Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115130 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #700 : 09.Nov.2013, 10:37:11 a.m. »
Stie cineva ce crossover-e se vor mai lansa anul viitor?  :D

Cred ca risti sa intri intr-o competitie din care sigur iesi "pierzator" ... daca nu ai vreo slabiciune pentru o marca anume, atunci cu banul in buzunar te duci la 3,4 producatori si negociezi cele mai bun pret la momentul respectiv, caci sa fim seriosi ... asa cum designul exterior devine unitar, nici in ce priveste dotarile nu sunt diferente mari cu exceptia catorva gadgeturi

Daca tot te uiti la QQ de ce sa nu mergi pe modelul care inca este in productie, teoretic ar trebui sa vina la un pret bun ca sa faca loc celui nou?

... sau poate sunt eu prea pragmatic?
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #701 : 09.Nov.2013, 01:15:42 p.m. »
Deloc, good point :-)

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #702 : 09.Nov.2013, 09:15:48 p.m. »
Se aprinsese o scanteie mica pentru noul SCross, apoi am vazut ca tre sa apara si noul QQ. Am zis sa mai astept cateva luni, poate se merita asteptarea. Dezamagire mare, nu are cutie automata pe benzina!
Partea mai urata este ca ma aflu intr-o tara unde guvernul adauga taxe bazate pe nivelul de CO2, la masinile noi. Vechiul QQ avea 7000 euro in plus si preferam sa astept noul SCross care are doar 3600 euro extra preferand ca restul  3400 ds ii directionez catre ceva optiuni sau sa imi ramana in buzunar.
Am cateva modele care imi plac, dar nivelul de CO2 imi sufoca buzunarul si nu concep sa dau altora banii, ca sa ii investeasca ei in mai stiu eu ce.
Revenind la SCross, am mai fost azi la un dealer si am avut o mica discutie in timp ce priveam masina. Noua masina trebuie sa aiba, obligatoriu, faruri xenon si LED DLR. Aici singura versiune care are xenon este ce de top, dar mai contine si scaune de piele, trapa panoramica si uratul design cu consola touchscreen. I-am batut un apropo dealerului ca in alte tari exista si versiuni fara  trapa, piele si LCD 7" care s-ar incadra intr-un pret mai bun pentru mine . A zis ca nu poate aduce asa ceva.
QQ  1.6 CVT   360

Offline B90SWT

• Full Member
« Răspuns #703 : 10.Nov.2013, 01:22:57 a.m. »
Stie cineva ce fel de consola este la versiunea cu touchscreen?
Sunt putin confuz.  Varianta 1 este in brosura si varianta 2 este de pe internet (poze).
QQ  1.6 CVT   360

Offline Laurentiu

« Răspuns #704 : 10.Nov.2013, 10:44:42 a.m. »
Revenind la SCross, am mai fost azi la un dealer si am avut o mica discutie in timp ce priveam masina.
N-ai fost curios si de tipul de freon cu care se incarca instalatia de aer conditionat ?  :) O simpla incarcare te scoate din 1.200 lei (de 12 ori mai mult decit la un SX4). Nu vreau sa ma gindesc la consumabile si la piesele de schimb.
« Ultima Modificare: 10.Nov.2013, 10:46:36 a.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #705 : 10.Nov.2013, 11:35:03 a.m. »
Foarte bine punctat acest aspect. Pe langa freonul in sine e vorba si de instalatia de umplere folsita, instalatie ce din cate am inteles costa si ea vreo 5.000 de euro. In acest caz nu cred ca multe serviceuri vor da navala sa o achizitioneze prea curand.

Din pacate in ultimul timp tot mai multe masini vin cu acest nou tip de freon, HFO1234yf. Doar Mercedes refuza sa-l introduca, sa vedem cu ce rezultate pe termen lung. E o adevarata poveste pe aceasta tema la nivel european.

Noul S-Cross vine cu acest tip de freon, dovada in poza de mai jos.   :(

Offline B90SWT

• Full Member
« Răspuns #706 : 10.Nov.2013, 01:52:54 p.m. »
Nu m-am gandit niciodata la acest aspect. La Swiftul meu nu l-am incarcat niciodata. Nici nu stiam ca ar trebuiincarcat :)
QQ  1.6 CVT   360

Offline B90SWT

• Full Member
« Răspuns #707 : 10.Nov.2013, 02:15:03 p.m. »
De ce sunt masinile mai ieftine la germani? Nu  ma refer aici la dealerii suzuki.   http://home.mobile.de/PIFAFAHRZEUGE#des_185380444
QQ  1.6 CVT   360

Offline roberto

« Răspuns #708 : 10.Nov.2013, 02:31:51 p.m. »
Acelasi model in RO este 16300E. Tine insa cont ca in DE TVA-ul este 19%.
« Ultima Modificare: 10.Nov.2013, 02:58:20 p.m. de roberto »
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #709 : 10.Nov.2013, 02:52:19 p.m. »
De ce sunt masinile mai ieftine la germani? Nu  ma refer aici la dealerii suzuki.   http://home.mobile.de/PIFAFAHRZEUGE#des_185380444

acele masini sunt "re-importuri" din alte tari ale uniunii europene...