Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115105 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zambru

Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #840 : 23.Dec.2021, 03:43:08 p.m. »
Pentru posesorii de S Cross, exista HDC la aceasta masina?
  • Suzuki Ignis

Offline toma

« Răspuns #841 : 23.Dec.2021, 03:57:07 p.m. »
Doar la cele cu AllGrip.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: zambru

Offline teutzue

« Răspuns #842 : 23.Dec.2021, 04:14:34 p.m. »
Ai idee daca toate modelele cu AllGrip au HDC?
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Hoinar

« Răspuns #843 : 23.Dec.2021, 04:40:45 p.m. »
A mea nu are, dar sincer nici nu am nevoie de HDC ... eu personal ... adica cand cobor si am LOCK activat + combinatia de regenerare electrica tine foarte bine masina infranata si daca mai este nevoie mai ajut si eu usor din frana.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline zambru

« Răspuns #844 : 23.Dec.2021, 04:49:03 p.m. »
Pe site-ul Suzuki in urma configurarii S Cross la sistemele de siguranta HDC nu apare la nici o versiune, spre deosebire de Vitara.
  • Suzuki Ignis

Offline Myhay

« Răspuns #845 : 23.Dec.2021, 05:35:42 p.m. »
A mea nu are, dar sincer nici nu am nevoie de HDC ... eu personal ... adica cand cobor si am LOCK activat + combinatia de regenerare electrica tine foarte bine masina infranata si daca mai este nevoie mai ajut si eu usor din frana.

Incearca pante mai abrupte si o sa vezi ca ai avea nevoie. Asa nici eu nu simt nevoia de HDC cand intru in pasajul Victoriei , sincer..... dar am simtit nevoia in situatiile relatate mai devreme in celelalte topic-uri. Bine.... daca nu aveam HDC asta era...nu murea nimeni tot imi vedeam de drum nu este un must-have dar daca dispun de el nu pot spune ca nu este un plus si ca este degeaba sau ca nu am nevoie - referindu-ma la situatiile stricte unde cobori pante cu inclinatie mare pe distante lungi. Pe de alta parte , cand am luat masina nu m-am gandit o clipa la HDC si nici la Hill hold macar desi asta din urma este mai necesar decat HDC si daca nu avea deloc tot cumparam masina pentru mine nu a fost o conditie sau necesitate. Zic doar ca HDC este folositor si este nevoie de el in anumite situatii mai.... abrupte
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: enicky, zambru

Offline Hoinar

« Răspuns #846 : 23.Dec.2021, 07:53:10 p.m. »
Eu vorbesc de utilizare in off road ... in zone cu noroi si zapada ... chiar nu am nevoie ... cu HDC nu ai ce cauta in oras, decat daca vrei sa iti transformi colegii din trafic in oameni credinciosi si simti nevoia sa auzi de dumnezei si toti sfintii ...
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline enicky

« Răspuns #847 : 23.Dec.2021, 07:58:41 p.m. »
Pe site-ul Suzuki in urma configurarii S Cross la sistemele de siguranta HDC nu apare la nici o versiune, spre deosebire de Vitara.
    S-Cross nu are HDC, dar mai bine vezi in clipul de mai inainte la secunda 38, cand apare bordul.
Oricum, a mea este Allgrip si nu are din pacate functia asta. Dar are in schimb asistenta la plecarea din rampa, pe care n-am observat sa fie mentionata pe undeva(sau mi-a scapat mie).
   "Zic doar ca HDC este folositor si este nevoie de el in anumite situatii mai.... abrupte" Sustin !

P.S. Acum daca nu-l ai si nu stii ce face, nu-i simti lipsa, dar cand il folosesti pe Vitara, ii cam duci dorul pe S-Cross. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Myhay, zambru

Offline Myhay

« Răspuns #848 : 23.Dec.2021, 08:01:51 p.m. »
Am inteles si stiu asta. Asa am zis si eu dar uite ca se intampla odata la nu stiu cati ani sa nimeresti intamplator in zone de genul. Si nu trebuie neaparat sa fie zona cu noroi , zapada. Poate fi drum de tara , forestier amenajat uscat vara sa zicem cu inclinatie mare. Asta nu se incadreaza la off road.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline zambru

« Răspuns #849 : 23.Dec.2021, 08:39:55 p.m. »
Ok, ca si concluzie inteleg ca functia HDC nu este prezenta pe noul S Cross, de altfel nu este nici pe SX4 S Cross, dar este in schimb pe Vitara.
Acum, pentru posesorii de Vitara, HDC se poate folosi si la mersul inapoi?
  • Suzuki Ignis