Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115124 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #780 : 13.Dec.2013, 07:10:43 p.m. »
Stiti cum e: vreau o masina"mare" la interior,micuta la exterior, cu garda"maricica" si cu un minim decent de confort! Daca se poate sa fie si pretul sa fie decent sau cel putin sa am o posibilitate decenta/reala de finantare , ar fi minunat, nu-i asa?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #781 : 13.Dec.2013, 07:13:44 p.m. »
Pana acum am SX4 s-a"aliniat"la aceste cerinte. Dar actualul S-Cross(ca sa fim on-topic) e pe "dinafara"!

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #782 : 13.Dec.2013, 07:23:28 p.m. »
Stiti care e de fapt marea hiba a lui SX4? Piesele! Si cred ca noul S-Cross nu face exceptie! E foarte fiabil Suzuki in general! Prin comparatie cu alte masini, bineinteles! Am asteptat o luna si jumatate, aproape doua, sa-mi vina niste piese din Japonia, via Ungaria. Daca ar fi si proasta n-ar mai lua-o nimeni! EI au "noroc"ca au facut o masina buna!   Aaaa...si ca l-au luat pe Giugiaro ca designer! Pana acum! Ca noul S-Cross are o fata cam"bosumflata", in orice caz nu seamana cu un italian voios! Nici Macar cu un japonez incruntat! Nu are personalitate!

Offline coby

« Răspuns #783 : 14.Dec.2013, 08:52:02 a.m. »
Arata ca naiba S-Cross-ul asta ( parerea mea) ; pretul e exorbitant fata de SX4 - is curios cine il considera "atractiv" ?!
auto si moto

Offline shpeedy

« Răspuns #784 : 14.Dec.2013, 09:27:03 a.m. »
Oare daca n-ar fi avut in numele modelului 'SX4' si ar fi fost prezentat ca un model de sine statator, un break compact supra-inaltat, cum ar fi fost acum privit/evaluat ?

Cu riscul de a ma repeta, Suzuki a facut o greseala cand l-a prezentat ca o evolutie a SX4-ului, evolutie la nivelul portbagajului, a dotarilor si materialelor folosite, dar cu un regres la nivelul aptitudinilor in afara asfaltului, si fara nimic revolutionar la nivelul motorizarilor.

Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Daniel42

« Răspuns #785 : 14.Dec.2013, 02:32:53 p.m. »
Parerea mea este ca , putea sa fie prezentat sub orice forma de model ca , tot omul se uita prima data la pret si apoi la ce este oferit de producator in comparatie cu altceva echipat la fel . ;) Acuma bine ca sunt si unii maniaci care tin mortis la o marca pentru ca sunt mari fani cu toate ca , cumpara ceva minim la pret mare . Poate nu-si dau seama sau nu cunosc . Dar sunt destui de putini .  :-? Credeti ca , ideea de pret decent si rulaj mare la vinzari le strica ? Eu unul nu cred . Insa sunt ferm convins ca , cei ce au stabilit preturile pentru noi nu se bazeaza deloc pe cumparatorul roman .  :D Se vind cite se pot si cu asta basta , nu prezentam interes mare . :dknw: Le dorim bafta la vinzari in alte meleaguri . Dar sa nu uite ca prin 2014 -2015 o sa apara niste concurente serioase germane si de alte neamuri prezentate deja ca prototipuri pe la tirgurile auto .  :-? Pina atunci banii se string dar, sa vedem catre ce se indreapta .
« Ultima Modificare: 14.Dec.2013, 02:35:02 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline xim

« Răspuns #786 : 15.Dec.2013, 12:48:57 p.m. »
Parerea mea este ca , putea sa fie prezentat sub orice forma de model ca , tot omul se uita prima data la pret si apoi la ce este oferit de producator in comparatie cu altceva echipat la fel . ;)

:good: cred ca aici ai punctat foarte bine, majoritatea clientilor de sx4 au cautat un best-buy, o alternativa mai ieftina pentru o masina mai inaltuta si cu 4x4 daca se poate, deci pretul a fost un criteriu f. important
NU stiu de ce ne-am asteptat sa fie foarte ieftin noul S-cross (ca mai bine ii lasau numele asa), poate sa nu ne placa cum arata, asta este componenta subiectiva, dar daca il pui pe hartie pe langa un QQ sau ASX, la motorizari si dotari asemanatoare, sigur va fi mai jos cu 2-3mii de euro.

In ce priveste combinatia de nume sx4-s-cross, cred ca s-a mizat pe popularitatea numeluli sx4, lucru partial castigator.  La mine in "targ" (aprox. 150mii loc.) modelul sx4 il poti numara pe degete, iar reprezentantele din Cluj si Baia Mare s-au inchis anul acesta.

Suzuki este un paradox in cea ce priveste pret/volum de vanzari, in Romania nu este o marca de volum, a ramas in continuare o masina pentru "cunoscatori".
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #787 : 16.Dec.2013, 10:43:30 p.m. »
vorba lui @xim...  pour le coneseurs...  de data asta de limba italiana...   :)

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #788 : 02.Ian.2014, 02:54:02 p.m. »
La multi ani!

Cum e cu condusul motorului cu aspiratie legat la o transmisie cvt?

Am observant ca la 105 km/h, in cazul meu, sta la 1700 rpm cand merg pe autostrada.
QQ  1.6 CVT   360

Offline shpeedy

« Răspuns #789 : 02.Ian.2014, 06:29:27 p.m. »
Am observant ca la 105 km/h, in cazul meu, sta la 1700 rpm cand merg pe autostrada.

Pai daca in turatia asta a considerat calculatorul cutiei ca trebuie sa tina motorul pentru un consum optim...

CVT can provide better fuel economy than other transmissions by enabling the engine to run at its most efficient revolutions per minute (RPM) for a range of vehicle speeds.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X