Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115152 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #620 : 29.Sep.2013, 08:58:05 a.m. »
Totul este subiectiv. Noi suntem indragostiti de Suzele noastre si un "nou venit" mai excentric ne face sa strambam din nas. Acest nou venit e in alta categorie de dotari, pret si accesibilitate decat cel vechi, care ne-a venit ca o manusa multora dintre noi si sotiilor noastre. Amintiti-va cum a fost la inceput, unde un topic de dezamagiri a facut prima pagina mult timp. Eu sper sa apara clienti de categorie mai grea decat a noastra (cu SX4 classic), care sa cumpere noua masina, sa o iubeasca si, de ce nu, sa debuteze pe forum. Si, ca sa aiba unde, le propun admin-ilor sa le creeze si folderele necesare alaturi de Kizashi, care, din pacate, nu a facut prozeliti in tara noastra. Eu nu am vazut niciunul pana acum pe strada. 
« Ultima Modificare: 29.Sep.2013, 09:01:47 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online NicNic

« Răspuns #621 : 29.Sep.2013, 09:38:55 a.m. »
Posibil sa fiu subiectiv cu SX4 S-Cross.
Evident ca o plimbare de cateva sute de metri nu poate crea o imagine completa sau definitiva.
Probabil ca prima impresie din showroom a fost foarte puternic pozitiva, iar la drive-test am avut asteptari prea mari ....
Cat despre partea financiara, nu am gandit-o ca ar fi prea scumpa masina, ci numai ca la acelasi pret am gasit doar o masina mai mare, iar calittaea este cel mult egala cu cea de la vechiul SX4. Cred ca orice producator de masini trebuie sa creasca si tehnologic (calitativ), de la o generatie la alta, altfel ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline boga81

« Răspuns #622 : 02.Oct.2013, 12:56:31 p.m. »
am fost si eu la testdrive acum 2 saptamani... mi-a placut s-cross ca si design, desi din spate l-au facut sa semene prea mult cu quashquai... pacat ca au scazut garda la sol, dar se indreapta catre alt public faxa de vechiul sx-4... oricum, am ramas cu o impresie pozitiva, mai putin pentru cutia CVT... groaznica... se taraia masina in trafic cu 1200 rpm, dupa ce ca motorul e anemic la turatii mici... dupa 5 minute am trecut pe manual (padele)... dar, pentru ce ofera, mi se pare scump...
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #623 : 05.Oct.2013, 01:39:38 a.m. »
@boga81   vad ca ai un avatar interesant...  nu vrei sa ne impartaseti mai multe poze din natura cu al tau SX4?   :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #624 : 05.Oct.2013, 01:43:10 a.m. »
A ajuns si masina (prima din Ro din cate stiu). Va asteptam la Showroom-ul Autonet pentru a o vizualiza si, incepand de saptamana viitoare, pentru a o testa.

a avut priza la public? cate s-au vandut pana acum?  :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #625 : 05.Oct.2013, 09:02:13 a.m. »
Aveti in noul numar Auto-Bild test drive cu masina.
Go Terios!!!:)

Offline boga81

« Răspuns #626 : 07.Oct.2013, 12:20:56 p.m. »
au fost multumiti baietii din autobild de diesel cu manuala 6 trepte... astept sa citesc un test cu benzinarul cu CVT... tare curios sunt sa vad pareri despre cutie...

@rexkrokiDAU. merci! o sa incep un jurnal de bord... sper sa am timp cat de curand
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #627 : 09.Oct.2013, 06:49:12 p.m. »
Am facut azi revizia la SX4-le din dotare si cu ocazia asta am apucat sa fac si un drive test de vreo jumate de ora cu noul S-Cross, motorizarea pe benzina si cutie CVT. Sincer, nu prea imi place. Poate nu sunt eu obisnuit cu cutiile de viteze CVT dar la o prima impresie nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Nici la propriu, nici la figurat.
Ramane sa vad varianta benzinara cu cutie manuala, dar dupa testul cu motorizarea diesel de la intalnirea SCR de 5 ani si dupa testul de astazi cu benzinara automata trebuie sa recunosc ca nu-l prea vad pe noul S-Cross drept succesor al actualului SX4.  :(

Offline boga81

« Răspuns #628 : 11.Oct.2013, 02:48:24 p.m. »
Pai cica nici macar nu se vrea inlocuitor al actualului SX4 si bla bla ca face parte din alta categorie... alt target la clienti...
Cand a aparut SX4 in 2006 era clasa compacta, acum e clasa mica :) si noul SX4 S-Cross e clasa compacta... lol
daca il mai tin in productie ceva timp o sa fie clasa mini >:)

Offline suzukica

« Răspuns #629 : 11.Oct.2013, 06:47:02 p.m. »
A aparut si la Salonul Auto Bucuresti 2013, 26.000 euro. :-O
« Ultima Modificare: 11.Oct.2013, 06:48:52 p.m. de suzukica »