile..."
Exista OBSERVATORI din fiecare partid in fiecare sectie de vot insa daca PDLul doreste BOICOTAREA referendumului, reprezentantii pdlisti nu se vor mai prezenta in comisii.
INTREBARE: daca PDLul impreuna cu seful LOR sint atit de curati politic, administrativ si financiar, de ce nu doresc o participare de 100% e electoratului ?  Un cistig la "masa verde" da loc la multe suspiciuni.

...apare doar în tinută sport si cu tricoul bleu - albastru (mă rog!) si că încearcă să transmită un mesaj subliminal si prin tinută... ???
Aiurea. Are doar un singur schimb de haine ca pe restul le-a sigilat in biroul de la Cotroceni.  :)

In Romania, alegerile prezintiale erau programate in noiembrie-decembrie 2014.
Anul asta si alegeri parlamentare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #17 : 24.Iul.2012, 10:08:01 a.m. »
aha.. deci auzisem gresit.

Offline eddie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #18 : 24.Iul.2012, 12:26:20 p.m. »
Un senior editor vrea să zambim. Mie mi-a plăcut, sper că şi vouă.
“La modă sunt sondajele despre referendum.
Exemplul 1. USL comandă un sondaj.Întrebare: Vă veţi prezenta la vot pe 29 iulie?
Răspuns:
MDA-97,3245678%
DA, DAR PE 28 IULIE-3-4%
DEOCAMDATĂ NU-0,0%
Exemplul 2. PDL comandă un sondaj.Întrebare:Câţi veţi participa la vot pe 29 iulie?
Răspuns:
CÂŢI ORDONAŢI-100%
MAI MULŢI-7%(plus comision)
SUFICIENT DE PUŢINI-112,3% “
« Ultima Modificare: 24.Iul.2012, 12:50:07 p.m. de eddie »
Suzuki SX4 Navi 1,6 120 C.P.-2012
Opel Insignia 2.0 CDTI 130 C.P.-2011

Offline M_TM

« Răspuns #19 : 24.Aug.2012, 03:07:53 p.m. »
 =))...hihihi....fratilor...aici e loc pentru continuarea discutiilor despre "TARA IN CARE......................... >:D<