Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115151 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #640 : 23.Oct.2013, 06:34:20 p.m. »
din ultima serie de teste a obtinut nota generala cea mai mare    :clap:

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #641 : 24.Oct.2013, 04:44:02 p.m. »
 Viata este nepretuita! Am trecut print'un accident (cu airbag-uri sarite...etc...). Dar oare merita o"stea" 6000 euro? Pana la urma conteaza KARMA (sau"Ce-o vrea Dumnezeu?")
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline Daniel42

« Răspuns #642 : 24.Oct.2013, 07:28:35 p.m. »
In ce priveste norocul fiecaruia  sunt multe de comentat . In ce priveste sistemele de siguranta si punctajul obtinut nu este un lucru rau . Ce este deosebit de rau este faptul ca , la proiectarea masinii si stabilirea preturilor de productie , cei de la butoane nu au stabilit si o marja de pret la vinzare pe diferite piete de desfacere astfel incit sa obtina profit dar , sa-i dea posibilitatea cumparatorului in functie de tara respectiva si salariile de acolo , sa si-o poata permite  . Altfel o sa umple stocurile si se uita la ele . O chestie aiurea total sa urci un pret cu 6-7 mii de euro numai pentru ca este o masina noua ca productie si cu mici modificari . Singurul de luat in seama portbagajul dupa parerea mea . In rest nu mare lucru .  :-? Vad ca dintre cei ce au dat piept cu noua masina la teste , nu sunt multe laudabile . :)
« Ultima Modificare: 24.Oct.2013, 07:30:55 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline boga81

« Răspuns #643 : 25.Oct.2013, 04:01:40 p.m. »
A aparut primul test in ams cu S-Cross benzina CVT: "Sigur, cutia e putin zgomotoasa in timpul accelerarilor mai viguroase, dar acesta e un tribut mic platit economiei de carburant, consumul mediu inregistrat de noi fiind in jur 6.5"
Nimic altceva de rau legat de cutie... in schimb, numai de lauda pentru sistemul de tractiune integrala AllGrip: "in modul Sport, de altfel cel mai placut pentru o deplasare rapida, regimul de lucru al cutiei se schimba, intregul ansamblu motor, cutie, tractiune fiind parca mai prezent, mai incordat pentru un sprint rapid"
concluzia: "Un model corect intr-o mare de ... fitze"
Bun
Mie tot nu mi-a placut CVT-ul
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #644 : 28.Oct.2013, 11:54:29 p.m. »
Chiar daca eu nu inteleg nimic din ce zice nenea ala in filmulet, il pun si aici. E primul in care il vad pe noul SX4 in "off road" :)

Offline coby

« Răspuns #645 : 29.Oct.2013, 12:30:48 a.m. »
Sa ma iertati dar noul sx4 S Cross nu si merita banii ! Adica la banii aia iti cumperi altceva mai spatios cu aceleasi "dotari " .
auto si moto

Offline Seteh

« Răspuns #646 : 29.Oct.2013, 07:38:26 a.m. »
Am vazut deja doua in trafic . Primul l-am vazut parcat in Dr Taberei si era verdele naspa  :-S . Al doilea la Romana si era gri inchis .
Daca in showroom mi s-a parut destul de mare masina ( nu inalta) , in trafic mi s-a parut tot micuta.
A doua era la semafor intre un Passat si un 308 . Era mai mic decat amandoua  :( . 308-ul era si mai inalt ....
E posibil sa nu fi fost 4x4 daca o fi diferenta de inaltime intre ele.  Cel mai tare m-a frapat cat de ingusta pare fata de celelalte .

LE:
Am fost ieri sa ma uit la Trax si Mokka la Radacini . Ce sa zic , nu cred ca sunt diferente la nivel de materiale sau echipari , in schimb mi s-au parut tare misto.
Iar pentru sotie cred ca din ele voi alege .
Mi-a aratat ca un fost posesor de SX4 a trecut pe Trax . E de pe aici ? A avut un SX4 negru , era la buyback .....
« Ultima Modificare: 29.Oct.2013, 07:45:46 a.m. de Seteh »
SX4 gs 4X4 esp 1,6

Offline boga81

« Răspuns #647 : 29.Oct.2013, 04:08:05 p.m. »
depinde pentru ce folosesti masinuta. trax si mokka au calandrul fata lung si bara foarte joasa... e mai joasa decat la logan
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline shpeedy

« Răspuns #648 : 29.Oct.2013, 05:40:29 p.m. »
depinde pentru ce folosesti masinuta. trax si mokka au calandrul fata lung si bara foarte joasa... e mai joasa decat la logan

De parca S-Cross-ul sta mai bine la capitolul unghiurilor...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #649 : 29.Oct.2013, 06:03:28 p.m. »

Am fost ieri sa ma uit la Trax si Mokka la Radacini . Ce sa zic , nu cred ca sunt diferente la nivel de materiale sau echipari , in schimb mi s-au parut tare misto.
Iar pentru sotie cred ca din ele voi alege .
Ti-a placut cum arata Trax la interior? Eu zic sa-ti intrebi sotia mai intai...   :)