Autor Subiect: votul - politica  (Citit de 14691 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

votul - politica
« : 22.Iul.2012, 11:06:04 p.m. »
Vot vot vot...

De ceva timp nu ma uit la TV.. refuz sa receptionez orice informatie politica.(Oare e timpul sa plec din tara?)

Apai mai oameni buni eu acu' daca ma duc la vot.. ce oi face acolo? Daca il votez pe un actual X cica nu schimb nimic. daca il votez pe un altul Y cica e schimbarea... (din punctul meu de vedere e vorba de ingrosatul buzunarelor de la X la Y).. schimbarea..  ce schimbare? cei ce erau cu X aproape toti sau o mare majoritate vor migra spre puterea politica Y ca sunt obisnuiti sa isi ingroase buzunarele si fac orice pt asta. Astea dupa ce se decide daca e de vot sau ba.(Oare e timpul sa ma bag in politica?)
Mis tare dezorientat.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: votul - politica
« Răspuns #1 : 23.Iul.2012, 09:56:45 a.m. »
Ai putea :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 23.Iul.2012, 10:37:04 a.m. »
Daca il votez pe un actual X cica nu schimb nimic. daca il votez pe un altul Y cica e schimbarea...
Din fericire, acum nu ai de ales pe nimeni ci doar sa-ti spui parerea daca esti sau nu de acord cu debarcarea de la conducerea tarii a lui bASESCU.

Votezi DA, T.B. pleca; votezi NU, T.B. ramine pe tronul tarii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danker

« Răspuns #3 : 23.Iul.2012, 10:40:07 a.m. »
-Aoleoooooooo........ ce topic este aici, nici nu vreau sa ma gandesc, deja arde ( cred ca de la festila democratiei )  :-?
« Ultima Modificare: 23.Iul.2012, 10:43:49 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #4 : 23.Iul.2012, 06:00:48 p.m. »
Fiind un forum al posesorilor de masini japoneze la finalul referendumului, dupa aflarea rezultatului, sustinatorii uneia dintre tabere isi vor face seppuku iar cei din cealalta tabara, imediat harakiri.
Asta deoarece fiecare va constata ca de fapt trebuiau sa voteze invers.
 Apoi vor intelege cu totii ca mai sunt necesari inca ceva ani sa afle ca au fost excelent manipulati, profesionist. De catre cine?? ...aici sunt in impas asa ca mi-am luat un tanto. :P
Ignis 1.3 GLX+

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #5 : 23.Iul.2012, 06:13:08 p.m. »
Apropos de trimiterile la chestii nipone, inteligenții care au decretat că „vara asta se poartă alb” că ei sunt puri, alea-alea și că este culoarea banderolelor purtate la grevă japoneză trebuiau să știe că albul este și culoarea de doliu în Japonia ...
Igaș știa desigur acest aspect dar ca orice intelectual de marcă e introvertit ...

« Ultima Modificare: 23.Iul.2012, 06:27:22 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 23.Iul.2012, 06:58:24 p.m. »
-Aoleoooooooo........ ce topic este aici, nici nu vreau sa ma gandesc, deja arde ( cred ca de la festila democratiei )  :-?

Ai cam lipsit de pe forum, topicul asta e mic copil pe langa cel cu tara noastra  :)

Offline M_TM

« Răspuns #7 : 23.Iul.2012, 07:07:23 p.m. »
...da...o sa merg la vot...
cred ca totusi avem o problema... :-/
"...nu conteaza cine si ce voteaza...ci doar cine numara voturile..."
Bibliografie...Stalin...vorbe celebre...
sau:
"..ai lor au furat mai mult ca ai nostrii"
..Ponta
 :dknw:

Offline macmat

« Răspuns #8 : 23.Iul.2012, 09:43:18 p.m. »

Neinspirata alegere a "figuratiei" emisiunii (inca se transmite..............)Am fost ferm convins ca ala din public din spatele lu' T. Referendescu e Adrian Nastase !!!

Offline macmat

« Răspuns #9 : 23.Iul.2012, 10:00:21 p.m. »

Am avut dreptate!!!!!! L-au ginit si ei la pauza si l-au trimis la locul lui!!!!!!!