Se aprinsese o scanteie mica pentru noul SCross, apoi am vazut ca tre sa apara si noul QQ. Am zis sa mai astept cateva luni, poate se merita asteptarea. Dezamagire mare, nu are cutie automata pe benzina!
Partea mai urata este ca ma aflu intr-o tara unde guvernul adauga taxe bazate pe nivelul de CO2, la masinile noi. Vechiul QQ avea 7000 euro in plus si preferam sa astept noul SCross care are doar 3600 euro extra preferand ca restul 3400 ds ii directionez catre ceva optiuni sau sa imi ramana in buzunar.
Am cateva modele care imi plac, dar nivelul de CO2 imi sufoca buzunarul si nu concep sa dau altora banii, ca sa ii investeasca ei in mai stiu eu ce.
Revenind la SCross, am mai fost azi la un dealer si am avut o mica discutie in timp ce priveam masina. Noua masina trebuie sa aiba, obligatoriu, faruri xenon si LED DLR. Aici singura versiune care are xenon este ce de top, dar mai contine si scaune de piele, trapa panoramica si uratul design cu consola touchscreen. I-am batut un apropo dealerului ca in alte tari exista si versiuni fara trapa, piele si LCD 7" care s-ar incadra intr-un pret mai bun pentru mine . A zis ca nu poate aduce asa ceva.